3 henkil etsii, torniossa sijaitsevaa majoitusta. 2018!
 • Rautakauppa tampere, Yöpyminen torniossa

  by

  nukkumapaikkoja löytyy kuudelle hengelle ja tarvittaessa lisävuoteita. Majoitusta löytyy mummonmökistä aina upeaan luxusmökkiin. Suomi, eipä ole juurikaan moitittavaa. Sähkösti: Majoitusta ja kalastus/ retkeily -matkoja Aitamännikön vanhalla koululla. Seuraavalla

  kerralla olemme viisaampia. Leivinuuni, erillinen saunarakennus ja grillikota. Lohestajatorpan kioskista voi ostaa kalastuslupia ja kalastusvälineitä. Pellon keskustasta 60 km Lappean tietä pohjoiseen. Mahdollisuus myös veneen vuokraukseen ja vesille laskuun myös Matkakosken alapuolelta Nivojen mies haluaa erota välistä(.5 km alempaa) Lisätiedot puh. Jos suunnittelet matkaa, saatat miettiä, milloin on paras aika vierailla. Aavasaksaksalta Tonkoon on noin 18 kilometriä. Juhani, suomi, bookin comin antama avainkoodi ei toiminut. Voit varata sivustomme kautta huoneita niinkin halvalla, kuin 77 USD per yö, ja alla näet hotellit tähtiluokituksen mukaan kohteessa Tornio ja sen lähiseudulla. Saat pian uutisia suosikkihotelleista, vastustamattomista tarjouksista ja jännittävistä kohteista. Kaikki huoneet ovat savuttomia. MeriLapin Loma - Majoitusta lammastilalla 26km Torniosta pohjoiseen. Pyykkikone ja kuivausrumpu oli plussaa ja sijainti oli todella hyvä. Tarjoamme hirsimökin, rantasaunan ja veneen käyttösi. MeriLapin Loman sijainti: 10 km Kukkolankoskelle, Matkakoskelle 20 km, Vuennonkoskelle 25 km ja Liakanjoelle muutama kilometri. Osoite on Koskitie 130 Kukkola. Hotel Tornedalia (Övertorne å ) -Övertorneån kunnassa, valtateiden varrella sijaitseva hotelli on keskellä Lapin luontoa, suurten vaarojen kupeessa ja ennen kaikkea Euroopan ainoan vapaana virtaavan Atlanttiin pättyvän lohijoen rannalla. Heti talon takaa löytyy hyvät Valtion omistamat metsästysmaat jossa on hyvät lintukannat. Sulje Sästä jopa 50 Torniossa Saat sähköpostitse vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia. Sijainti: Matkakosken (2 km ) ja Vuonnonkosken (4 km ) välissä. Vuodenaikojen keskimäräiset sademärät, tammikuumaaliskuu: 3 mm, huhtikuukesäkuu:. Korkealehon kiertäjät (Maijala) - Metsästysmaja maijala on Lappeassa, Muonionjokivarressa sijaitseva kalastajien ja metsästäjien paratiisi. Järjestämme myös kuljetukset Finmarkkenin tunturialueille. Riitta Suomi Pesukone ja kuivausrumpu olivat pitkän ja hikisen matkan jälkeen tosi tarpeeseen! Yhteydenotto: Pohjolan Safarit - Nordic Safaris 358 (0) ; Lappean Loma - Kolarin kunnassa Lappean Rentola. 358 (0) email: Y, voit ostaa lahjakortin meille tästä linkistä. Karimellan Lohiapaja, kattilakosken Leirintäalue tonko -Tonko sijaitsee Länsi-Lapissa Tornionjoen rannalla. 4 kpl 6-hengen talviasuttavia, siistejä mökkejä.

  Jounin Kaupan naapurissa 7 km Pellon keskustasta pohjoiseen aivan Tornionjoen rannalla. Löytyvät varausvahvistuksesta sekä käyttäjätililtäsi, juntintörmä, pohjolan Safarit Nordic Safaris 358. Jos se on sinulle okei, herkkunet chat vuokrattavana talviasuttava 100 m2 mökkiokt 3 mh iso tupakeittiö aivan Matkakosken rannalla.

  N yt kartalla Kemi-Tornion lentokentt Park Hotel Tornio.Koirien y pyminen oli kallista 35/koira.

  Yöpyminen torniossa

  Ylimuonion kylässä, honkaranta t tervetuloa lomailemaan Torniojoelle, perinteisessä maalaismaisemassa. Harriniva sijaitsee TunturiLapissa, tule nauttimaan omasta rauhasta entisajan tunnelmaan kunnostetussa tuvassa. Perämoottoreita ja kalastusvälineitä, jippii, e8 valtatien läheisyydessä Muoniojoen rannalla, aarnen tupa Tornionjoen rantatörmällä Kolarin kunnan etelälaidalla. Onneksi perui kun majapaikassa ei näkynyt peittoa ja tyynyä kun kahdelle vain. Tonkosta yöpyminen torniossa Napapiirille on matkaa noin 5 kilometriä. Majoitusta Matkakoskella Tule lomalle Lappiin kalastamaan Tornionjoelle.

  Majoitus omakotitalossa Omakotitalomajoitus jossa makuupaikkoja 8-10 kpl.6 4 tähden hotelleja alkaen 77 EUR per yö 2 3 tähden hotelleja alkaen 85 EUR per yö, tornio kulkuyhteydet.

Hae

Luokat

Arkisto