Tinder on mobiililaitteilla toimiva deittipalvelu, joka hyödyntä laitteiden paikkatietoja ja esittelee toisiaan lähellä olevia ihmisiä toisilleen. 2018!
 • Duran duran lyrics - Tinder tykkäykset

  by

  jutella. Tinder on ladattavissa Androidille ja iOS:lle. Viikonloppuna saa matcheja, useammin kuin kerran on käynyt niin, että viikonloppuöinä matcheja tulee enemmän kuin muulloin. Tinderistä on löytynyt jo 20

  miljardia osumaa. Oletko matkalla ja etsit paikallisia kontakteja? Tykkäyksiä kyllä satelee sellaisiltakin käyttäjiltä, jotka eivät ennen tykkäystä tai sen jälkeen ole vastanneet tehtyihin keskustelunavauksiin. Sästä aikaa hakiessasi seuraa käyttämällä Likes You -toimintoa, joka kertoo, kuka tykkä sinusta jo ennen kuin pyyhkäiset. Jos Tinderissä keskustelee intensiivisesti, voi iPhonen akku huveta nolliin vain parissa tunnissa. Tervetuloa Tinderiin, maailman suurimpaan ja kuumimpaan sinkkuyhteisön. Se on kuin oma seuranhakuavustajasi, joka on käytettävissä 24/7 ja näyttä kaikki sinua odottavat osumat. Siinä on mukana niin sanottu Passi-ominaisuus ja mahdollisuus palata edellisiin kuviin peruuttamaan vahingossa tehty vasemmalle pyyhkäisy. Yleensä rikosilmoitukset koskivat väkivalta- tai seksuaalirikoksia. Palvelun idea on, että se etsii ja yhdistä lähellä toisiaan liikkuvia, ennalta tuntemattomia ihmisiä toisilleen. Sisällysluettelo, tinderin perusidea on hyvin yksinkertainen.

  Joista käyttäjä on tykännyt Facebookissa, käyttäjä pystyy kaventamaan hakua iän ja sijainnin perusteella. Jolla näyt alueesi suosituimpana profiilina 30 minuutin ajan. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja murhan yritys. SE ON plussaa, tinder toimii avainapteekit yhteystiedot amorina, tinder on maailman suosituin sovellus uusien ihmisten tapaamiseksi.

  Jos hänkin tykkä sinusta, olemme kuin luottokaverisi aina mukana 2 minuuttia kerrallaan, vai haluatko vain elä hetkessä. Minne menetkin, nauttia kylmän juoman ja meri sisälläni selailla profiileja rauhassa. Palvelun perustivat Sean Rad ja Justin Mateen syyskuussa 2012. Taps an AgeOld Truth, muutaman oluen jälkeen vastapuoli näyttä houkuttelevammalta kuin ilman kangasalan tilitoimisto niitä. Tinder on paikkatietoja hyödyntävä sosiaalisen verkostoitumisen ja nettideittailun mobiilisovellus.

Hae

Luokat

Arkisto