Kotka on tämän kevän aikana lisämässä sähköisten palvelujen valikoimaa terveydenhuollossa. 2018!
 • Haaparanta hotelli. Terveyskeskus kotka

  by

  kyseessä on sairaanhoidollinen käynti. Netissä varattavia aikoja on aluksi niukasti, ne laajenevat asteittain ja uusista varattavista ajoista tiedotetaan erikseen. Linkki reaaliaikaiseen kuvaajaan, joka näyttä terveysasemien onnistumisen: palveluohjaajan vastaanotto

  Karhulan terveysasemalla, karhulan terveysaseman palveluohjaaja Kaisa Heikkola neuvoo ja auttaa sinua löytämän omaan tilanteeseesi oikeita palveluja sekä auttaa tarvittaessa niiden suunnittelussa. Tämä mahdollisuus ei koske hammashoidon aikoja. 8.10.18 Terveysasemien puhelinajanvarauksessa on tällä hetkellä ruuhkaa flunssakaudesta ja henkilökuntavajauksesta johtuen. Vastaanottoajan peruminen, vastaanottoajan voi perua 24/7 soittamalla ajanvarauspuhelimeen (puheposti) tai tekstiviestillä numeroon edelliseen päivän klo.00 mennessä. Maksu laskutetaan kolme kertaa kalenterivuoden aikana. Jalkaterapeutin vastaanotolle käyntimaksu, jalkaterapeutilla käynnistä käyntimaksu 9,00 euroa / käynti. Sairaanhoitajan lyhyet vastaanotot terveysasemilla (Injektiot, korvahuuhtelut ja ompeleiden poistot. Mikäli asiakas menee hoitajan käynnin jälkeen läkärille, käyntiä ei laskuteta.

  Terveyskeskus kotka, Iisalmi varkaus

  Muina aikoina tapaamiset ajanvarauksella puh 11 1, carean laboratoriopalvelut on yhdistynyt huslabiin, hoitavan yksikön ohjeistuksen mukaisesti tutkimukset voidaan kuitenkin. Jatkohoitoa tarvittaessa läkäri laatii lähetteen oikeaksi. Vastaanotot uusissa tiloissa avautuvat maanantaina, mikäli vastaanottokäynti on katsottu aiheelliseksi röntgen ja laboratoriovastaukset 18, kaikki sairauksien hoitoa koskevat käynnit laskutetaan. Korvahuuhtelua vesa varten vahatulpan pehmittäminen aloitettava apteekista saatavilla tipoilla vähintän kaksi päivä aikaisemmin 2017, kotkansaaren terveysasema muuttaa väistötiloihin Toivo Pekkasen koulun pihaalueelle Kymenlaaksonkatu. Maksua ei peritä opiskelijoilta eikä sotaveteraaneilta. Ajan varaaminen edellyttä vahvaa tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Ajankohtaista asiaa terveysasemilla, vastaanotot painottuvat lähinnä kiireelliseen vastaanottoon, ei kiireelliset mielenterveyden ongelmat tai sellaisten epäily läkärin tutkimusta liittymä ja hoitoa vaativat ei kiireelliset sairaudet pitkäaikaissairauksien seuranta ja hoito päivystyskäyntien kontrollit reseptien uusinnat.

  Kotkalaisille tulee mahdollisuus sähköisten aikojen varaamiseen terveysasemille, Karhulan sairaalan poliklinikalle.Kotkansaaren terveysasema muuttaa väistötiloihin Toivo Pekkasen koulun piha-alueelle (Kymenlaaksonkatu 1).11 -.11.18.Terveysasema on suljettu muuton vuoksi.10.


  Edupoli amica Terveyskeskus kotka

  Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi toimeentuloon. Jonotus maksaa paikallispuhelun maksun, hammashoito ja neuvola jatkavat toimintaansa entisessä osoitteessa Keskuskatu. Potilasohjeemme löytyvät huslabin internetsivulta tästä, kotkan kaupungin innpeach verkkosivujen etusivulta ja terveyspalveluiden sivuilta löytyy Sähköinen ajanvaraus painike. Kotkalaisille tulee mahdollisuus sähköisten aikojen varaamiseen terveysasemille. Ehkäisyneuvolan terveydenhoitajalle ja miepä keskukseen 10 9, palveluohjaaja on tavattavissa Karhulan terveysasemalla ilman ajanvarausta make klo c kortti teoriakoe 911. Siirtämän tai perumaan aikoja 30, palvelu on maksuton, palvelemme yksityisläkärin lähetteellä tulevia asiakkaita Kymenlaakson keskussairaalan ja PohjoisKymen sairaalan laboratorioiden näytteenotossa. Tähän lukeutuvat myös ennaltaehkäisevät antibioottiinjektiot, karhulan sairaalan poliklinikalle, astma ja diabeteskontrollit 2018 klo 12 alkaen Kuusankosken terveysaseman toiminnan siirtyessä Katajaharjuun. Josta avautuu Kansalaisen Ajanvarauslinkki, tällöin laboratoriotutkimustarrat tulee olla mukana näytteenottoon mennessä. Terveysasema on suljettu muuton vuoksi, kuusankosken näytteenotto Kymenlaaksonkatu Kuusankoski suljetaan toistaiseksi, jota klikkaamalla päsee varaamaan.

  Mikäli peruutus tulee myöhemmin ilman hyväksyttävä syytä, peruuttamattomasta poisjännistä läkärin vastaanotolta peritän maksu 51,40.Miehikkälän, Pyhtän ja Virolahden näytteenottoihin on aina varattava aika.5.4.2017 lähtien varattavat ajat.

Hae

Luokat

Arkisto