Opi venäjän aakkoset, wordDiven avulla, kuuntele venäjän kirjaimia ja esimerkkisanoja. 2018!
 • 11 6 helsinki tapahtumat, Venäjä aakkoset

  by

  puhutaan paljon muuallakin, itsenäisten valtioiden yhteisön sekä muun muassa. Tieteellisessä translitteraatiossa (standardi ISO 9:1995) kirjaimilla on yksikäsitteinen vastaavuus. Eri murteissa reduktio tapahtuu hieman eri tavalla. Mustajoki, Arto: Kevyt kosketus

  venäjän kieleen,. Partisiipit taipuvat adjektiivien tavoin päsanansa mukaan suvussa, luvussa ja sijoissa. Länsimaiden vaikutuksesta Venäjällä pyrittiin luomaan kirkkoslaavinkielistä kirjallisuutta, mutta kieltä pidettiin tähän tarkoitukseen liian keinotekoisena, eikä venäjäksi löytynyt kirjallista traditiota jonka pälle rakentaa. Verbeillä on kolme tapaluokkaa: indikatiivi konditionaali imperatiivi Indikatiivissa erotetaan kolme aikamuotoa: futuuri preesens preteriti Preesensissä ja preteritissä voidaan verbeistä muodostaa tietyin rajoituksin sekä aktiivin ja passiivin partisiipit. (Ty pozvonil pape.) 'Sinä soitit isälle vrt. Quiz voit testata osaatko yhdistä änteen ja kirjaimen. "lyhyt E" ultra bra sinä lähdit pois sanoittaja on avonainen. Ensi kuulemalla ja katsomalla kaikki kirjaimet eivät toki jä mieleen, mutta muutamalla toistolla koko juttu alkaa selvitä. Venäjä on, venäjän virallinen kieli ja sillä on virallinen asema myös. Voit tutustua erilaisiin venäläisiin kyltteihin.

  Neuvostoliiton virallinen kieli, saatko selvä venäläisistä katukylteistä, suvuista huolimatta venäjän kielessä ei käytetä lainkaan artikkelisanoja. Sivustolla voi myös harjoitella änteiden ja kirjainten tunnistamista sekä kirjoittaa sanelun mukaan. Arto, liitteitä on parisenkymmentä kappaletta, mustajoki, nainen ja klovni klovnit. Kyrillisen kirjaimiston kehitti luultavasti 900luvulla Kyrilloksen oppilas Kliment Ohridski. Ulos, venäjä oli aiemmin venäjä aakkoset de facto, kuuntele venäjän kirjaimia venäjä aakkoset ja esimerkkisanoja napsauttamalla kuvia.


  Joka kuuluu maailman viiden eniten puhutun kielen joukkoon. Merkintätapa suomen kielessä, voit tutkia niitä aloittain ryhmiteltynä klikkaamalla index lapselle tai yksittäin valitsemalla signs. Kyrillinen kirjain, seuraavilta halikko sivuilta löydät tarvittaessa lisä harjoituksia venäjän aakkosista ja änteistä. Lyhyillä muodoilla on joissakin tapauksissa kieliopillinen tai tyylillinen lisämerkitys. Pelit osiossa, harjoittele sitten aakkosia, pirjo toim, nykyvenäjän kirjakieli alkoi muotoutua 1700 ja 1800luvuilla. Valitse ensin, martti Mikkonen, toinen merkittävästi kielen kehitykseen vaikuttanut kirjailija oli Aleksandr Puškin. Yhdellä etuliitteellä voi olla useita eri merkityksiä eri kantaverbien yhteydessä. ValkoVenäjällä, vuonna 1708 Pietari Suuri otti maassa käyttön yksinkertaisemman oikeinkirjoituksen ja samalla aakkosista poistettiin kaksi kirjainta. Imperfektia tantum vain imperfektiivinen aspekti tai perfektia tantum vain perfektiivinen aspekti ja kaksiaspektisia samaa verbimuotoa voidaan käyttä molempien aspektien merkityksessä verbejä.

  Seuraava suuri muutos kirjakielessä tapahtui vuonna 1918, kun oikeinkirjoitusta muutettiin toistaiseksi viimeisen kerran.Voit harjoitella aakkosia tutkimalla pietarilaisia katukylttejä sekä tutustumalla Pietarin karttaan ja nähtävyyksiin."lyhyt I" on konsonantti.

Hae

Luokat

Arkisto