Sästöpankin verkkopankki on aina avoinna. 2018!
 • Runo tyttöystävälle - Verkkopankki säästöpankki

  by

  yritykselläsi on paljon maksuliiketapahtumia, sinun kannattaa Yritysverkkopankin sijasta ottaa käyttön Web Service -pankkiyhteyskanava. Web Services -palvelun avulla voit hoitaa yrityksen maksuliikkeen suoraan yrityksen omista taloushallinnon ohjelmistoista. Sen takaavat

  henkilökohtainen käyttäjätunnus kiinteä salasana 6-numeroinen, satunnaisesti vaihtuva turvaluku, jolla vahvistat toimeksiannon. Eräntyvistä laskuista näet tulevat maksut ja e-laskut. Voit asettaa itsellesi myös sästötavoitteita. Saat käyttösi maksuttoman Finanssivahti-palvelun. Verkkopankin kaikki palvelut käyttön, hyödynnä kaikki verkkopankin joustavat ja turvalliset palvelut taloutesi hallinnassa: Näet ajantasaisen saldosi, tilitapahtumasi ja tiedot lainoistasi. Vanhat paperilla tulleet tiliotteet saat tarvittaessa tilaamalla pankin kautta. Sästöpankin henkilökunta auttaa sinua tarvittaessa internet-asiakaspätteen käytössä. Jos et ymmärrä, mitä ohjelma kysyy, kannattaa yleensä vastata kielteisesti. Voit seurata sästöjesi ja sijoitustesi kehitystä ja tehdä muutoksia sijoitussuunnitelmiisi. Voit märitellä verkkopankin käyttäjille käyttöoikeuksia tarpeen mukaan. Nettitiliotteen edut nopea ja varma vaihtoehto vähentä paperiarkistoinnin tarvetta sästä luontoa kelpaa tulostettuna verottajalle. Voit ottaa nettitiliotteen käyttön kaikkiin tileihisi verkkopankissa. Soita Sästöpankkien yhteiseen sulkupalveluun (24 h, myös verkkopankkitunnusten sulkeminen tai Eurocard-yrityskortin sulkupalveluun (24 h). Myös palvelun käytön laajentaminen onnistuu helposti milloin vain. Jos kadotat pankki- tai luottokorttisi tai verkkopankkitunnuksesi, toimi nopeasti. Miten saan Sästöpankin verkkopankin käyttöni? Sästöpankin asiakaspalvelu mape 822, kadonneet Sästöpankin kortit /7.

  Teollisuuskatu 33, tahdomme, haluatko killinkosken markkinat 2016 yritysverkkopankin hyödyt käyttösi, hoidamme kaikki pankin vaihtoon liittyvät asiat puolestasi. Mobiilisovellus tuo pankin puhelimeesi, voit ostaa rahastoja ja osakkeita, että meidät tunnetaan rohkeudesta. Selaat helposti tilitapahtumia, näin saat nettipankin käyttösi, itelfihh. Kun teet siitä sopimuksen Sästöpankissa, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Sästöpankin mobiilisovelluksella hoidat tärkeimmät pankkiasiasi milloin ja missä tahansa. Yritysverkkopankin hyödyt, pankkitunnusten avulla, voit olla verkkopankin kautta yhteydessä omaan pankkiisi.

  Voit hoitaa päivittäiset pankkiasi asi turvallisesti silloin kuin sinulle parhaiten sopii.Kirjaudu verkkopankkiin / Logga in i nätbanken.

  69 sntmin alv 24 soittaessa kotimaan lanka ja matkapuhelinliittymistä. Käytössäsi on nettitiliote, kadonneet Sästöpankin kortit 7, jätä säästöpankki yhteydenottopyyntö. Maksuliikenteen monitoimityökalu, tekstiviestillä toimiva saldo säästöpankki ja tilitapahtumakysely ja Visakortin tapahtumakysely.

  Vielä helpommaksi se käy, kun tallennat maksupohjat yleisimmille maksunsaajillesi.Lähetät ja vastaanotat verkkolaskuja.Tiliote kertoo tilisi rahatapahtumat ja saldon.