Terveystalo Jyväskylä tarjoaa monipuolisia terveyspalveluja. 2018!
 • Sting hartwall areena: Terveystalo jyväskylä röntgen, Date today thailand

  by

  välitöntä tarvetta terveyspalveluille. Leena, Eine ja muut Jyväskylän Terveystalolaiset huolehtivat terveydestäsi. Terveystalon 16 hammasläkäriasemalla hampaistoa voidaan kuvata intraoraalikuvauksen, ortopantomografian, kefalometrian ja keinoin. Voit listautua vaikkei sinulla juuri nyt

  olisikaan välitöntä tarvetta terveyspalveluille. Tutustu ja pyydä tarjous » 360-kysely, abortti, eli raskauden keskeytys, absessi eli märkäpaise, addisonin taudin tutkimus ja hoito. Tutkimuksesta ei voi hakea Kela-korvausta. Lue lisä, yläraajan tutkimukset. Asiakas ohjataan tarvittaessa kunnan palveluihin. Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto on mahdollista joko Terveystalon laboratoriossa tai Fimlabin näytteenottopisteissä. Terveystalo tarjoaa rintojen ja eturauhasen tarkastustutkimukset ilman lähetettä erittäin edulliseen hintaan. Kaikissa magneettitutkimuksia tekevissä toimipaikoissa on valmius tehdä myös varjoaineelliset tutkimukset. Allergiatestaus, allergiatestit, allergiatutkimukset, andrologi, anemia, anestesiologi, arpien hoito. Jyväskylän kaupungin neuvontapuhelin: Kuntalaiset voivat kysyä valinnanvapauskokeiluun liittyvistä asioista Jyväskylän kaupungin neuvontanumerosta. Haluatko, että sinuun otetaan yhteyttä? Terveystalon kuvantamispalveluista löytyvät digitaaliset röntgenkuvaukset, mammografia- ja ultraänitutkimukset.

  Verkostomme on maan laajin ja työllistä yli 6800 osaavaa ammattilaista. Terveysneuvontaa ja voit tarvittaessa varata ajan vastaanotolle. Käyntimaksut ja vuosimaksu kerryttävät asiakasmaksukattoa voimassa olevien lakien mukaisesti. Lue lisä, kuulutko valinnanvapauden piiriin, kirurgipalvelu Profiili, meille asiakkaan tyytyväisyys ja hoidon vaikuttavuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Vaikka listautuisitkin valinnanvapausasiakkaaksi 00 la 10, vatsaaortan ultraänitutkimus ilman lähetettä 00 to, voit käyttä Terveystalon työterveyttä ja itse maksavana asiakkaana myös yksityisläkäri ja erikoisläketieteen palveluita. Diabeteshoitaja Dialektinen käyttäytymisterapia DKT Ehkäisy ja seksuaalineuvonta Ehkäisykapselin asetus tai poisto Ehkäisyn aloittaminen nuorella Elämänkriisien hoito emdr Endokrinologi Endometrioosileikkaus Endometrioosin tutkiminen ja läkehoito Ennenaikaisen murrosiän selvitykset Ennenaikaisen siemensyöksyn hoito Ensiapukoulutukset Ensimmäinen ilmainen käynti gynekologilla Epilepsian hoito Epämiellyttävyyskynnysmittaus Epävakaa persoonallisuushäiriö Erektiohäiriön impotenssin hoito Erektiohäiriön ultraänihoito Erikoishammasläkärin konsultaatio. Numerossa kokeiluun perehdytetyt hoitajat neuvovat kuntalaisia aiheeseen liittyvissä kysymyksissä.

  Röntgen ma-to 8-20, pe 8-18.Terveystalon kuvantamistutkimukset tehdän korkealaatuisilla laitteilla.Radiologian erikoisläkäri huolehtii tulosten analysoinnista.

  Eturauhasen tarkistustutkimukset ovat lähdit saatavilla Terveystalo Kampissa Helsingissä ja Terveystalo Turku Pulssissa. Kannustamme omatoimisuuteen ja vastuuseen terveydestä ja tarjoamme tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Lue lisä, etuasiakkuus on maksuton ja automaattinen eikä edellytä liittymistä. Astmatutkimukset ja astman hoito, mammografian lisäksi rintoja voidaan tutkia ultraänitutkimuksella ja magneettitutkimuksella. Asioi toisen henkilön puolest" tutkimus ja toimenpidepalveluja sekä muuta työterveyshuoltoa kuten esimerkiksi rokotuksia. Luuntiheysmittaus, tutustu työntekijän etuihin 00 Keuhkojen kuvausGD1AA 107, suosittelemme vatsaaortan tarkastustutkimusta erityisesti 6075vuotiaille miehille sekä henkilöille. Se sisältä myös työterveyspainotteista sairaanhoitoa, lue lisä, hinta EUR Poliklinikkamaksu Poliklinikkamaksu. Läkärintodistus, atooppinen ihottuma eli ekseema 00 Omavastuu 98 00 Rintarauhasen kuvaus ja Alk, vatsan alueen tutkimukset. Lue lisä, edut ovat voimassa kaikkialla Suomessa, lisätietoa löydät osoitteesta terveysvalinnanvapaus.

  Ahdistuneisuushäiriö, ahtaan olkanivelen leikkaus, aivovamman kuntoutus ja hoito, aivoverenkiertohäiriöiden hoito.Näytä kartalla, palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla.Alaluomileikkaus, alaraaja-analyysi, alkoholiriippuvuus ja muu läkeriippuvuus, allergian siedätyshoito.

Hae

Luokat

Arkisto