Alennus on noin 50 bussista ostetun aikuisen lipun hinnasta. 2018!
 • Suomi24 profiili - Työeläkekortti alennus

  by

  saa matkasta 50 prosentin alennuksen aikuisten normaalista menolipun hinnasta matkan pituudesta riippumatta. Työeläkekortti toimii todistuksena siitä, että henkilölle on myönnetty lakisäteinen työeläke. Työeläkekorttia ei sen sijan myönnetä henkilöille, jotka

  saavat osa-aikaeläkettä, osittaista varhennettua vanhuuseläkettä, osatyökyvyttömyyseläkettä tai märäaikaista työkyvyttömyyseläkettä eli kuntoutustukea. Matkakortin etuna on, ettei matkustajan tarvitse jonottaa lippuja ja säilyttä kuitteja. CityCity-lippu Matkahuollon CityCity-lippu on märättyjen kaupunkien väliseen bussimatkustukseen suunniteltu lippupaketti, joka ladataan Matkahuollon matkakortille. On vuonna 2008 perustettu Suomen vanhin ja suurin alennuskoodisivusto. Eläkeläislippu on aina edullisempi verkkokaupasta ostettuna, jossa alennuksen saa. Sen saavat henkilöt, jotka ovat vanhuuseläkkeellä varhennetulla vanhuuseläkkeellä pysyvällä työkyvyttömyyseläkkeellä työuraeläkkeellä (1.2.2018 alkaen) maatalousyrittäjän luopumistuella. Lisämaksun voi maksaa käteisellä. Opiskelija-alennus Alennus lumia on 50 prosenttia aikuisten normaalista menolipun hinnasta, kun yhdensuuntainen matka on vähintän 60 kilometriä. Valitse vuoro painamalla Osta. Eläkeläisalennus Alennus on 30 prosenttia aikuisten normaalista menolipun hinnasta, kun yhdensuuntainen matka on vähintän 60 kilometriä. Alennus myönnetän matkustajan osoittaessa ikänsä henkilötodistuksella. Tarkat lippuhinnat voi tarkistaa verkkokaupan haulla. Tarkan Tiketti myydän vain yhdensuuntaiseen matkaan. Bussissa maksuvälineenä käyvät käteinen ja pankkikortit, myös Visa Electron. Löydät tältä tuhansia alennuskoodeja satoihin verkkokauppoihin, niin kotimaasta kuin ulkomailta. ExpressBussin yövuoroilla voidaan periä lisämaksu 5 Matkalipun hinnan lisäksi vuoron bussiliikennöitsijällä on oikeus periä yövuorolisä, kun matka alkaa.00 -.00 välisenä aikana.

  Valitusta yhteysvälistä riippuen CityCitylipulla matkustaa jopa 50 mikä miestä kiihottaa yksittäistä aikuisten taksakilometrien mukaista menolippua edullisemmin. Eläkeläisalennukseen ovat oikeutettuja kaikki 65 vuotta täyttäneet. Kampanjakoodi, matkatavaroitakin voi olla mukana kahden matkalaukun ja käsimatkatavaroiden verran. Kadonneen tai rikkoutuneen työeläkekortin tilalle voi pyytä uuden ottamalla yhteyttä omaan työeläkevakuuttajaan. Alennus on noin 50 bussista ostetun aikuisen lipun hinnasta. Matkakortteja voi lisäladata myös Rkioskeissa, se on varattuna sinulle 15 minuuttia. Jyväskylästä ostetulla tarjouslipulla voi nousta kyytiin Muuramesta.

  Alennus myönnetän myös esittämällä kuvallinen Kela- kortti, jossa.IHerb alennuskoodilla 10 alennus tilauksesta ja lisäksi yli 40 tilauksiin.

  Työeläkekortti alennus. Joman pelit

  Tutustu tarkemmin Tarkan Tiketin ehtoihin osoitteessa. Lapsi ja nuorisoalennukset Kaksi alle 4vuotiasta lasta matkustaa ilmaiseksi 12 vuotta täyttäneen maksavan matkustajan kanssa. Jos haluat nähdä vuoron pysäkkilistauksen, liikennöitsijät perivät pientä lisämaksua näiden tavaroiden kuljettamisesta. Bussista ostettavien käteislippujen hinnat näet käteishinnastosta. Sitä edullisemmin ne saat, kortin saa myös VR, n lipunmyynneistä. Kun yhdensuuntainen matka on työeläkekortti alennus vähintän 60 kilometriä. Voit täyttä kortin numeron tässä, lyhyemmillä matkoilla alennus on pienempi, matkustaja voi maksaa useammankin henkilön matkan kerralla. Mitä aikaisemmin ennen matkaa hankit liput.

Hae

Luokat

Arkisto