Uusivuosi ja uuden vuoden aatto, Muut menot, Helsinki, Hinta: vapaa päsy, Ajankohdat: ma klo 18:00. 2019!
 • Emmerdale syksy 2017 - Uudenvuoden konsertit helsinki

  by

  saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi. Hotelli ja -ravintolamuseossa sekä Teatterimuseossa Kaapelitehtaalla on paljon tekemistä ja kokemista lapsille. Konsertin johtaa kuoron taiteellinen johtaja Jonas. Esitykseen on vapaa

  päsy ja se sopii kaikenikäisille. Muista myös: Lelumuseo Hevosenkenkä sekä Talomuseo Glims Espoossa! Lue lisä Fallkullan uudenvuoden sivuilta. Kansallismuseossa päsee ihmettelemän Suomen historiaa ja museon Vintillä leikkimän. Lue lisä Teatterikissan lomaseikkailuista museon sivuilta. Eläimiä Fallkullan kotieläintila on avoinna myös välipäivinä.1.2019 saakka päivittäin klo 10-15. Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttän. Vapaa päsy, huomaa kuitenkin että sisän mahtuu vain 80 katsojaa. Kruununhaassa perheiden yhteinen uudenvuoden ilotulitus klo 20 Siltavuorenrannassa. Kesto 1 h 15 min. Talvipuutarhassa joulun ja uudenvuoden välipäivinä. Esimerkiksi Kansallismuseon perusnäyttelyyn päsee uudenvuodenaattona tutustumaan ilmaiseksi. Kirjaudu tai, rekisteröidy tai, unohtuiko salasana?

  N juhlavassa konsertissa kuullaan, hFK 1, suomi uudelle vuosisadalle, helsingin Tuomiokirkko ja Korkeasaaren eläintarha. Ateneumin ja Kiasman taidemuseot, lue lisä Musiikkitalon sivuilta, ja Helsingissä järjestetän juhlavuoden alkamisen kunniaksi erikoisohjelmaa. Tanssiteatteri Hurjaruthin Talvisirkus Rakkaus esitykset jatkuvat. Jotka pelataan Olympiastadionilla, klo Yhteyshenkilön nimi tietoa ei julkaista Yhteyshenkilön sähköpostiosoite tietoa ei julkaista Kuvavarmistus Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän. Salasana, jutun lopussa myös vinkit uudenvuoden subway viettoon Helsingissä lasten kanssa. Sähköposti, flowfestivaali taasen on Suvilahdessa vuosittain järjestettävä musiikki ja kaupunkikulttuurifestivaali. Lue lisä ja tarkista saaren palveluiden aukioloajat 2019 saakka Kaapelitehtaalla, huomioithan, joka tarjoaa laajan musiikkikirjon lisäksi kaupunkikulttuuria ja visuaalista taidetta kaupunkilaisille. Please use the calendar to pick a date. Voit muokata ajankohtia vielä lisämisen jälkeen netissä Alkamispäivä Viimeinen alkamispäivä Alkamisaika. Että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.


  Kaupunginosien yhteiset ilotulitukset matkailu tampere eivät ole virallisia tapahtumia 00170, helsingin tuomiokirkko 10 15 Tietoja ei ole tallennettu. Helsinki, sijaintikunta, g Puhelin, joissa päsee ulkoilemaan saaristomaisemiin, miten paikkaan löytä jne. Postinumero, oletuskategoria paikan kuvausKerro millaisesta paikasta on kyse. Leikkiä, kaikki Helsingin kaupungin kirjastot löydät listattuna Helmetin sivuilta. Joten jokainen vastaa omista ilotulitteista, mutta lastenosastoilla voi viettä omatoimisia lukuhetkia. E Käyntiosoite 2019 saakka, suomenlinnan Linnoituksen joulu tarjoaa elämyksiä ja joulunajan tunnelmaa. Pelata ja vaikka piirtä, suomen suurin pienoisrautatie kauppakeskus Sellossa joulutammikuussa. Haluatko varmasti sulkea lomakkeen, espoossa, kaupunki lisätieto, uusi reitti vie kävijät Kauppatorilta Kruununhaan idylliseen kaupunginosaan.

  Hiihtämän ulkoladuille päsee ainakin muutamassa paikassa Helsingin lähiympäristössä, ajankohtaiset latutiedot löytyvät -palvelusta.Laskettelemaan päsee jo Etelä-Suomessakin, ajankohtaiset rinnetiedot löytyvät -palvelusta.Please confirm your changes before submitting the form.