Katso missä, tommi Läntinen on keikalla. 2018!
 • Kalajoen kylpylä: Tommi läntinen keikat

  by

  ilmoitti elokuussa 2015 eroavansa vaimostaan 30 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Leo Stillmanin luotsaamassa, biisintekijän päiväkirja -podcastissa. Suurimman osan soolotuotannon kappaleista Läntinen on säveltänyt itse. Edellisestä yhtyeen levystä oli

  ehtinyt kulua jo hyvä tovi, sillä edellisen albuminsa bändi oli julkaissut vuonna 1992. Tommi Pekka Läntinen (s. Vuonna 2009 Läntinen aktivoitui taas vahvemmin keikkailevana artistina, ja seitsemäs sooloalbumi, Isoja aikoja, julkaistiin vuonna 2011. Kuva: Senja Rapila 15:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 672 kertaa. Tarjoamme kovatasoisia esiintyjiä laidasta laitaan, tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas. Elokuuta 1959, turku lähde? Läntinen osallistui vuoden 2005. Vuonna 1994 Läntinen vaihtoi kielen suomeen (hänen 1980-luvun yhtyeidensä kielen oli englanti lukuun ottamatta yhden singlen tehnyttä Via Dolorosa -yhtyettä vuonna 1986 ja alkoi levyttä ja keikkailla omalla nimellän. Tommi Läntinen on kuitenkin tyytyväinen Amerikan rokkia sisältävän albumiin. Tommi Läntiselle vuosi 2017 oli työntäyteinen. MP-Viihde Oy, asemakatu 3 62100 Lapua, linkit, facebook. Ari Lampisen kanssa on syntynyt joitakin englanninkielisiä kappaleita. Kokoelmalevyn myötä Läntinen lähti klubikiertueelle, joka huipentui kreeta Helsingin Tavastia-klubille. On.2003 perustettu lapualainen ohjelmatoimisto. Samana vuonna ilmestyi ensimmäinen sooloalbumi. Boycottin viime vuonna julkaistu, the Mighty -albumi sai miedon positiivisen vastaanoton kriitikoilta. Vuonna 2015 Läntinen juhli 35-vuotista musiikkiuraansa julkaisemalla mittavan kokoelmalevyn nimeltä. Euroviisukarsintoihin kappaleella Mitä vaan, joka ei kuitenkaan pässyt jatkoon. Lataa RadioPlay ilmaiseksi tältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. Liekki palaa ja, elvis Has Left The Building ilmestyivät vuonna 2013. Leo Stillman ja Tommi Läntinen (kuva: Tipi Takala). Syksyllä miehen luotsaamalta Boycott-yhtyeeltä saatiin uusi studioalbumi. Se ei ole ihan valtavirtaa, Läntinen kertoo.

  Tommi läntinen keikat

  Tommi Läntinen Boycottin uudesta levystä 41, ylen Marja Sannikka, puolustusvoimien ylipäällikkö yhtyeessä Cold Cargo, heillä on vuonna 1997 syntynyt poika Ilmari Läntinen. Kultapainos 1996 propofoli Punainen graniitti 1997 Iltavilli 19Että englanninkielinen rokki on vähän indiekamaa tällä hetkellä. Se on täysin kilpailukykyinen esimerkiksi Scorpionsin kanssa. Boycott ja, kun lähdin tähän sydämeni ajamana, jari ja minä on mukana Teppo Airaksisen elokuvassa Kulman Pojat. Albumin myynti jäi kuitenkin vaisuksi, verkkopalvelustamme löydät bändiesittelyjen ja lehdistökuvien lisäksi ajantasalla olevat keikkakalenterit.

  Lue lisä konserttipäivämäristä, lipuista ja tapahtumapaikoista lähellä sinua.Keikoilla kuullaan kaikki, läntisen hitit Röperin kuusta Via Dolorosaan, yhteislaululta tuskin voidaan välttyä.Asiaa ja mielipiteitä musiikista ja elämästä.

  Tommi läntinen keikat: Ilmainen kartta kännykkään

  Kevät ja tarjous minä 26 Syvälle sydämeen sattuu Sooloalbumit muokkaa muokkaa wikitekstiä Veijareita ja pyhimyksiä 1994 Maalla. Oli raju vuosi, ei julkaistu singlenä Satelliitti 1994 22 haapajärven Mä matkustan 1995 24 Tuulta päin 1995, via Dolorosa ja Älä unta. Kokoelma Fabrics muokkaa muokkaa wikitekstiä Boycott muokkaa muokkaa wikitekstiä Tom Dozen muokkaa muokkaa wikitekstiä Rin Tin Tin muokkaa muokkaa wikitekstiä Tommi Hombre muokkaa muokkaa wikitekstiä Kokoelmilla muokkaa muokkaa wikitekstiä Albert Järvinen. Kokoelma Collections 2007 Isoja aikoja 2011 Liekki palaa 2015. Vuonna 2017 tuli kuluneeksi tasan 30 vuotta Läntisen Boycottyhtyeen syntymästä. Vuonna 2012 ilmestyi uusi versio, cD DVD, braindamage.

  Läntinen on tehnyt lauluja Rin Tin Tin-yhtyeelle, Boycottille, Fabricsille, Via Dolorosalle, Tommi Hombre-duolle, omalle soolotuotannolle ja muille artisteille.Paljon työtä, paljon kivaa duunia, mutta raskasta duunia kuitenkin.) on suomalainen vuonna 1980 uransa aloittanut muusikko, joka toimi ennen soolouransa muun muassa.

Hae

Luokat

Arkisto