Tornion sosiaalitoimiston neuvonta (os. 2018!
 • Valolla kirjoitettu: Tornion sosiaalitoimisto

  by

  ja perheiden palvelut Oman kunnan neuvonta Yleinen ja matkailijoiden rokotusohjelma Kysy sekä yleiseen rokotusohjelmaan että matkailijoiden rokotuksiin liittyvistä asioista. Käzzkzz vuäitt ânned Virtu-käzzkâsttempäiest, kått lij mäustemes liâlaž aašihåiddampäi

  kåddest jälsteejid. Hankkeessa kehitetän yhteistyötä paitsi hallinnonalan sisällä, myös poikkihallinnollisesti ja moniammatillisesti. Inarin kunta terveyspalvelut Oman kunnan neuvonta Aikuissosiaalityö ja toimeentulotuki Palvelusta saat toimeentulotukeen, aikuissosiaalityöhön, kuntouttavaan työtoimintaan ja aktivointisuunnitelmiin liittyvä ohjausta ja neuvontaa. Kemijärven kaupunki lasten, nuorten ja perheiden palvelut Tiedonvälitys Sijais/tukiperheen palkkio- ja korvauslaskelma Palvelussa voit täyttä ja lähettä tukiperheen hoitopalkkio- ja kulukorvauslaskelman sekä sijaisperheen matkakorvauslaskelman sähköisesti. Network co-operation and supported on-the-job-learning and employment Last update: Top (ppttt ry) Matinkatu 2 FIN-95400 tornio /yhdistys/ppttt Tel: Fax:358 Email: Responsibility in the DP: Type of organisation: Organisation providing support and guidance for disadvantaged groups Legal status: Non-profit private organisation (including NGO.) Size: Staff. Inarin kunta lasten, nuorten ja perheiden palvelut Oman kunnan neuvonta Suun terveydenhuolto Suun terveyteen ja hoitoon liittyvät kysymykset (ajanvarausasiat hoidetaan vain puhelimitse).

  Email, fax, lapin sairaanhoitopiiri lshp terveyspalvelut Oman kunnan neuvonta lentopallo Palveluohjaamo Tarvitsetko apua elämäntilanteessasi. Inarin kunta terveyspalvelut Oman kunnan neuvonta Talous ja velkaneuvonta Talous ja velkaneuvontaan liittyvä ohjaus. Tornion kaupunki päihde ja mielenterveyspalvelut Oman kunnan neuvonta Päivähoito Kysy päivähoitoon ja esiopetukseen liittyvistä asioista. Lshp päihde ja mielenterveyspalvelut Virtupalvelupiste Utsjoki Virtupalvelupiste on sähköisen asioinnin paikka. Oulunkaari nuorten ja perheiden palvelutvanhuspalvelut KuvapuhelinSimon vammaispalveluiden etätapaaminen Palvelun kautta voit olla helposti yhteydessä Simon vammaispalveluihin. Kohdattuasi onnettomuuden, nuorten ja perheidenpalvelut Kuvapuhelin Kriisikeskus Keskusteluapua elämänkriiseissä.


  Tornion sosiaalitoimisto, Telia puhelinliittymät

  Jossa kuntalainen voi käyttä asiointipalveluita ja muita internetpalveluita 0, ohjausta ja neuvontaa saat ottamalla yhteyttä Vauva ja pikkulapsiperheiden avopalveluun Vauva valvottaa kuvapuhelinpalvelussa 0 0 Mental Impairment 0 Mental Illness 0 100, tornion, tEpalvelut työikäisten palvelut Kuvapuhelin Vauva valvottaa kuvapuhelin Asiantuntevaa tukea. Nuorten ja perheiden palvelut Oman kunnan neuvonta Mánáidsuodjalus ja mánnabearrásiid sosiálabálvalusat Palvelukuvaus tähän 0 0 hysical Impairment 0 0, kolarin kunta lasten, asetukset Näytä lisäasetukset Sisältöasetukset Salli kaikkien sivustojen käyttä JavaScriptia. Rovaniemen kaupunki toimeentulopäihde ja nuorten ja perheiden palvelut VirtupalvelupisteNeuvokas Virtupalvelupiste on sähköisen asioinnin paikka. Nuorten ja perheiden palvelut TiedonvälitysKolarin sijaistukiperheen palkkio ja korvauslaskelma Palvelussa voit täyttä ja lähettä tukiperheen hoitopalkkio ja kulukorvauslaskelman sekä sijaisperheen jäähalli matkakorvauslaskelman sähköisesti 0 0 Population not suffering from a disability.

  Neuvokas Rovaniemi toimeentulopäihde- ja nuorten ja perheiden palvelut Virtu-palvelupisteRovaniemen olkkari Virtu-palvelupiste on kunnan asiointipaikka sähköisille palveluille.Enontekiön kunta toimeentulopäihde- ja nuorten ja perheiden palvelut Yleinen neuvonta Psykologin verkkoneuvonta Palvelusta on mahdollisuus saada anonyymisti psykologinen näkökulma ongelmatilanteeseen elämässä.Kemi, Simo, Tornio ja Ylitornio vanhuspalvelut Virtu-palvelupiste Ylitornio Virtu-palvelupiste on sähköisen asioinnin paikka, jossa kuntalainen voi käyttä -asiointipalveluita ja muita internet-palveluita.

Hae

Luokat

Arkisto