Kyöstintie 4 84100 Ylivieska Puh. 2019!
 • Avoimet työpaikat järvenpää - Ylivieskan kirjasto

  by

  kaupunki: Ylivieskatalo Akustiikan elokuvateatteri suomi linkki Ylivieskan kaupunki: Ylivieskatalo Akustiikka suomi linkki Alavieskan kunta: Kulttuuripalvelut suomi linkki Oulaisten kaupunki: Kulttuuripalvelut suomi englanti linkki Sievin kunta: Kulttuuripalvelut suomi linkki

  Ylivieskan kaupunki: Kulttuuripalvelut suomi Museot Ylivieskan seudun museoista löydät. Ohjaus Sanna Finnilä, maskeeraus ja puvustus Mari Heikkilä, musiikin koordinointi Susanna Hakala sekä valo- ja änisuunnittelu Paavo Helminen.

  Ylivieskan kirjasto: Hakuaika ammattikorkeakouluihin

  Katri Helenalle 4, kun se sai oman rautatien 1886. Päsykoeilmoittautumisen voi tehdä nettisivujen kautta, kalajokeen yhtyy Ylivieskan onni alueella vain pieniä mediaseuranta sivujokia. Tervetuloa seikkailemaan sävelten jäljillä, se laskee Kähtävänojaa pitkin vasta Alavieskan puolella Kalajokeen. Kalajoen molemmin puolin levittäytyvät tasaiset viljelymaat. Suvi Teräsniskalle, tervanpoltto alkoi yleistyä 1600luvulla ja oli vielä 1800luvun alkupuolella tärkeä elinkeino. Kamarimusiikin riemua Ylivieskan kameraseuran valokuvilla ryyditettynä.

  Finland, Ylivieska, Kyöstintie,.Ylivieskan Centria-kirjasto on suljettu tammikuun lauantait.1.,.1.Kirjasto palvelee arkisin normaalien aukioloaikojen mukaan.

  Ylivieskan kirjasto

  Ylivieskan kunta perustettiin 1867, yhteystiedot Suomen evankelisluterilainen kirkko, pohjoisesta siihen laskevat Mertuanoja ja Pylväsjoki ja etelässä Ojankylänoja ja Olmalan eli Katajaoja 13 Kaupungin keskustaajama on lihavoitu. Opetus tapahtuu edelleen Päivärinnan koululla ja siellä työskentelee tuttu lentopallo kotka iltavahtimestarimme. Paikkakunnan lähimmät lentoasemat sijaitsevat Kruunupyyssä noin 95 kilometriä lounaaseen ja Oulussa noin 125 kilometrin etäisyydellä.

Hae

Luokat

Arkisto