Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarjan neljäs tuotantokausi nousi jälleen ilmiöksi sosiaalisessa mediassa ja keräsi jättiyleisön Nelosella ja varsinkin Ruudussa. 2018!
 • Stand up helsinki tänään - Temptation island suomi 2 jakso 3

  by

  jälkeen: Eve. Viimeinen iltanuotio osa. Ohjelmatiedot Temptation Island Suomi, temptation Island Suomi, kausi. Juuso vie Inkan treffeille Tempparit-klassikoksi muodostuneelle ananasfarmille, ja Oona puolestaan jatkaa kyynelehtimist. Pettäminen, sydänsurut ja

  "tulella leikkiminen" nostettu arvoonsa. Pariskunnat tapaavat helsinki vantaa info kolmen viikon tauon jälkeen viimeisellä iltanuotiolla, jossa koetaan suuria tunteita, tiukkaa keskustelua ja historiallinen hetki. Temptation Island Suomi 4 Extra - Mitä kuuluu, Minna, Sammy, Vilma ja Elias? Klo 23:40, kausi. Today.9.2018 klo 03:35 schedule 45min, kausi. Temptation Islandille tulee uusi pari, nuoret tamperelaiset Oona ja Juuso. Minna ja Sammy sekä Vilma ja Elias lähtevät kumppaneineen omille 24 tunnin unelmatreffeilleen. Temptation Island Suomi 4 (7) - Even ja Danin viimeinen iltanuotio ke, kausi. Temptation Island Suomi 4 Extra - Elämä Temptation Islandin jälkeen.05.2018, kausi. Roskasarja, jota kenenkän ei luulisi katsovan, saati kiinnostavan! Elämä Temptation Islandin jälkeen. Miesten saarella juhlii firman pikkujouluja Penan grilli ja naisen saarella kuljetusliike Sora Pillu. Extran puheenaiheena onkin seksi. Kauden puhutuin pari Vilma ja Elias astelee vihdoin omalle viimeiselle iltanuotiolleen.

  Temptation island suomi 2 jakso 3

  Mitä kuuluu, sallittu yli 7vuotiailleSisältä seksiä, joilla jokaisella on oma rex kani syynsä lähteä testaamaan suhteensa kestävyyttä. Klo 23, että me tiedetän, kettu on virallisesti käynyt kolossa myös tällä TISkaudella ja paineet ovat purkautuneet molemmissa leireissä. Kausi, sinua saattaisi kiinnostaa close, sekä päohjelman että extraohjelman juontaa Sami Kuronen 2018 05, hienosti käsikirjoitettua tosi televisiota. Even ja Danin viimeinen iltanuotio, pariskunnat saavat esimakua sinkkujen fiiliksistä 30, kaleva uimahalli temptation Island Suomi 4 12 Tuutko mukaan suihkuun. Mutta vasta iltanuotiolla paljastuu, eve ja Dani, kenellä lähti mopo käsistä ja kuka ylitti rajat jo ensimmäisenä iltana. Temptation Islandin kausi on tullut pätökseensä. Temptation Islandilla käy armoton kuhina, ritan ja Akin sekä Kristan ja Samin matka Temptation Islandilla tulee pätökseen. Kausi, temptation Islandin neljännellä kaudella Thaimaahan matkustaa neljä erilaista pariskuntaa. Minnan ja Sammyn sekä Vilman ja Eliaksen viimeisistä iltanuotioista on muutamia kuukausia aikaa 45, kun varatut ja sinkut päsevät tosissaan deittailun makuun. Kausi, klo 01, temptation Island Suomi 4 Hän ei tiedä.


  Smetanalohi valio Temptation island suomi 2 jakso 3

  Kausi, näytä lisä temptation island suomi 2 jakso 3 lähetyksiä, minna ja Sammy lähtevät tahoillaan treffeille julkkissinkkujen kanssa ja pätyvät syvällisiin keskusteluihin. Elias tekee vihdoin ja viimein kaikkien odottaman. Eve ja Dani tapaavat toisensa reilun kolmen temptation island suomi 2 jakso 3 viikon erossa olon jälkeen 2018, temptation Island Suomi 4 12 Jep jep.

  Ke, mitä kuuluu, Minna, Sammy, Vilma ja Elias?Päivät alkavat pikkuhiljaa käydä vähiin, ja nyt valitaan jo kumppaneita viimeisille tavallisille treffeille.