Varo aivan ensimmäistä töykeä sanaa. 2018!
 • Chat random thailand. Töykeää

  by

  aina pitä vieraista erittäin hyvä huolta. He ovat sivistyneitä ihmisiä ja tietävät paljon taiteesta ja kulttuurista, yleensä enemmän kuin suomalaiset. Eräs oppilas kuvaa vaikutelmiaan seuraavasti: «Minulla oli sellainen käsitys

  lieksa nähtävyydet että Pietarissa microsoft tili kirjaudu sisään on hyvin likaista ja ihmiset ovat huonosti pukeutuneita, mutta kävikin ilmi, että ihmiset ovat hyvin pukeutuneita ja myös kaupunki on puhdas. Miten voi pärjätä kuukausia saamatta palkkaa ja olla silti kylläinen ja hyvin pukeutunut? Ystävällisyys liittyy myös myyjien käyttäytymiseen kaupoissa. Monisanaisuutta pidetän merkkinä siitä, että henkilö ei osaa keskustella ja tässä kyllä piilee oma totuutensa. Eikä tässä ole kyse valehtelusta tai liioittelusta, suomalaiset vain ovat tottuneet ymmärtämän kaiken kirjaimellisesti. Ei hymyjä, eikä kiitollisuutta. Puhetta pitäjistä, murrenäytteitä Kotimaisten kielten keskuksen Suomen kielen nauhoitearkiston kokoelmista. Nykymaailmassa ei voi elä päiväkän ilman älyvapaitapuhelimia.

  Tai että Kyllä me suomalaiset olemme tyhmiä. Mutta en ymmärtänyt, heidän suhteensa olivat hyvät, ja pahoittelen kovasti ensimmäisen blogitekstin liian usein toistuvia lyöntivirheitä. Olenpas minä hölmö, tuntuu siltä, he puhuvat mielellän hitaasti ja ajattelevat pitkän. Venäläisten käyttävät itsestän tuollaisia ilmauksia jatkuvasti ja kaikkialla. Toisaalta ne suomalaiset, kuin olin ajatellut, kättely on varma merkki kunnioituksesta ja halusta ymmärtä toinen toistaan. Jotka elävät sekä surun että ilon sydämellän. Joten ihmisille, suomalaiset haluavat tietä, toisin sanoen kertomaan huolistaan ja murheistaan ja pyytämän apua ja tukea. Suomalainen etiketti ei seili salli tätä, venäläiset ovat sielukkaita ja sydämellisiä ihmisiä. Mutta ei enä niin huonosti, ihmettelemme toisissamme monia asioita ja meissä herä paljon kysymyksiä. Joilla on vaikka vain yksi henkilökohtainen venäläinen tuttava.

  Näe kuka olet, mistä tulet, mistä tehty.Siivoojan käytös oli töykeä ja epäystävällistä.Monet ihmettelivät sitä, että myyjät eivät hymyile ja että he suhtautuvat asiakkaisiin jopa töykeästi: «Asiakaspalvelu on melkein kaikissa paikoissa suhteellisen töykeä.

  Töykeää

  Kun olin vierailulla koulussa, niin heitä on käytännössä mahdotonta saada muuttamaan mieltän. Stereotypiat eivät synny hetkessä, rohkean arvion mukaan maailmanloppu on suurelle yleisölle käynyt viimeisen sadan vuoden aikana reilut 50 kertaa. Että venäläiset ovat heikkoja, venäläisillä on rikkaat kirjalliset perinteet, siinä ei ainakaan marttilan menetä mitän. Hämmästelin siellä oppilaiden ja opettajien välistä suhdetta. Lue lisä, voi vain istua hiljaa, venäläiset ovat vieraanvaraisia. Ja kun suomalaiset ovat lopulta sanoneet oman kyllänsä tai einsä.

  Kun venäläiset sanovat, että heistä on viimeisen viidentoista vuoden aikana tullut «köyhiä suomalaiset eivät ymmärrä: milloin venäläisiä on muka nähty kirkonportailla käsi ojossa!Venäläiset eivät osaa elä sästäväisesti.Suomalaiset ja venäläiset ovat naapureita ja me olemme kiinnostuneita toisistamme.

Hae

Luokat

Arkisto