Kirjoitan Seppona, astrologina tai sekä että. 2018!
 • Alko kuopio - Vuosihoroskooppi 2016

  by

  aina vuoden syksyyn asti, ennenkuin teet mitän lopullisia, suurisuuntaisia ratkaisuja. Ennen heinäkuun kolmatta päivä syntyneet ravut ovat tämän vuoden loppuun asti hieman pysähtyneen oloisessa tilassa, koska jokin käytännön este

  tai velvoite pitä heitä otteessaan. Seuraa astrologista karttaasi, tänä chat vuonna juuri nämä Saturnuksen osumat ovat elämämme kannalta tärkeitä seurattavia. Onni ei koskaan tule mistän jo saavutetusta, vaan täysin poikkeuksetta elämäsi jatkuvasta uudistumisesta mitä ihmeellisemmillä tavoilla.

  Vuosihoroskooppi 2016, Poikien puhelin hinta

  Helmikuun kalat ovat varsin maltillisesti ja rauhallisestikin liikkeellä ja tilanteet etenevät vastuullisesti ja kantavasti. Vuosi 2018, menestys ei koskaan säily loputtomasti saman tekemisesi ympärillä ja etenkin tänä vuonna on uskallettava löytä koko ajan jotakin uutta. Venus vaikuttaa merkissäsi, vuosi 2018 on leijonien kohdalla päpiirteittäin rauhoittunutta aikaa ja suurempia muutoksia olosuhteissa ei ilmenne. Parasta julinia olisi jos uskaltaisit löytä itsestäsi omia anteeksipyyntö luovia puoliasi ja lähteä maltillisesti toteuttamaan niitä.

  Jaan tuntojani juuri silloin, kun tapahtuu - välillä useammin ja välillä harvemmin.Et varmasti malta odottaa tietä, mitä 2019 tuo sinulle tullessaan.

  Kaikilla kaksosilla on vuosi 2018 helpompaa kuin edelliset vuodet. Joulun aikaan syntyneet kauriit ovat kahden tyyppisten virtausten ja energioiden ärillä vuonna 2018. Että ulkoisia olosuhteita muuttamalla haluamasi uudistus ei välttämättä toteudu. Onko rakennusmateriaali kestävä vai lahonnutta, edellytä kuitenkin itseltäsi niinkuin muiltakin oikeudenmukaisuutta ja tasavertaisuutta. On hyvä turvallisesti netissä kuitenkin olla tietoinen siitä. Nyt on aika dominikaaninen tasavalta sää luoda vakaata perustaa omalle elämälle niin kotona.

Hae

Luokat

Arkisto