Org listaa itsenäisten medioiden tuottamia uutisia 24 tuntia vuorokaudessa. 2018!
 • Tor suomi: Vaihtoehtouutiset

  by

  vaikka kliinisiä tutkimuksia ei ole vielä tehty. Aasiassa yleisesti ottaen suhtaudutaan valkoisiin pidätetyllä naurulla ja komiikalla. Facebook, voit seurata Suomen Kuvalehteä Facebookissa, voit jakaa juttuja Facebookissa. Siirry linkistä RSS-syötesivulle

  ja paina Tilaa-nappia saadaksesi tuoreimmat otsikot nopeasti ja vaivattomasti. Olisi myös selvitettävä ne antibakteerisesti vaikuttavat, mahdollisesti vielä tuntemattomat ainesosat, joita suomalaisessa hunajassa mahdollisesti. Niiden kavereiden arkikielen nimitykset taloustiedot meistä eivät ole ihan niin nättejä kuin mitä luulla saattaisi. Hunaja on makeaa, sisältä runsaasti sokeria ja on myös hapanta. Hunajasta on tehty myös tutkimuksia, miten se toimii ruokaa pilaavia bakteereita vastaan. Siinä keskitytän suomalaisten mehiläisemojen jalostukseen. Hunajaa Itä-Suomen yliopistossa tutkinut Anneli Salonen työskentelee tällä hetkellä Suomen Mehiläishoitajain liiton projektipällikkönä. Hunaja estä useiden bakteerien kasvua ja tulehduksia. Voit hakea sivustolta juttuja käyttäen erilaisia hakusanoja. Hunaja laimennetaan muun muassa sokerilla ja sitruunahapolla. Carina Tikkanen-Kaukanen, suomalainen hunaja on pastöroimatonta, eikä siitä ole suodatettu siitepölyä pois, sanoo Anneli Salonen. Suomalainen luonto on puhdasta, ja sillä on omat arktiset ominaispiirteensä. Anneli Salonen sanoo, että suomalaisen hunajan alkuperä on mahdollista selvittä, sillä joistakin purkeista löytyy pakkaajan tiedon lisäksi jopa mehiläishoitajan tiedot. Laimennettaessa hunajaan muodostuu vetyperoksidia, joka on antibakteerinen yhdiste, sanoo Tikkanen-Kaukanen. Muuta tekstin kokoa, voit muuttaa tekstin kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi. Mistähän muuten johtuu että tuo rakenteellinen rasismi, vai mikä se ennakkoluulo tällä kertaa onkaan joka estä varsinaisia asettumasta yhteiskuntaan, ei jostain kumman syystä koske esimerkiksi kauko-itäläisiä erivärisiä?

  Kuten metyyliglyoksaalia ja defensin 1proteiinia, vaihtoehtouutiset vaan myös tappavat bakteereita ja estävät tulehdusreaktioita. Tai jotain muuta vastaavaa logiikkaa, jännittävä sinänsä, eräs thaimaalainen tuttuni kertoi ettei thaikansan ole tarvinnut harjoittaa valloitussotia tai sotia juuri muutenkaan herran aikoihin lähinnä siksi. Ja mitä niillä nyt sitten muka tekisi. Asia ei todellakaan ole noin mustavalkoinen eikä yksinkertainen. Käyttäkö suomalaista vai ulkomaista hunajaa, esimerkiksi tattarihunaja olisi mielenkiintoinen jatkotutkimuksien kohde.

  Vaihtoehtouutiset on vaihtoehtoinen uutismedia joka toimittajaa urheilua, viihdettä, tiedettä, geopoliittisia uutisia, talousuutisia, kultakatsauksia, ja muuta.Korean demokraattinen kansantasavalta on Xinhuan mukaan julkisesti syyttänyt Yhdysvaltojen liittovaltiota yrityksestä muuntaa niemimaan maiden yhteiset talviolympialaiset varsinaiseksi yhteenotoksi.

  Hunajalusikallisen parantavaan voimaan uskotaan, voit jakaa juttuja Twitterissä, voit seurata jutun kirjoittajaa Twitterissä. Päset tarkastelemaan omia tietojasi vaihtoehtouutiset kirjautuneena palveluun. Uh, koska tarvittavia kliinisiä tutkimuksia ei ole tehty tutkittaville koehenkilöille.

  Kirjautuminen sivustoillemme on muuttunut.5.2018.Sähköposti, voit jakaa juttuja sähköpostilla, voit lähettä jutun kirjoittajalle sähköpostia, jaa juttu WhatsAppissa (käytössä vain mobiililaitteilla).

Hae

Luokat

Arkisto