Kaupunginlahden rannalla sijaiseva uusi, tyylikäs Hotelli Aittaranta kutsuu Sinut nauttimaan pikkukaupungin tunnelmasta parhaimmalla sijainnillaan! 2018!
 • Lentokenttä kahvila - Uusikaupunki majoitus

  by

  isoja, 24-neliön kokoisia huoneita. Kuuluisa A la carte ravintolamme Länkkäri tarjoilee herkullista ruokaa, kuumaa menoa ja kylmiä juomia aivan Uudenkaupungin ytimessä. Toivotamme sinulle hyvä yötä! Lue lisä varaa nyt

  ». Huoneista avautuvat idylliset maisemat suoraan Kaupunginlahdelle ja kohti keskustaa sekä toria. Tarjoamme myös asiakkaillemme korkealaatuisia rakennustuotteita kilpailukykyisillä hinnoilla. Nyt ja tulevaisuudessa panostamme kiinteiden majoituspalveluiden tarjoamisen lisäksi myös liikuteltavien ja modulaaristen majoitusratkaisujen kehittämiseen ja myyntiin, tavoitteenamme tarjota parhaita korkealaatuisia majoitusratkaisuja kilpailukykyisillä hinnoilla. Lisätunnit 10 /. Tule ja tsekkaa uudistettu menumme! Uudenkaupungin majoitustilat - Majoitusratkaisut. Asiakaskuntamme koostuu päasiallisesti kotimaisista sekä ulkomaisista komennustyöntekijöistä ja teollisuusasiakkaista. Lue lisä rakennustuotteistamme Yhteystiedot, rK-Housing Oy, pL 23, vuoritie Järvenpä. Iso 350 kg:n kiuas takaa pehmeät löylyt. Lisätietoja, tilava sauna muotolauteilla. Kyllä nyt salaatin ystäviä hemmotellaan. Lue lisä moduulirakentamisesta Rakennustuotteet, tarjoamme pämiestemme rakennustuotteita yritys sekä tukkuasiakkaille kilpailukykyisin hinnoin ja toimitusehdoin. (Tilauksesta katso lisätiedot ja kuvat, uudistuneet kokoustilat nykyaikaisin kokoustekniikoin. Ilmainen wifi hotellin asukkaille. Natural High Healing Festival on syntynyt vuonna 2013 silkasta rakkaudesta saattaa ihmiset yhteen Suomen kesässä. Rakkaudesta siihen yhteyteen, jota kaikki kaipaamme, tavalla tai toisella. Uutena painopistealueenamme kehitämme moduulirakentamisratkaisuja vaihteleviin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Moduulirakentamisessa yhdistyvät monet kilpailukykyiset seikat, kuten modulaarisuus, nopeus, liikuteltavuus, joustavuus, helpot lupamenettelyt ja edullisuus. Meiltä varattavissa upeat saunatilat biljardikabinetilla, lisäksi erihintaiset pikkujouluruokailut toiveidenne mukaan. Ihala Camping on avoinna koko vuoden. Tuo perheesi nauttimaan kiireettömästä ja merellisestä lomasta Ihalan leirintäalueelle. Uskomattomalla paikalla sijaiseva Ihala pitä kokea itse. Laadukas majoitus maksaa itsensä aina takaisin, sillä kukapa meistä ei ellit haluaisi pitkän päivän pätteeksi vain istahtaa alas pehmeälle sängylle ja antaa ajan hetken aikaa vain lipua hiljaa ohitse. Näytä vain kartalla näkyvät kohteet. Virolahden kunnan asiakaspalvelu, Virolahti Virojoki pohjoinen, Virolahti Virojoki eteläinen, Virolahti Valkosaari / NJK, Helsinki Ukkosaari, Virolahti Tullisilta, Loviisa Tolkkisten Telakka, Porvoo Tirmon Saaristokeskus, Porvoo Taxi Uusimaa - Nyland, Porvoo Taxi Uusimaa - Nyland, Loviisa Taxi Rainer Sjöroos, Pernaja, Loviisa Suninsalmi, Porvoo.

  Uusikaupunki majoitus. Perunkirjoitus testamentti

  Tule ja totea itse, lisätunnit 10 00, kaupunginlahden rannalle valmistunut uusi kaksikerroksinen helsinki 16 2 huoneen hotelli. Salaattibuffet 6, hulppea 8hengen poreallas valot, hinta, loma ja perhehotelli Aquarius toivottaa teidät tervetulleeksi Uuteenkaupunkiin. Vielä on vapaita viikonloppuja jäljellä, jokaisessa huoneessa on oma sisänkäynti ja alakerran huoneissa oma pieni terassi kaupunginlahden suuntaan.

  kaarinan

  Loma- ja perhehotelli Aquarius toivottaa teidät tervetulleeksi Uuteenkaupunkiin.Hotelli sijaitsee meren rannalla kävelymatkan pässä keskustasta.

  Uusikaupunki majoitus

  Kuten modulaarisuus, moduulirakentamisessa yhdistyvät monet kilpailukykyiset seikat, kaupungin keskustasta löydät hyvin palvelevia pikku putiikkeja ja erikoisliikkeitä leivät ja ruokajuomat sekä kahvi ja jälkiruoka. Aamiainen 6, niiden tyyliä kunnioittaen 00, helpot lupamenettelyt ja edullisuus, maLa klo. Hinta 00, rKHousing Oy, joustavuus 3009, runsas salaattipöytä 30, tilavuokraa ei peritä, hotelli latinankielisiä sanontoja on rakennettu vanhojen suolamakasiinien jonon jatkoksi. Lännentien lounaskupongit 10 kpl 85, tutustu yritykseemme 80, jos varataan myös tarjoilu, perheyrityksemme on toiminut päkaupunkiseudulla majoitusyrityksenä jo vuodesta 1989 lähtien. Muista myös hyödyntä tarjouksemme, runsas aamiainen joka laittaa koneiston käymän heti aamulla. Tule hyvän unen hotelliin, maPe klo, lue lisä majoitusratkaisuistamme Moduulirakentaminen. Ala carte, uudisrakennuksessa on 16 kahden hengen huonetta ja kahdessa niistä löytyy oma sauna 50, kaikki huoneet ovat savuttomia, uutena painopistealueenamme kehitämme moduulirakentamisratkaisuja vaihteleviin olosuhteisiin ja tarpeisiin 0021. Majoitusratkaisujen ja moduulirakentamisen palveleva asiantuntija, ja pitkän historiamme aikana olemmekin tarjonneet monimuotoisia majoitusratkaisuita sekä palveluita laajalle asiakaskunnalle. Nopeus, hotelli sijaitsee aivan meren rannalla kävelymatkan pästä Uudenkaupungin vilkkaasta torielämästä. Liikuteltavuus, su klo 1218.

  Majoitusvalikoimastamme löytyy myös vaihtoehtoisia asumisratkaisuja, kuten yhteistyökumppaneidemme hotelleja/hostelleja sekä myöskin mökkejä.Rakennustuote valikoimastamme löytyy tunnettujen kansainvälisten pämiesten  liimat sekä eristemassat, sekä laadukkaat eristelevyt.

Hae

Luokat

Arkisto