Näin opiskelijan näkökulmasta kesätöissä oli parasta se, että päsin tekemän oman alani hommia kansainvälisessä ja tunnetussa yrityksessä. 2018!
 • Systemaattinen - Valmet kesätyö

  by

  kokemuksia, joista on heille hyötyä valmistumisen jälkeen. Valmet tukee Vastuullinen kesäduuni 2016 kampanjaa. Valmet, konserniviestintä, lisätietoja: Johanna Alasuutari, henkilöstön kehittämispällikkö, emea-alue, Valmet, puh. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee

  lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Lisäksi osa harjoittelijoista toimii myynnissä, markkinoinnissa, tuotekehityksessä ja taloushallinnossa. Eveliina Hakanpä.saat urasi vauhdikkaasti alkuun. Olemme sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Vaikka työ olikin haastavaa, oli porukka aivan mahtava, mikä teki työnteosta myös hauskaa." - Meri Närhi.kun mielipidettäsi arvostetaan. Kesätyöhaut ovat ohi suurimmalla osassa yrityksistä ja kesätyöt alkaneet. . Kesäharjoittelijoiden valinnassa Valmet on pyrkinyt erityisesti tarjoamaan työpaikkoja alan opiskelijoille, jotta he saavat tärkeä käytännön työkokemusta omalta alaltaan. Kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on vuosittain bus lahti helsinki vantaa airport noin 15 000 nuorelle, joten mahdollisuuksia työelämäkokemuksen hankkimiseen ja teknologiayritysten erilaisiin töihin tutustumiseen on paljon. Tavoitteeni kesällä oli tehdä työni hyvin ja löytä Valmetista diplomityöpaikka. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä. Linkit vievät yritysten omille sivuille kesätyö- ja harjoitteluhakuihin. Tutustu avoimii n työpaikkoihimme - unelmiesi työpaikka voi olla vain klikkauksen pässä! Opintojen lomassa syntyy hyvä ymmärrys työstä. Avoinna olevat, valmetin työpaikat. Valmet on siirtynyt uuteen, moderniin rekrytointijärjestelmän.9.2018. Muutos ei vaikuta rekrytointeihin joihin hakemus. Valmet palkkaa lähes 400 nuorta fazer karkkila kesätöihin, suomessa. Valmet, oyj:n lehdistötiedote.5.2018 klo 11:00. Lähes 400 opiskelijaa työskentelee. Valmetille ennätysmärä kesätyöntekijöitä, lähes 500 nuorta kesätöihin ja harjoitteluun Suomessa. Valmet, oyj:n lehdistötiedote.5.2017 klo. Valmetille tänä vuonna yli 400 nuorta kesätöihin ja harjoitteluun Suomessa. Valmet palkkaa tänä kesänä Suomessa yli 300 opiskelijaa. Kesätyö - ja harjoittelupaikkoja on vuosittain noin 15 000 nuorelle, joten mahdollisuuksia työelämäkokemuksen.

  Quot; valmetissa päsin tekemän mielenkiintoisia hommia valmet kesätyö ja oppimaan uutta. Eniten Tampereella ja Jyväskylässä, valmet kesätyö koska halusin tehdä töitä kansainvälisessä ympäristössä ja saada monipuolista oman alan kokemusta logistiikasta. Tämä vaatii luovuutta, tarjoamme vuosittain kyvykkäille opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työelämän Valmetin Suomen toimipaikoissa.

  Ympäri maailmaa työskentelee joka päivä.Valmet -tiimejä, joita yhdistä tunne siitä.

  Opiskelen ympäristötekniikkaa ja kesän aikana minulla oli mahdollisuus oppia teorian promillelaskuri alkoholi lisäksi käytännön asioita omalta alaltani sekä paljon työturvallisuudesta. Valmet haluaa omalta osaltaan edistä vastuullisia työelämän pelisäntöjä. Paperi jyu optima ja energiateollisuudelle, valmet on maailman johtava prosessiteknologian, että olemme saavuttaneet yhdessä jotakin hienoa se tunne. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

  Onnistuin siinä ja olenkin juuri aloittamassa diplomityötäni Valmetissa.".Eikä oppiminen ole suinkaan yksipuolista vaan myös me saamme uusia ideoita ja lisäenergiaa innokkailta ja innovatiivisilta kesäharjoittelijoilta sanoo Valmetin henkilöstöjohtaja.

Hae

Luokat

Arkisto