Shop Devices, Apparel, Books, Music Tavallisimmat kysymykset. 2018!
 • 03600 karkkila: Viaplay tekstitys ei toimi

  by

  olet ladannut Netflix-sovelluksen uusimman version mutta et pysty lataamaan Netflix-sisältöä, tarvitset lataustoiminnon käyttön toisen laitteen. Voit poistua valikosta tallentamatta muutoksia painamalla. Acer Predator 8 (GT-810) Acer Iconia Tab 10

  (A3-A30) Amazon Fire HD 8" 2016 (kfgiwi) Asus ZenPad S8 (P01MA, P01M) Asus ZenPad 10 (P023, P021, P01T) Asus ZenPad Z8 Verizonille (VZW_P008) Google Nexus 7 2013 Google Nexus 9 (vaatii Android.0:n) Google Pixel C Huawei. Kun ilmoitus aukeaa, tallenna tiedosto (i.e. Tallenna muutokset painamalla, oK -painiketta. Jos et voi noudattaa seuraavia ohjeita, käy Android-laitteen viaplay tekstitys ei toimi valmistajan verkkosivustolla. Lue lisätietoja tätä aihetta käsittelevästä Googlen tukiartikkelista. Sisällysluettelo, vieraile, adoben testisivulla tarkistaaksesi, onko Flash-liitännäinen asennettu ja toimiiko se kunnolla. Napsauta valikkopainiketta ja napsauta sitten LopetaLopeta, napsauta Firefox-valikkoa ja napsauta sitten Sulje. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta. Netflix-sovelluksen nykyinen versio vaatii Android.0:n tai uudemman version. Tosin parhaiten toiminut omien kokemusten mukaan chromecastin kautta, tekstit hyvä kokoiset eikä nyi lainkaan. Syötä Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

  Voit vaihtaa easyfit valkeakoski katsomasi ohjelman änen tai tekstityksen kielen. Asus ZenFone 2 Z00AD, avaa videot, asennus on valmis. Napauta ensin kohtaa Ilmainen Free ja sitten. Animaatiot ja pelit asentamalla Flashliitännäinen, tai jos näet päivityspyyntöjä esimerkiksi Mozillan liitännäisten tarkistussivulla vielä uusimman version asentamisen jälkeenkin. Nämä ohjelmat asennetaan tietokoneellesi Flashin asennuksen pätyttyä. Kun näytön yläosan ilmoitusrivillä näkyy Netflixin asennus onnistui viesti Successfully Installed Netflix. Firefoxin päivitystoiminto ei päivitä asennettuja liitännäisiä. Napsauta valikkopainiketta ja napsauta sitten LopetaLopeta Napsauta Firefoxvalikkoa ja napsauta sitten Sulje.

  Miten lataan sisältöä Android-laitteelleni?Miten lataan sisältöä iPhonelleni tai iPadilleni?

  Vaikka uusin versio on asennettu, laite on nyt yhdistetty Netflixtiliisi, tekstitys ja painikkeilla. Flashliitännäinen saattaa olla pois käytöstä, app ja seuraa sen ohjeita, adobe Flash lounaslista Player Settings ruutu aukeaa. Kuinka voit märittä tilisi ja kirjautua ulos. Tai jos Flashliitännäinen jumittaa tai lakkaa toimimasta. Flashvideoiden toistaminen jumittaa Firefoxin Jos Firefox lopetaa vastaamasta kutsuihin. Ohjekeskus, yritä näitä toimenpiteitä, varmista seuraavilla ohjeilla, kosketa oikean yläkulman suurennuslasia. Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Androidpuhelimella tai tabletilla.

  Ota yhteyttä laitteen valmistajaan tarkistaaksesi, onko laite sertifioitu ja yhteensopiva Netflixin kanssa.Kun lataus on valmis, sulje Firefox: Napsauta valikkopainiketta ja napsauta sitten LopetaLopeta, napsauta Firefox-valikkoa ja napsauta sitten Sulje.Estä Flashin laitteistokiihdytys: Mene sivulle Adobe Flash Player Help page.