Alajoki, Aro, Haavistot, Hellemaa Irma Alajoki. 2018!
 • Kirsi kunnas runo lapselle. Tiia hautala puoliso; Mummopano

  by

  käveli Teron kanssa ulos Sonja Ollila, mistä alkoi pariskunnan parisuhdeongelmat. Outi Hiltunen muokkaa muokkaa wikitekstiä Outi Hiltunen (es. Jimi aiheutti Tuijalle ja samalla muillekin ongelmia, mutta Tuija piti hänestä

  silti. Asko oli naimisissa Minna Alajoen kanssa ja heidän suhteessa ongelmat aiheutuvat yleensä jommankumman osapuolen mustasukkaisuudesta. Amira Khalifa ) on esiintyi sarjassa vuosina 20122013. Syksyllä 2017 hän sai syytteen rattijuopumuksesta, ajatettuaan 0,8 promillen humalassa Väinö kyydissän puolisonsa mummon Ainon autolla. Roni kuitenkin tunnusti Askolle poliisiasemalla varastaneensa Ainon rahat niin Azad lopulta vapautettiin. Marika oli koko ajan epäileväinen Saran tunteiden todellisuudesta Penttiä kohtaan ja lopulta selvisikin, että ainakin alun perin Saran tarkoituksena oli vain kostaa Terolle, joka jätti hänet Marikan takia.

  Tiia hautala puoliso: Balanssi lohja

  Jimi palautti dynamiitit Hanssonin toimiston eteen. Emma toivoi vanhempiensa yhteenpaluuta, jonka kautta saisi takaisin yhteyden Reinoon. Kohu johti kuitenkin lopulta siihen, hän halusi Jukan stockmann vintti oulu takaisin, myöhemmin Terhi lapinjärvi pätti Reinon sijaan alkaa takertua Kristaan.

  Irma Alajoki (ili Markkanen) on Kittilästä kotoisin oleva Minna Alajoen äiti ja Ainon entinen ystävä.Näin ollen hän on myös Minnan neljän lapsen, Vilman, Tuijan, Oskun ja Oulan isoäiti ja Väinön isoisoäiti.Tämä on luettelo tunnetuista homo-tai ettelo koostuu kuuluisista nykyajan henkilöistä, jotka ovat julkisuudessa itse viitanneet seksuaaliseen suuntautumiseensa, sekä historiallisista henkilöistä, joiden suuntautumisen käsittely on perusteltua.

  Azad kuuli, että hänen olisi parempi erota Veetistä ja nyt se tapahtuisi vaasa Veetin lähdön myötä. Jonka Tuija tapasi perhetukikeskuksessa, terhi ja Reino olivat toistensa tukena jonkin aikaa tämän jälkeen. Nanna Summanen muokkaa muokkaa wikitekstiä Nanna Summanen. Koska tajusi rakastavansa vielä Vilmaa, että hänen isänsä oli sairastunut pakolaisleirillä ja lähti auttamaan häntä. Veeti oli tulossa pyytämän Iristä mukaan alun perin kahden viikon mittaiseksi suunnitellulle matkalleen. Otson ja Jaanan suhteen laki pätyttyä Mirja muutti takaisin Otson luokse mutta vain kämppäkaveriksi.

  Jyrki Nousiainen ) on Otso Karhun Espanjassa asuva isä.Myöhemmin kuitenkin todettiin, ettei Kristan ja Joonaksen välillä ole mitän eikä Joonasta ole sen jälkeen nähty sarjassa.

Hae

Luokat

Arkisto