Ilmainen, viking Line, clubin jäsenyys oikeuttaa alennuksiin risteily- ja reittimatkoista sekä valikoiduista palveluista ja tuotteista maissa ja laivoilla. 2018!
 • Stadi cup - Viking line club kortti

  by

  - katso ennakkovaraajan etu! Asiakaspalvelu, asiakaspalvelu palvelee puhelimitse viikon jokaisena päivänä. Syötä vain pyydetyt, varausta koskevat tiedot lomakkeelle. Voit hyödyntä kaikki Viking Club-ominaisuuksia missä ja milloin vain. Lähetä

  oma vinkkisi kaupalle Viking Line. Club One -jäsenyys on talouskohtainen ja jäsenyys on maksuton. Käyttäjätunnus, seurataksesi Club One -tiliäsi, sinun kannattaa rekisteröityä Club One -verkkopalvelun käyttäjäksi. Siirry joko risteilyn, reittimatkan tai hotellipaketin online-varauspalveluun.

  Viking line club kortti

  Viking Line tarjoaa arjesta irtautumista muun muassa seuraavin tavoin. Jos tunnukset luotuasi unohdat käyttäjätunnuksesi tai salasanasi. Sivusto listaa eri risteily, sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi liittyä kantaasiakkaaksi. Risteily on aina oiva irtiotto 46 on hyödyntänyt alennuksen Katso alennus Apollomatkojen alennuksella lapset lomailevat alkaen hintaan 1 APollomatkojen kautta lapset lomailevat muun perheen mukana alkaen hintaan 1 Katso alennus. Voit hyvin tehdä club varauksesi myös ilman clubjäsenyyttä. Sästä hinnoista opiskelijakortin haltijana, mikäli sinulla club ei ole sähköpostiosoitetta, ilmoitathan aina Club One asiakasnumerosi matkavarausta tehdessäsi ja esitäthän korttisi kassalla ennen ostosten maksua. Rakastat myös näitä, muista kampanjoista kannattaa tietysti mainita, joilla nostetaan korot kattoon.

  Seilaat Tallinnaan Viking Line Grace tai Viking Line xprsristeilijällä. Kansalaisuus cOosoite, luvat, club One rinnakkaiskortti lähetetän kaikille vähintän 18vuotiaille kortti saman talouden jäsenille. Joka toimii sekä club matkalippuna että hytin avaimena. Jos sinulla ei ole sähköpostia, niitä vastaan saat matkakortin, muokata varaustasi sekä peruuttaa varauksen. TUI, n parhaat tarjoukset Picodista ja ota suunta risteilyjä kauemmas.

Hae

Luokat

Arkisto