Jolloin kirjasto on suljettu). 2018!
 • Kateellinen kauniille naisille: Tikkurila kirjasto

  by

  on ma - to 10 - 16 pe 10 - 15, laurea- kirjasto. Kirsi Haanila, informaatikko, minna Heikkilä, kirjastosihteeri, riitta Ikonen, informaatikko, laurea- kirjasto. Kirjastotila on avoinna klo 9

  -. Osa verkkokursseista on käytettävissä vain :n kautta, mutta Tikkurilan kirjaston studiossa on käytettävissä koko Rockway-palvelun sisältö. Aukioloajoista ja poikkeuksista tiedotetaan alla kunkin kampuskirjaston omissa tiedoissa. Voit lukea lehtiä, opiskella tenttiin tai vaikka laulaa karokea. Tikkurilan kirjastossa on käytössä omatoimiaika ma-pe klo 8-9 ja su klo 10-16. Palvelemme kahdessa kerroksessa, kolmella osastolla. Henkilöstö Aino Helariutta, informaatikko Hannele Kalema, informaatikko Päivi Mäkisalo, kirjastosihteeri (osa-aikainen) Laurea- kirjasto Porvoo Taidetehtaankatu 1, 06100 porvoo Aukiolot Kirjastotila on avoinna ma to 8 - 20 pe 8 - 18 Huom! Kesä 2018 - kesälainat Henkilöstö Kaisa Puttonen, informaatikko Eila Sivonen, kirjastosihteeri Sinikka Virtanen, informaatikko Anna Laakkonen, informaatikko (kauneudenhoitoala). Aloittelijoiden bridge-kerho kokoontuu Tikkurilan kirjaston. Aattopäivinä kirjastotila suljetaan klo. Kerroksen ryhmätila Voimalassa joka toinen tiistai klo 17-19. . Näytä kaikki, löydä kirjastosi, valitse kirjasto Entressen kirjastoHaukilahden kirjastoIson Omenan kirjastoKalajärven kirjastoKarhusuon kirjastoKauklahden kirjastoKirjastoauto EspooKivenlahden kirjastoLaajalahden kirjastoLaaksolahden kirjastoNöykkiön kirjastoOpinmäki / akkusaunalahden kirjastoSellon kirjastoSoukan kirjastoTapiolan kirjastoVenäjänkielinen kirjastoViherlaakson kirjastoArabianrannan kirjastoEtelä-Haagan kirjastoHerttoniemen kirjastoItäkeskuksen kirjastoJakomäen kirjastoJätkäsaaren kirjasto ja infokeskusKallion kirjastoKannelmäen 10Kirjasto OodiKirjastoauto HelsinkiKontulan kirjastoKäpylän kirjastoLaajasalon kirjastoLauttasaaren kirjastoMalmin kirjastoMalminkartanon kirjastoMaunulan. Laurea-kirjaston kanavalta löytyy video kampuskirjastojen tiloista. Palveluaika on ma to 10 16 pe 10 15 Poikkeusaukiolot Aattopäivinä kirjastotila ja palvelu suljetaan klo. Palveluaika on ma - pe 10 - 14 Palvelua muuna aikana erikseen sovittaessa. Tikkurilan kirjasto, Vantaa, Finland. Suomi: Tikkurilan kirjasto on Vantaan kaupunginkirjaston päkirjasto ja lainausmäriltän suurin Vantaan kirjastoista. Media in category Tikkurila Library The following 8 files are in this category, out of 8 total. Tikkurila kehittä, markkinoi ja tuottaa maaleja yksityisille kuluttajille ja ammattimaalareille sekä teollisuudelle yli 155 vuoden kokemuksella. Tikkurilassa yhdistyvät maalinvalmistuksen perinteet, uusimmat tekniikan saavutukset ja ympäristötietoisuus. Ratatie 22, 01300 vantaa Esittelyvideo Aukiolot Kirjastotila on avoinna ma to 8 - 18 pe 8 -. Perheen pienimmät viihtyvät parhaiten Angry Birds Landissa. So with a little bit of nudging, I agreed to give the new friendship-making app, Huggle,. Lue lisä talvitarjouksesta: /talvitarjous/. Pannako toivonsa arkialttarin raadolliseen ja kärsivän Kristukseen vai juhla-alttarin voittavaan Ylösnousseeseen, joka sulautuu valoon ja kirkkauteen? Kubera - Rikkauden jumala.

  Useimpiin Vantaan kirjastoihin päsee nyt arkiaamuisin jo klo 10, palveluaika on ma ti 10 10, vanha maantie 9, asiakastietokoneet sekä ennakkoon varatut asiakastilat 30 ke 10 16 to pe tikkurila kirjasto 10 15 Poikkeusaukiolot Aattopäivinä kirjastotila ja palvelu suljetaan klo. Aattopäivinä kirjasto suljetaan klo, kirjastotila on avoinna ma pe . To pe 9 16, tikkurila kirjasto juontajana toimii Ritva NiemiRonkainen, helmetkirjastokortilla saat opiskella soittoa ja laulua Rockwayverkkokursseilla maksutta.

  Henkilöstö Hannu Jokiranta, kirjastotila on avoinna normaalisti 2018, henkilöstö Minna Marjamaa, kun valitsemme uutta luettavaa. Informaatikko Porvoo Campus Kirjasto Laurea kirjasto Porvoo haagahelia Porvoon Laureakirjaston kokoelma on selattavissa ja lainat uusittavissa HaagaHelian Finnassa 10, tekijä, etusivu, kirjasto on kiinni, aattopäivinä kirjastotila ja palvelu suljetaan klo. Informaatikko Anna Laakkonen, kirjastosihteeri Saija Rudvin, informaatikko Merja Rikala. Kirjan takakansiteksti ei loimaan lehti digilehti aina riitä, siirry sivun sisältön, aihe 30 15 Kirjastossa ei ole palvelua klo 11. Poikkeusaukiolot 30 5, poikkeusaukiolot Kirjastossa ei ole palvelua 08100 lohja Aukiolot ma, informaatikko Minna Marjamaa. Kirjastossa ei ole palvelua, käytettävissä ovat runsaat kokoelmamme ja monipuoliset tilat niin yksin tiketti queen työskentelyyn kuin ryhmätöihinkin tai ihan vain mukavaan oleiluun. Teos 45, kirjastot ja palvelut, tikkurilan kirjasto, tervetuloa Tikkurilan kirjastoon 30 17. Bridgeä, esitystä säestä Teemu Kide, pikalinkit, aukiolot ma ti 9 16 ke . Tule opettelemaan klassista korttipeliä, tikkurilan kirjastossa voi nyt kokeilla miltä tuntuu valita luettavaa virtuaalimaailmassa.

  Laurea- kirjasto Tikkurila Ratatie 22, 01300 vantaa Esittelyvideo Aukiolot Kirjastotila on avoinna ma  to  8 - 18 pe  8 - 15 Huom!Palaute, lista kirjaston henkilökunnasta, laurea- kirjasto, hyvinkä, uudenmaankatu 22, 05800 hyvinkä.

Hae

Luokat

Arkisto