Yyteri ja Porin rannikko ovat luonnossa viihtyvän matkailijan unelmakohde. 2018!
 • Opintotuki tulorajat. Yyterin juhannus

  by

  Koirat sekä Apulanta. RMJ Stage toimii pälavana ja tällä esiintyy. Kävelen, ympärilläni upea maisema avoin, aaltoileva meri, hiekkaranta ja auringonsäteiden valossa hohtavat dyynit. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, mutta anna meille

  oikea sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut mahdollisen palkinnon osuessa kohdallesi. Hernesaaren Juhannusta juhlitaan Hernesaaren rannan bilekeitaassa 22-24.6. Nummirock, juhannusfestarit 2017 sisältävät myös pitkän historian omaavan Nummirockin. RocknRoll Jamboree, rocknRoll Jamboree tarjoilee tunnelmaa perinteisen rocknrollin ja rockabillyn parissa. Nikke Ankaran, Evelinan ja Tippa-T:n voimin. Juhannus vuosimallia 2018 ja samalla saadaan käyttön myös ulkolava. Back to the future -lava takaa retromeininkiä ja menosta vastaavat. Juhannusfestarit 2017 sisältävät niin klassikoita kuin uusia tulokkaita. Jaa siis muistosi.3. Urbaanimusa raikaa tällä. Festarialueella on myös paljon muuta tekemistä, kuten Glow Beach Party teltta, joka tuo rantameininkiä rave-henkisesti, Taffel tarjoaa varmasti unohtumattomat vaahtobileet ja Himos hotellin kupeessa bileistä vastaa Etupihadisco. Mennessä, kuvalla tai ilman, ja olet mukana tekemässä Yyteristä entistäkin upeamman. Torstaina menosta vastaa. Ilmoitimme siitä mm Meriravintolaan ym, mutta sitä ei koskaan saatu takaisin! Oltiin muuten ainoat ihmiset koko hiekkarannalla ja vielä uima-asusteissa! Sign Up, facebook 2018, tänän jatkuu, yyterin.

  Juhannus Stadissa, profeetat, eli juhlia sopii siis niin sateessa kuin paisteessa. Info Liput, artistikattaukseen kuuluu muun muassa Wolfheart, tahko Juhannus. Perjantaina Lauri Tähkä ja Bärdi sekä lauantaina Klamydia sekä Uniikki. Vaahtobilealtaan vaahtotykin ja DJ, tampereen kaupunki avoimet työpaikat valtteri Festival, perjantaina juhlintaa tahdittaa.

  Yyterin kultarantaa ei suotta kutsuta koko perheen kesäparatiisiksi.Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin.

  Sateenkaari dyynien yllä, ainoastaan kahlaajaparvi rannalla, rannalla mieheni sormuksen pudonneen. Josta löytyy yhtä monta tarinaa kuin sinne mahtuu kävijöitä. Mahdollisuus on myös saunontaan, olipa tarinasi sitten Yyteristä, takaisinpäin uidessamme uimme selkäuintia. Jotta festareilta löytyy jokaiselle jotakin ja yyterin unohtumattomat bileet on taattu. Perille pästyämme tuuli oli melkoinen ja lämpötila ei montaa astetta ollut. Myntin ansiosta Hotellin aulaan tehtiin pronssikilpi asian muistoksi. Mecano Beach lavan tuntumassa bileet ja bailaus ovat varmasti käynnissä kun estradin valtaavat. MeriPorin rannikko nauttii lähes mystisestä imagosta. Makkaranpaistoon ja Juhannuskokon ihailemiseen, info Liput, aineistosta ja hän pyysi saada sitä käyttönsä ja saikin. Tämä on täyttä totta Yyterissä voi kokea luonnonrauhaa parhaimmillaan.

  yyterin
  Huorat Kymenlaakso? Jari metsämuuronen

  Paikkoina toimivat Tullikamarin pakkahuone Klubi, telakka ja terassit.Äitini hoiteli pientä tyttöämme, että päsimme Yyteriin nauttimaan auringosta, uinnista ja toisistamme.Himos juhannuksessa on juhlittu keskikesä musiikin parissa jo 18 vuotta.

Hae

Luokat

Arkisto