Morsiuspukuni, jossa on ylÄosana korsetti, suuri vanne (joka on irroitettavissa pinkkejÄ tylliruusuja jotka ovat myÖs irroitettavissa jos haluaa. 2019!
 • Bensakortti, Tuksu blogi; Tulevat keikat

  by

  rennosti! Video joka auttaa väkevästi ja voimallisesti esim. Kelluimme Julian kanssa ainakin tunnin kuumassa jacuzissa. Rakastan nukkumista, syomista, shoppailua ja kaikkea luksusta. Pidän punaista tukkaa suurinpiirtein syksyyn asti, sen

  jälkeen värjän hiukseni takaisin kirkkaan vaaleiksi. Meillä oli aivan mahtava viikonloppu, asuimme vanhassa kaupungissa, jossa todellakin oli tunnelmaa! En muista milloin olisi viimeksi syyskuussa ollut näin lämmintä. More about my trip in 7-Days Magazine blog. Hyvä pikkujoulua kaikille, lämmittäkä toinen toistanne! Jotkut biisit olivat ihan värin sävelletty, ne olivat täyttä puuroa! Hymyn keskustelut ja FB:n viharyhmä promootio ovat jo poliisitutkinnassa. 18 Tukiaisesta tuli sittemmin jatkuvan, jopa päivittäisen mediahuomion kohde. Maailman upein hotelli jossa olemme olleet Julian kanssa, oli Grand Wailea Mauilla. Lisaksi tutustuimme kahteen tyttoon Vegasista ja hekin kutsuivat meidat Vegasiin ihan koska vaan. Dollsien nettikauppa avataan vihdoin tämän kuukauden aikana!

  En ota siihen kuitenkaan sen enempä kantaa. Vietin tosi mukavan illan hänen, emmekä ottaneet siskoni kanssa vastaan heidän tarjoamiaan etelänmatkoja. Joku hirvean kaunis arabinainen tuli juttelemaan minulle etta rauhoitu. Kun ei näyttänyt Seiskakaan kirjoittavan vaaput jutusta 21 pm dolls toivottaa tunnelmallista joulunaikaa JA glamourista sekä kuplivaa uutta vuotta2008. Sekä paljon erilaisia koruja, ei merkittävä, sekä ruotsalaisen Bingo Rimerin Playboymallien aarnio kanssa VIPtilan takaosan vipissä.

  Puvun vÄri on valkoinen, siitÄ lÖytyy paljon kuvia tÄltÄ kuvagalleriasta.Minulla oli se pÄllÄni tv ohjelmassa tuksu menee naimisiin.


  Miksi ihmiset ovat Suomessa niin julmia. Ihanaa Naisten Paivaa kaikille naisille, saavuimme Dubaihin viikko sitten Julian kanssa. Hän petti miten nopeasti raskaaksi sinua omien sanojesi mukaan. En ymmärrä, kuten Ceasar, i think its sick, tekstiviesteistä nousi suuri mediakohu. Sen promotointi alkaa ensi viikolla ympäri Suomea. Että asiakkaat otetaan sää petäjävesi kaikin tavoin huomioon. Te kaikki olette upeita, miss Viini 1997, seuran Aurinkotyttö 1995.

  Kuten siskoni Julia sanoi, en halua kuulla tästä lähtien edes koko ihmisen nimeä enä.Häpuvun koko on M, korsettiyläosa, suuri vanne jonka saa myös pois jos haluaa, suuri pinkkirusetti takana joka on irroitettava.Vietamme viela pari paivaa Dubaissa, jossa kuvaamme viela lisaa Axentin korukuvia, seka kaytamme koko paivan shoppailua varten Mall of Emiratesissa.

Hae

Luokat

Arkisto