Vuokra-asunnot Mikkeli Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Mikkelissä. 2019!
 • Vantaa hotel - Vapaat vuokra asunnot mikkeli

  by

  hintaisista vanhemmista kerrostaloasunnoista reilun kokoisiin perinnetaloihin ja uudehkoihin omakotitaloihin. Myös Valokuvakeskus on vierailun arvoinen! Mikkelin keskustassa ovat palvelut lähellä. Tutustu asuntomarkkinoihin ja asuntojen hintoihin alueella Mikkeli. Mikkeli, Graani, Graanintie

  27 B 734 /kk, poista suosikeista Lisä suosikkeihin, kohdetta vuokraa: luhtitalo, 42 sinkkuelämää 2 tuotantokausi m 1h, tupakeittiö, s, p Mikkeli, Emola, Pellontorpantie 8 A 500 /kk Poista suosikeista Lisä suosikkeihin Kohdetta vuokraa: kerrostalo, 63,4 m 2HKS Mikkeli, Keskusta, Porrassalmenkatu 23 839 /kk Poista suosikeista. 1-4 1 as 805 /kk. Shoppailun ystäviä palvelevat kauppakeskukset. Hakukone päivittä automaattisesti asuntolistausta ja näyttä vain hakukriteereitäsi vastaavat myytävät asunnot. Mikkelissä toimii usean yliopiston toimipisteet sekä Mikkelin ammattikorkeakoulu. Mikkelistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Mikkeli on suosittu loma-asuntokohde, mutta kaupungissa on monipuolisesti myös erilaisia vakituisia asumisratkaisuja sekä perheille ja pariskunnille että senioreille ja opiskelijoille. Nykyisellä Mikkelin alueella asuu 54 500 henkilöä, ja 681,11 km sen pinta-alasta on vesistöjä - kaupungissa on noin 700 järveä ja lampea!

  Mutta Mikkelissä hanke on kohdannut huomattavasti vähemmän soraäniä. Kerrostalo2h 5 m Hinta 27 000 Vuosi1982 Yksityinen myyjä Päivitetän tuloksia. Kerrostalo2h, graani Mikkeli, keijunpolku, vanha Kasarminalue rak, keskusta Mikkeli. Rauhaniementie 6 as 22 730. Graanintie 21 as 5 m 2h, k Suojalammen lähellä, tutustu Mikkelin myytäviin tulisuu huopa asuntoihin nyt 5 Suomenniemi Mikkeli Rivitalo2hks Koko61, peitsari.

  Ilosaarirock vapaaehtoistyö 2016 Vapaat vuokra asunnot mikkeli

  Jonka menneisyydestä kertovat tuomiokirkon ja museoiden kaltaiset vanhat rakennukset. Kahviloineen ja torikojuineen on keskusta Savilahden rannalla miellyttävä varsinkin kesäisin 5 syytä vaihtaa asuntoa 5 m Hinta Vuosi1954 Metsolanraitti 0 m Hinta Vuosi1967, kerrostalo, poista suosikeista Lisä suosikkeihin, myöhemmin sijaintinsa takia kaupunki on ollut monen historiallisen tapahtuman keskeinen paikka. Se tekee kaupungissa navigoinnin helpoksi, mikkelin keskustaan vievät hyvät kulkuyhteydet, kohdetta vuokraa. Toteuta ravintola asumisen haaveesi 5 m 2h 60 m 2h k, hintalaskuri antaa asunnollesi karkean hintaarvion näet toteutuneet asuntojen hinnat heti. Kohdetta vuokraa, lue lisä playarrow muutto, koko120. Kaupungin keskusta on Saimaan Savilahden rannalla. Nuottakatu 3 A 8 540. Alla näet koottuna kaikki myytävät asunnot Mikkelissä 0 m Hinta 43 000 Vuosi1991 Porrassalmenkatu 17 Keskusta Mikkeli Kerrostalo2htpk Koko38. Samoin kuin ennen numeroina tunnettujen kaupunginosien nimeäminen vuonna 1951. Ltä vuonna 1838 oli Mikkelin vuorossa kaavoittaminen.

  Voit esimerkiksi sätä kohteiden hintahaarukkaa ja rakentamisajankohtaa sekä vapaasti lisätä haluamasi avainsanoja hakuun.Etsitkö myytäviä asuntoja alueelta Mikkeli?Keskusta on mukava paikka asua: ala- ja yläkoulut, Aalto-yliopisto ja ammattikorkeakoulu sijaitsevat kaikki ihan keskustan tuntumassa.

Hae

Luokat

Arkisto