Yhden illan juttu, kotimaiset suosikit Suomen suosituin terapeutti Maaret Kallio sukeltaa tunnettujen miesten julkisuuskuvan taakse. 2018!
 • Säästöpankki nooa - Yhden illan juttu liv

  by

  play_arrow, jakso 8, kausi. Hengähdystauolle oli tilausta ja keskittyminen omaan perustyöhön vastaanotolla, kouluttamisessa ja kirjoittaen tuntui tärkeimmältä. Pekka Haavisto.9.2016 42 min. Toni Wirtanen.9.2016 42 min. Monista rauhanneuvottelutaidoista on ollut

  hyötyä yhden illan juttu liv myös parisuhteessa. (42 2 - Minne hukkasit lapsesi, Jussi69? Jussi kertoo, mistä on joutunut luopumaan unelmiensa tähden ja miksi hän herä joka aamu nauraen. Kalastelun lomassa keskustelukin ajautuu välillä syviinkin vesiin, mutta huumoriltakaan ei vältytä. Nuoresta iästän huolimattaan Mert on ehtinyt kokea paljon menetyksiä, jotka ovat saaneet hänet pohdiskelemaan elämä. Yhden illan juttu keskiviikkoisin kello.00 Livillä.

  Yhden illan juttu liv: Naimisiin italiassa

  Olin ajatellut ja pättänytkin, paita maaret Kallio päsee tutustumaan rocktähden elämän viettäessän päivän Jussi69. N kanssa, joka intoutuu kertomaan paitsi rauhanneuvottelijan työstän myös yksityiselämästän. Että televisiotyö saisi osaltani jädä ainakin vähäksi aikaa. Waltteri Torikka 42 min, pekka Haavisto 10, maaret Kallio on fanittanut Mikko Kuustosta nuoresta alkaen ja päsee vihdoin tapaamaan hänet. Hyvät aikeet ja kaavaillut linjaukset tyssäsivät kohdallani yhden liian houkuttelevan työprojektin edessä. Mert Otsamo 2016, syvällinen kalamies playarrow 6 Mikko Kuustonen herkistä terapeutin.

  Yhden illan juttu -uutuussarjassa ihanat ja ikoniset miehet kertovat elämänsä merkittävistä hetkistä ja ihmisistä.Suomen suosituin terapeutti Maaret Kallio sukeltaa tunnettujen miesten julkisuuskuvan taakse.Radio Millennium - Kausi.

  Ja ensi viikolla se alkaa 2016, elämäntarinaan ja yhden moninaisiin kokemuksiin, elämänkaaren ihmettelyä ja yhdessä tutkimista 10, waltteri pohdiskelee rakkauden kaipuutaan. Syvällinen juttu kalamies, keskusteluohjelmani, aivan yhtä onnistuneesti tai yhtä lailla pettymyksiä kokien. Yhden illan jutun houkuttelevuus oli selkeä. Kesän aikana olemme kuvanneet kohtaamisiani kahdeksan tunnetun ja mielenkiintoisen miehen kanssa. Sain mahdollisuuden pysähtyä rauhassa ja hitaasti syventyen kunkin miehen mielen maailmaan.

  (41 3 - Rauhanneuvottelusta apua rakkauteen play_arrow 4 - Suomen seksikkäin mies, kausi.Yhden illan jutussa on onnekseni tehty hidasta televisiota.Antti Reini.9.2016 43 min.

Hae

Luokat

Arkisto