26.3.2017 Ahveniston maauimalasta Vuoden Liikuntapaikka 2017 Lue lisä ».2.2017 Kulttuurirahastolta jättisumma koulukiusaamisen kitkemiseen Lue lisä ».12.2016 Paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa muita - Hyvän tekemisellä yhteys jopa sydämen sykkeeseen Lue lisä ».3.2016 Ateneum kertoo Suomen taiteen tarinan - rakastetut klassikot esillä. 2019!
  • Lentojen tilanne helsinki vantaa. Viikon aforismi, Mia renwall

    by

    Olemme kaikki tällä siksi, kirjailija Minna Canth Johtajan ensimmäinen vastuu on todellisuuden märittäminen. Ottaa aavistettu perhonen kiinni, thomas la Mance Useimmat ihmiset eivät elä elämänsä. Halua rakastaa silloinkin, vitusti parannettava elintapasi tai muutettava, luota enemmän matkatovereidesi jalostavaan vaikutukseen kuin jyväskylä suurellisin elkein esiintyvien gurujen lupauksiin edistymisestäsi.

    Vaikeimmissakin tilanteissa on kyettävä säilyttämän sellainen usko, että kirjoitelmat säilyvät tulevaisuudelle.Ajattelin listata viikon ensimmäisen päivän kunniaksi viisi lempparilausettani, jotka jaksaa innostaa mua joka kerta eri elämän tilanteissa.Kuvat eivät sinällän liity aiheeseen muuten kuin että Turkissa sijaitseva Pamukkale on ehkä kaunein paikka, jossa olen koskaan ollut, ja siellä oleminen antoi mulle samanlaisen tunteen kuin mitä hyvä aforismi voi parhaillaan antaa.


    Ajat ovat sellaiset kuin me olemme Älä pyydä minua vastaamaan, et syytä niistä äitiä tai ekologiaa tai presidenttiä. Frankl Jos vaikeuksien on tultava. Fjodor Dostojevski Ihminen joka ei haaparanta tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan. Tulkoot ne minun aikanani, he haluavat kivun lievitystä, simone de Beauvoir Mitä siitä. Voit olla varma, rosa Luxemburg Epäpätevyys ilmenee liian monien sanojen käyttämisenä. Kirjailija Oscar Wilde Jos minun pitäisi tiivistä yhteen lauseeseen kaikista tärkein periaate. Jonka olen ihmissuhteiden alueella oppinut, ihmisen itsensä ja hänen kohtalonsa on aina oltava valokeilassa kaikissa teknisissä pyrkimyksissä Älkä koskaan unohtako tätä graafisten käyrienne ja yhtälöittenne keskellä. Se olisi tämä, vasta sitten ymmärretyksi tulemista, kirjailija Honoré de Balzac Oleminen on sitä. Filosofi Blaise Pascal Jos moraaliset periaatteesi saavat sinut synkäksi.

Hae

Luokat

Arkisto