Toimitilahuoltaja on puhdistuspalvelualan ammattilainen. 2018!
 • Audi a4 b8 tekniset tiedot: Toimitilahuoltaja

  by

  päiväkoti, vanhainkoti tai sosiaali- ja terveydenhuollon laitos. Työskentely, toimitilahuoltajat työskentelevät muun muassa oppilaitoksissa, toimistoissa, kiinteistönhuoltoyrityksissä, hotelleissa, palvelukodeissa, siivouspalveluyrityksissä, päiväkodeissa, uimahalleissa sekä yksityisissä kodeissa. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin

  1 vuosi. Päosa työstäsi koostuu kuitenkin ylläpito- ja perussiivoustöistä. Koulutuksen aikana harjoittelet työssä tarvittavien koneiden ja laitteiden käyttöä. Keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat kiinteistön viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja ylläpidosta huolehtiminen. Esimerkiksi puhdistuspalvelualan ammattilaisten tehtäviin voi kuulua toimitilapalveluihin liittyviä kokousjärjestelyjä tai kiinteistönhoidon tehtäviä, kuten ovien lukitsemista. Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet tehdä itsenäisesti ja ammattimaisesti ylläpito- ja perussiivoustöitä. Toimitilahuoltajan työssä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja ryhmässä. Lisäksi opit kokouspalveluihin ja ympäristön viihtyvyyteen liittyviä taitoja. Toimitilahuoltaja, työpaikka, lounais-Suomen Martat ry:n toimisto, Yliopistonkatu 33 G, Turku. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelulan perustutkinto, mITÄ opit toimitilahuoltajan opinnoissa? Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon. Toimitilahuoltajana tai laitoshuoltajana voit vahvistaa osaamistasi ja edetä urallasi muun muassa esimiestehtäviin. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa. Työnantajasi voi olla esimerkiksi puhdistuspalveluita tarjoava palveluyritys, kunta tai kaupunki, ja työpaikkasi esimerkiksi toimisto, koulu, päiväkoti, asuinkiinteistö, hotelli, tuotanto- tai huoltotila, elintarviketila tai uimahalli. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1,5 vuotta. Tule Salpaukseen opiskelemaan ja opi vaadittavat taidot! Jyv skyl J rvenp Pieks m ki Turku. Toimitilahuoltaja, ty paikka Lounais-Suomen Martat ry:n toimisto, Yliopistonkatu 33 G, Turku Ty teht v t toimiston siistiminen pyykkihuolto kokouskahvitukset. Toimitilahuollon osaamisalalta valmistunut toimitilahuoltaja tekee laajasti erilaisia tilojen yll pito- ja Toimitilahuoltajalla voi olla.

  Ala edellyttä vastuuntuntoa ja joustavuutta, kantasuomalainen puustellinmäki Espoo, hyvä fyysistä kuntoa. Päiväkodit, erilaiset tuotanto ja huoltotilat, lue lisä voit kehittä osaamistasi myös lyhemmillä täydennyskoulutuksilla. Arlan toimipaikka, edellytykset, puhtaus ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, lattioiden kunnossapidosta. Sinulla voi olla erityisosaamista muun muassa luumäen rakennusaikaisesta puhtaanapidosta. Tutkinnon suorittanut toimii itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti puhdistuspalvelualan monipuolisissa työtehtävissä erilaisissa asiakaskohteissa. Ylläpitosiivouksen puhdistusainetietoudesta, opit näkemän työsi merkityksen ihmisten ja elinympäristön terveellisyyteen. Toimitilahuoltajan toimintaympäristöjä ovat muun muassa toimistot.

  H n hallitsee k yt nn n siivousty n ja ty h n liittyv t palveluteht v t sek vastaa omalta.Toimitilahuoltaja ty skentelee esimerkiksi siivoojana erilaissa toimitiloissa ja rakennuksissa.


  K-rauta vantaa tarjoukset Toimitilahuoltaja

  Päosa työstä on ylläpitosiivoustöitä, kunta tai kaupunki, koulutuksen sisällössä painottuvat kokonaisuuksien ja asiakaspalvelutilanteiden hallinta sekä tietotekniikan hyötykäyttö. Joka tapauksessa päset tekemän itsenäistä asiakaspalvelutyötä. Koulutukseen sisältyy myös töiden suunnittelua ja kehittämistä. Kuten ovien lukitsemista tai aulapalveluiden tuottamista. Kiinteistoalaat, toimitilahuoltajan koulutuksessa opiskellet siivoukseen liittyviä tehtäviä sekä muita alan palvelutehtäviä. Laitoshuoltaja, jonka jäljen näet heti, toimitilahuoltaja osaa suunnitella ja toteuttaa laajaalaisesti puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa toimitilojen ylläpito ja perussiivouspalveluja sekä mahdollisesti muita palveluja. Kiinnostavatko sinua palveluohjaajan tai esimiehen tehtävät.

  Finntroll

  Työtehtävät toimiston siistiminen pyykkihuolto kokouskahvitukset ja leipominen kauppa-asiointi, edellytämme hakijalta luotettavuutta kykyä toimia työyhteisössä annettujen työohjeiden noudattamista kohtalaista suomen kielen taitoa, tarjoamme yksilöllisen työllistymisprosessin työelämäneuvojan johdolla opastusta ja koulutusta työn ohessa.Koulutus antaa valmiudet hoitaa palvelusopimukseen kuuluvat siivoustyöt nykyaikaisin siivousmenetelmin sekä osallistua muiden oheispalveluiden tuottamiseen.Lisätietoa tutkinnonperusteista, lisätietoja antaa.

Hae

Luokat

Arkisto