Per aukko ja sen seutu ovat erogeenisi alueita ja niiden koskettelu on seksuaalisesti kiihottavaa. 2018!
 • Pasta jyväskylä, Vinkkejä anaaliseksiin

  by

  nuolla anaalia. Anaaliseksiä ensimmäistä kertaa harkitsevan pariskunnan kannattaa lukea m sivuston parhaat vinkit peppuseksiin, niin ensimmäinen peppuseksikerrasta tulee nautinnollista ja molemmat osapuolet saavat siitä seksuaalista mielihyvä. Siitä ei puhuttu

  eikä sitä harrastettu vaikka oikeasti se oli todella yleistä. Listasimme neljä tärkeintä asiaa mitkä ottamalla huomioon varmistat että kun kokeilette anaaliseksiä ensimmäistä kertaa jä siitä molemmille positiivinen nautinto. Tärkeintä on huolehtia liukuvoiteesta ja edetä hitaasti. Avain hyvän anaaliseksiin on hyvä liukaste. Pepun sulkijalihakset ovat vahvat ja jännittyneessä tilassa ei mies päse työntymän peniksen kanssa ilman kipua naiseen peräaukkoon. Hyvä muistisäntö on olla syömättä 2h ennen anaaliseksiä. Miehen kannattaa aloittaa anaalin valmistaminen itse aktiin ensin sormella. Hyvä onkin kokeilla eri asentoja. Iso penis vaatii täydellistä rentoutumista ja todella hidasta etenemistä. Kun penis on sisällä, pitäkä tauko niin, että mies pitä penistä anuksessasi. Peppuseksi ei saa koskaan tulla yllätyksenä kummallekkaan osapuolelle. Hyvä anaaliseksi antaa miehille ja naisille mahtavan tyydytyksen anaaliseksiin ja jo pelkkä peräaukon koskettelu ja hieronta on todella kiihoitavaa molemmille osapuolille. Tärkeintä on siis rentoutua täysin ja tuntea toinen täysin. Monesti takaapäiin -asentoa pidetän peppuseksiin kaikkein soveliaimpana, mutta se voi samalla olla vasta-alkajalle kivulias. Ota lelut mukaan lisämän nautintoa ja helpottamaan ensimmäistä kertaa. Fakta on että emätin ei ole yhtä tiukka ja nautinnollinen miehelle kuin peppureikä. Peräaukko ei muodosta pillun tavoin kiihoittuessaan liukastetta vaan siitä tulee huolehtia. Ensimmäistä kertaa anaaliseksiä kokeilevan kannattaa pitä mielessä että penetraation ei tarvitse kuulua aina anaaliseksiin. Pyydä miestäsi tulemaan syvemmälle hiljalleen. Jos sinua askarruttaa jokin tai sinulla on kysyttävä tuotteesta, ota aikailematta yhteys asiakaspalveluumme. Politiikka, työ, tasa-arvo, syrjintä, järjestöt, vähemmistön kuuluminen. Kevyttä, painavaa, kummallista, tavallista, Uusimmat kirjoitukset, keskustelua tistä ja tistä - ehdotuksia, kommentteja, ylläpidon tiedotteet. Uusimmat kirjoitukset, naisista, naiseudesta, naisellisuudesta, lesbisyydestä. Näin aktista tulee nautinnollista.

  Rakastuminen, jotta molemmat osapuolet nauttivat siitä mahdollisimman paljon. Suolen toimisessa normaalisti voit huoletta lähteä kumppanisi kanssa kokeilemaan anaaliseksiä. Rentoudu ja nauti ensimmäisesta anaaliseksi kerrastasi. Kieli ja seksilelut kannattaa ottaa mukaan peppuseksiin. Sisemmät sulkijalihakset ovat tahdosta riippumattomia ja niiden täydellinen rentoutus vaatii turvallisuuden tunteen sekä täydellisen rentoutumisen. Kaapista tulo, seksi, anaaliseksi on erittäin kiihoittavaa ja antaa seksuaalista mielihyvä vinkkejä anaaliseksiin niin sitä antavalle kuin ottavalle osapuolelle. Joten niitä kannattaa valmistaa tulevaa varten.

  Vinkkejä anaaliseksiin: Tampere day spa

  Peppu on aah niin paljon pillua tiukempi. Peräaukon seutu on todella erogeeninen alue ja sen hyvä käsittely perinteisen seksin aikana voimistaa usein orgasmia. Usein anaaliseksiin mielletän kipu vaikka ravintola sitä salibandy ei tulisi tunkea koskaan. Pese peräaukko vedellä ja siisti se paperilla.

  Pidä siis oma mielesi ja kerro jollet halua kokeilla peppuseksiä.Käytä aina kondomia, kondomi on anaaliseksissä tärkeä ja se helpottaa myös siirtymistä anaaliseksistä perinteiseen seksiin.Näin vältät turhat soptkut.

Hae

Luokat

Arkisto