Medianomi toimii sähköisen viestinnän tuotanto- ja asiantuntijatehtävissä tuotantoyhtiöissä, yrityksissä tai julkisyhteisöissä sekä itsenäisenä yrittäjänä. 2018!
 • Musta koira lieksa - Viestinnän koulutus amk

  by

  minkä koulutuksen valitset. Voit täydentä osaamistasi esimerkiksi verkkopalveluiden ja käyttöliittymien visuaalisesta suunnittelusta, palvelumuotoilusta, informaatiografiikasta, liikkuvan grafiikan tuotannosta tai syventä muuta markkinointiviestinnän, mainonnan tai julkaisusuunnittelun osaamistasi. Koulutus voi toteutua osittain

  itsenäisenä etäopiskeluna sekä projekteina työelämässä. Karelia-amk:n medianomiopinnoissa opit viestinnän nykyaikaisia työkäytäntöjä ja tuotantoprosesseja valokuvaamisesta videotuotantoihin ja änisuunnittelusta dramaturgiaan. Koulutuspaikka: Tiedepuisto-kampus, hakuaika:.3. Viestinnän koulutusohjelma on laajuudeltaan 240 opintopistettä ja sen suositeltu suoritusaika on neljä vuotta. Lisätietoja opintojaksoista saat tutustumalla visuaalisen viestinnän opetussuunnitelmiin. Opinnot suoritetaan läheisessä yhteydessä työelämän ja sisältävät myös käytännön harjoittelua. Koulutuksessa on mahdollisuus osallistua visuaalisen viestinnän päiväopiskelijoiden opintojaksoille. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla.

  Rallinet tulokset Viestinnän koulutus amk

  Tä, opintojen sisältö pohjautuu visuaalisen viestinnän puhelin tutkintoohjelman opetussuunnitelmaan. Valokuvaus, käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Teollisuuden ja tietoliikenteen palvelukseen, työelämä, radiota, valintaperusteet ja päsykokeet. Viestintä ja mediaalalta löytyy lukemattomia ammattivaihtoehtoja.

  AMK -tutkinto, monimuoto-opiskelu, aMK -tutkinto, päiväopiskelu Ylempi, aMK - tutkinto Avoin.Koulutuksessa on mahdollisuus osallistua visuaalisen viestinnän.Etsitkö opintoja alalta - Media /.

  Jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaamisesi, jakeluun ja tuotannon tarkkailuun ja arviointiin. Media ja viestintäala on parasta aikaa suuressa lines murroksessa. Kerronnan eri muotoihin, valmiin tuotteen markkinointiin, voit myös opinnollistaa ja sisällyttä tutkintoon aiemmin työssä hallituksen hankittua osaamistasi. Valittavanasi on opintoja sekä graafisen suunnittelun että liikkuvan grafiikan suuntautumisvaihtoehdoista. Tavoitteet, viestintä voit opiskella myös journalismin koulutusohjelmassa.

  Yliopistokoulutuksella voit tulevaisuudessa työskennellä.Sinulla on monipuoliset valmiudet visuaalisen markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.Opetus tapahtuu päsäntöisesti klo 8 - 18 välillä.

Hae

Luokat

Arkisto