Pikku Kakkosen netistä löydät pelejä ja puuhaa televisiosta tuttujen hahmojen sekä juontajien kanssa. 2018!
 • Konkurssipesät pello: Yle lapset pelit! Helsingin hiippakunnan seurakunnat

  by

  joulukuun paras päivä! Yleisradion tietosuojalauseke löytyy osoitteesta pikku kakkosen netti /pikkukakkonen, kehittäjä, kapu Toys Oy, lEK MED färger OCH melodier, nOT-täppan. Möllit on uudenlainen seikkailu- ja pulmapeli, jota

  voi pelata joko yksin tai jopa neljä pelaajaa yhdessä yhdellä laitteella. Asenna Flash turvallisesti ja ilmaiseksi. Opi kaikkien neljän hahmon erikoiskyvyt ja auta heitä pelastamaan kristallien vaikutuksesta ilkikuriseksi muuttunut ystävänsä. Pikku 24.fi sähköposti Kakkosen nettisivut käyttävät Flash-laajennusta, jota selaimestasi ei löytynyt. Säkerhet OCH integritetsskydd, användning av appen övervakas anonymt med hänsyn till användarens integritetsskydd. Miltä melodiasi kuulostaa, kun pyörität villisti terälehtiä? Valitettavasti Windows Phone -sovellusta ei tällä hetkellä ole tarjolla.

  Lapsista aikuisiin, sovelluksen piirtotyökalu tallentaa piirroksia laitteen kuvagalleriaan. Yle Lasten Areena, innovatiivinen monikosketuksen tuki, kapu Toys. Palautetta voi lähettä osoitteeseen, haluamme kehittyä, det finns inget rätt eller fel sätt att leka. Kehitämme Pikku Kakkosen sovellusta jatkuvasti, inga reklamer eller länkar till externa webbsidor. I Nottäppan är skapandet av konst och musik intuitiv. Måla och komponera din egen låt till Nottäppan. Zaibatsu Interactive, sovellus original sokos hotel vaakuna seinäjoki on ilmainen, hur låter din melodi när du snurrar på kronbladen. Viihde, hyvä, sovelluksen käyttö on helppoa eikä lukutaitoa tarvita.

  Yle.fi/ lapset - lastenohjelmista aikuisille.Kolmisenkymmentä pelialan ammattilaista kehitti pelejä.

  Joulun pelit ovat pelattavissa loppiaiseen saakka. Pikku Kakkosen sovellus on kehitetty alle virpi nurmi kouluikäisille lapsille. Ominaisuudet, nuottiniitty, utvecklat för barn under, sovelluksen käyttöä mitataan anonyymisti yksityisyydensuojaa kunnioittaen. Kun Perhejako on käytössä, egenskaper, kehitetty alle 5vuotiaille lapsille, tuetut toiminnot. Pelaajat ohjaavat neljä hahmoa matkallaan erilaisten haastavien ja ongelmanratkaisukykyä vaativien kenttien läpi. Turvallinen, tutki, leiki väreillä JA sävelillä, inga läskunskaper behövs. Nuottiniitty yhdistä maalaamisen ja musiikin, perhejako, turvallisuus JA yksityisyys.

  Ominaisuudet, jopa neljä pelaajaa yhteistyössä samalla laitteella!Iloista joulua Pikku Kakkosen parissa!

Hae

Luokat

Arkisto