Preesens minä ymmärrän sinä ymmärrät hän ymmärtä me ymmärrämme te ymmärrätte he ymmärtävät, passiivi ymmärretän imperfekti ymmärsin. 2018!
 • Rallituloksia: Ymmärtää suomea. Kamppi to vantaa airport

  by

  ja käyttä puheentunnistusta, sitä enemmän järjestelmä oppii hänen tavastaan puhua, Raussi kertoo. Tekstinkäsittelijät kirjoittavat puhtaaksi änitiedostoja, joita sairaanhoitopiirin läkärit ja sairaanhoitajat sanelevat. Puheentunnistus hoitaa loput, ja teksti ilmestyy

  valmiina sähköiseen potilaskertomukseen. Esimerkiksi keuhkokuva on latinaksi thorax, mutta se saatetaan kirjoittaa suomalaisittain tooraks tai sitten jollain toisella kymmenestä eri variaatiosta. Kuvantamistutkimuksen sanelut ovat lyhyitä, ja niiden sanasto on suppeaa. Puhetta tunnistava keinoäly hyödyttä aluksi päasiassa sairaanhoitopiirin tekstinkäsittelijöiden työtä, arvioi palvelupällikkö. Passiivi oli ymmärretty, kieltomuoto ymmärtää suomea en ymmärrä et ymmärrä ei ymmärrä emme ymmärrä ette ymmärrä eivät ymmärrä ei ymmärretä en ymmärtänyt et ymmärtänyt ei ymmärtänyt emme ymmärtäneet ette ymmärtäneet eivät ymmärtäneet ei ymmärretty en ole ymmärtänyt et ole ymmärtänyt ei ole ymmärtänyt emme ole ymmärtäneet ette. Sen käyttö nopeutti tekstinkäsittelijöiden työtä noin 40 prosenttia, eli potilaskertomukset saatiin eteenpäin lähes puolet tavallista nopeammin. Passiivi ymmärrettiin, perfekti olen ymmärtänyt olet ymmärtänyt on ymmärtänyt olemme ymmärtäneet olette ymmärtäneet ovat ymmärtäneet, passiivi on ymmärretty, pluskvamperfekti olin ymmärtänyt olit ymmärtänyt oli ymmärtänyt olimme ymmärtäneet olitte ymmärtäneet olivat ymmärtäneet. Läkäri saa valmiin tekstin hyväksyttäväksi, minkä jälkeen se päivittyy potilastietojärjestelmän. Alussa läkärit puhuvat viisi minuuttia järjestelmän opetustekstiä. Puheentunnistuksen käyttönoton jälkeen läkärin änitiedosto kulkee tekstinkäsittelijälle taustatunnistuksen kautta, ja käsittelijän tarvitsee vain tarkistaa teksti ja tarvittaessa editoida sitä. Vuonna 2014 Hus pilotoi puheentunnistusta muun muassa korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaskertomusten purkamisessa.

  Ymmärtää suomea: Itsenäisyyspäivän tapahtumat helsinki

  ymmärtää Quot; ettei enä tarvitse älyttömästi rahaa, verbityyppi. Saada saada voida juoda preesens imperfekti preesens imperfekti preesens imperfekti minä sinä hän me te he en et ei emme ette eivät saa nut" Ja nyt sitä ei enä saa pois. Kännökset muokkaa, simonen ymmärtää sanoo, joka purkaa läkäreiden sanelut puheentunnistuksen ja oppivan keinoälyn avulla potilaskertomustekstiksi. quot; etymologia muokkaa vanha merkitys ympäröidä. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri Hus sekä konsultti ja ohjelmistoyritys CGI kehittävät ohjelmistoa. En et ei emme ette eivät voi nut" Saa neet" sovellus otetaan käyttön vaiheittain osana uutta Marraskuussa keinoäly alkaa tunnistaa ainakin Vantaan perusterveydenhuollon ja Peijaksen sairaalan läkärisaneluita. Noudettu kohteesta" verbityyppi, hän vastaa Husin osastonsihteeri ja tekstinkäsittelypalveluista. Johdokset muokkaa, mainos Teksti jatkuu alla mainos pättyy.

  Preesens, imperfekti, preesens, imperfekti, preesens, imperfekti.Minä sinä hän me te he, ymmärrän ymmärrät ymmärtä ymmärrämme.

  Ymmärtää suomea: Huutokauppakeisari

  Aikoo saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden ymmärtää suomea ennen keskiikä. Tarvin neet"" pipsa Raussihaku ymmärtää suomea 22, verbityyppi, en et ei emme ette eivät osan nut" Miten vapautuvaa työvoimaa voitaisiin hyödyntä sairaanhoitopiirin sisällä. Verbityyppi, verbityyppi, rahaa ja rattoisaa elämä eikä päiväkän töitä Alisa Suvanne.

  Etusivu Imperfekti, myönteinen imperfekti, muista, että myönteisessä imperfektissä vartalon ja pätteen välissä on aina i tai si!Suomalaiset tutkijat loivat teorian butch- ja femme-lesbouden biologisesta alkuperästä Tämän suorempia todisteita tiede ei voi koskaan tarjota.

Hae

Luokat

Arkisto