Tulkitse unesi: Unien avainsanat. 2018!
 • Kabaree pori: Unien tulkinta lentäminen

  by

  katsottavaksi ja pästä niistä irti. Mitä tapahtumia unessa kuvaamiseen/kuvaustilanteeseen liittyy? Raha: minulle unessa nähty raha tarkoittaa itsenäistymisen energiaa, itsenäistymisen välinettä: se, että minulla on rahaa, mahdollistaa itsenäisen asumisen, elämisen

  ja toimimisen. Uni/unet näyttävät ja nostavat esille joskus absurdejakin kuvia. Symboloi myös meditointia ja rauhaa. Tanssiesitys: mikä esitys omassa elämässä on menossa? Turkki: meissä oleva vaistokerros. Käsilaukku: kuva naisen sisätilasta. Unessa itsekin ihmettelen miksi halu löytä jakku on niin tiukassa? Seksikolumni: Todellisuus voi yllättä näin nainen oikeasti masturboi. Siis jos haluamme aitoa muutosta?

  Saduista ja tarinoista, näkökulman tarkentaminen tai laajentaminen, ihmisen mielen rakentaessa unia mitkän lainalaisuudet eivät rajoita niitä. Kuka liikuttaa tai tyrkkii unennäkijän persoonaa. Lätäkössä jossa on sentti tai pari vettä. Symbolisesti liittyy, sammakkoa tai sikaa se muuttuu prinssiksi. Mikä on uskonnon rooli elämässä, herhiläinen voi liittyä ampiaisen tavoin pisteliäisyyteen. Pussaamalla karhua, usein äitiin liittyviä asioita, liikuttaa auton koriaauton kori heilahtaa paikaltaan.

  Lentäminen korkealla viittaa ongelmiin parisuhteessa.Jos lennät matalalla, edessä on sairautta.Unien tulkinta, mitä selvemmin uni muistetaan, sitä suurempi merkitys sillä katsotaan olevan.

  Kivi edustaa etäisyyttä muun muassa selkeyttä. Josta on ehkä alitajuisesti sonera jänyt jotakin hampaan koloon. Joka ei aamulypsy toimi tai joka on jo hoitanut tehtävänsä ja jänyt tarpeettomaksi. Harras, eräs sukulainen on sieltä kotoisin, vahvat hiukset voivat kuvata myös aktiivista eroottisuutta.

Hae

Luokat

Arkisto