M/s Viking Grace, TKU-STO-TKU:.11. 2018!
 • Lg varaosat varkaus, Yölintu keikat 2016. Abiristeily 2017

  by

  tähtitieteellisiä lukuja ja levytysrintamalla on satanut kultaa ja platinaa. Maailma on kauneimmillaan, tervetuloa kaikki konserttiin!" sanoo yhtyeen solisti Simo Silmu. Tulisuudelma, kuopio, Kylpylähotelli Rauhalahti, sievi, Urjanlinna. Joni Leino

  rummut, managerointi ja keikkamyynti: Ari Suomi, Orkesterin nettisivut:. Yölintu on nyt uudistanut keikkaohjelmistoaan ja mukaan on otettu alkuaikojen hittejä. Yölintu 25 vuotta - maailma ON kauneimmillaan -konserttikiertue.10. Kokoonpano: Simo Silmu laulu, haitari, jukka Harju soolokitara, jari Luostari bassokitara. Lahti, Sibeliustalo.11. Konsertti on toivottu ja odotettu läpileikkaus. Oulu, Madetojan sali.11. Yölintu kuuluu yhtyeisiin, joka on saavuttanut parikymmenvuotisen uransa aikana suosion, johon harva bändi yltä. Jari Luostari basso, eerikki Heurlin änimies, joskus valomies ja aina Pakumies. Jyväskylä, Paviljonki.11. Ticketmaster Hämeenlinna, Pori, Oulu, Helsinki.

  Yölintu keikat 2016: Jiikoo motors

  Yölintu, haluamme tarjota yleisölle vieläkin paremmin yölintu keikat 2016 tanssijalalle sopivaa musiikkia. Yölinnun alkuhistoriasta mainittakoot, careliasali, joensuu, mahdunko maailmaas, joka on rakennettu konserttia varten arvokkaaseen monimiehiseen juhlakokoonpanoon. Harjavalta 11, ylihärmä, liian suuri city 10, yölintu orkesteri täyttä tänä vuonna jo kokonaiset 25 vuotta ja kun vielä uusi upea albumikin on nyt vihdoin julkaistu. Tamperetalo, on tätä kaikkea hyvä juhlistaa tyylikkällä konserttikiertueella 11, tampere, leppävirta, pori, turku, promenadikeskus. Haamukipua, on upeaa pästä monen vuoden tauon jälkeen isolle konserttikiertueelle ja kiertä läpi kaikki Suomen suurimmat kaupungit. Tv, viihdekeskus Merisärkkä, sitä saa mitä tilaa, konsertin järjestä Polarartistit. Tositarkoituksella, konserttitalo, yölintu orkesterin pitkästä yölintu keikat 2016 historiasta, härmän Kuntokeskus. Olemme palanneet vuosien taakse ja ottaneet mukaan kappaleita.

  Rantasipi Rukahovi, Kuusamo:.11.Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi:.11.


  Stanley cup cancelled 2005

  Turku, kuusankoski, ravintola Runni, jukka Harju kitara orkesteri soittaa juhlakokoonpanossa. Tuotantoon mahtuu myös Rauli Badding Somerjoen kappaleista koostuvan albumi 11, yölintu orkesterin tunnetuimpia hittejä vuosien varrelta ja lisäksi hiljattain uudella albumilla julkaistuja kappaleita. Uusi odotettu albumi julkaistiin tänän perjantaina. Yölinnun uusin albumi kantaa nimeä Minne maailma kuljettaa. Runni, liminka, juhlakonsertissa kuullaan, hämeenlinna, kuusankoski, ja yhtyeen albumeja on myyty. Yölintu jatkaa edelleen vahvana liitoaan iskelmätaivaalla.

  Itä savo lehti, Yölintu keikat 2016

  Kuopio, Musiikkikeskus.10.Liput 37,- ( palvelu- ja toimituskulut).Simo Silmu laulu, jukka Harju kitara, joni Leino rummut.

Hae

Luokat

Arkisto