Insinöri ( ylempi AMK ) - Syksyn lisähaku. 2019!
 • Stiina: Ylempi amk tampere. Ruska kaihdin

  by

  tutkinto konsultoiva ja kehittävä työote, opiskelupaikkana elinvoimainen päkaupunkiseutu, päkaupunkiseudulla sinulla on parhaat mahdollisuudet monialaiseen verkostoitumiseen. Opinnot koostuvat opinnäytetyönä (30 op) tehtävästä hyvinvointiteknologia-alaan liittyvästä tutkimuksellisesta kehittämistehtävästä, yamkin yhteisistä opinnoista ja

  syventävistä tampere ammattiopinnoista (55 op) sekä vapaasti valittavista opinnoista (5 op). Metropolian kansainvälinen partneriverkosto avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia. Yksilöllinen osaamisesi tunnistetaan ja hyödynnetän. Hankit maisteritason tutkinnon, ylempi ammattikorkeakoulututkinto vastaa samaa EQF (European Qualifications Framework) -tasoa kuin muutkin ylemmät korkeakoulututkinnot (esim. Yamk-tutkinnot ovat aikuisille suunnattuja tutkintokoulutuksia. Diplomi-insinörin, kauppatieteiden maisterin tai yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto, taso 7). Opit projektinhallintataitoja ja kehityt osaajaksi hyvinvointi- ja terveysteknologisten tuotteiden ja palveluiden innovointiin ja kehittämiseen. Keskeisen osan opintoja muodostaa opinnäytetyö, joka perustuu työelämän ajankohtaisen kehittämisidean tai ongelman märittelylle sekä ratkaisulle yhdessä työelämän kanssa. Tehtävänimikkeenäsi voi olla esimerkiksi hyvinvointiteknologiaohjaaja tai -koordinaattori, kehittämiskoordinaattori, suunnittelija, sovellusasiantuntija, laitevastaava tai projektipällikkö. Tehtävänimikkeitä voivat olla projektipällikkö, suunnittelija, sovellusasiantuntija tai erityisasiantuntija. Pätevyys, ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Kouluttaudut alasi erinomaiseksi osaajaksi. Voit suorittaa myös muiden tamkin tampere ylempä ammattikorkeakoulututkintoa opiskelevien kanssa moniammatillisia opintoja. Työelämä tarvitsee osaajia vaativiin asiantuntijatehtäviin. Yamk-tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Kaikilla on vähintän kolmen vuoden työkokemus. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto, suunniteltu kesto 1,5 vuotta, koulutuksen laajuus 90 op, kaupunki. Jatko-opintomahdollisuudet Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa muodollisesti samat jatko-opintomahdollisuudet kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Kehityt osaajaksi hyvinvointi- ja terveysteknologisten tuotteiden ja palveluiden innovoinnin ja kehittämisen parissa. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet soveltuvan ammattikorkeakoulu- tai muun korkeakoulututkinnon, ja joilla on vähintän kolmen vuoden työkokemus alalta. Tamkissa kansainvälisen ilmapiirin takaavat sadat ulkomaalaiset tutkinto- ja vaihto-opiskelijat eri puolilta maailmaa. Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa, insinörit, tradenomit ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset opiskelevat hyvinvointiteknologiaa monialaisena ryhmänä.

  Syvennä ammatillista osaamistasi ja kotipizza järvenpää yhteystiedot opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Kansainvälinen osaamisesi lisäntyy, uramahdollisuudet, hyvinvointiteknologian ylemmän tutkintoohjelman tärkeimpänä tavoitteena on antaa sinulle valmiudet vastata työelämän tampere talo konsertit muutoksiin ja vaatimuksiin. Ihmisen hyvinvointia ja terveyttä voidaan ylläpitä ja edistä hyödyntämällä teknologisia ratkaisuja ja edelleen luoda pohjaa uusille hyvinvointia lisäville sovelluksille. Koulutuksessa keskeisiä syventäviä ammattiopintoja ovat, markkinoille saattaminen ja käyttönotto asiakaslähtöiset digitaaliset palvelut ja sovellusten suunnittelu terveysteknologiatuotteiden ja palveluiden hankinnat ja kilpailutus. Voit suorittaa osan tutkinnostasi ulkomailla yhteistyökorkeakouluissamme. Projektitoiminta sosiaali ja terveysalan organisaatioiden toiminnan kehittämisessä ja muutosten toteuttamisessa terveydenhuollon laitteiden ja ohjelmistojen suunnittelu. Joita on yli 300 yhteensä yli 50 maassa.

  Hyvinvointiteknologian koulutus Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK -tutkinto - Syksyn yhteishaku.Tutkintonimike on insinöri ( ylempi AMK kansainvälisessä käytössä Master of Engineering.


  Pari pari bahrom nazarov mp3 Ylempi amk tampere

  Ihmisen hyvinvointia ja terveyttä voidaan ylläpitä ja edistä teknologisten ratkaisujen avulla. Perjantaipäivä noin kahden viikon välein lukukausien aikana. Tutkintoohjelma, lisäksi opit työelämän kannalta tärkeitä projektinhallintataitoja. Valmistut tehokkaasti, muita keinoja hankkia kieli ja kulttuuriosaamista ovat kieliopinnot. Tämän ristiinopiskelun kautta voit osallistua yliopiston opintojaksoille. Yhteisiin projekteihin ja rakentaa näin yksilöllistä osaamistasi. Ne edellyttävät, työssä testatut sisällöt, sohjelmissamme ylempi on käytännönläheiset, opinnäytetyö 30 op on työelämälähtöinen.