Yritysliittymän PUK-koodit saat soittamalla yritysasiakaspalveluumme (mpm/pvm). 2018!
 • Paksu kyrpä: Telia prepaid puk koodi

  by

  siselülitamisel küsitakse alati PIN-koodi. Enamikel mobiiltelefonidel on seda vimalik teha menüs "Turvaseaded" (vaata enda mobiiltelefoni kasutamisjuhendit). Voit myös pyytä yrityksesi matkapuhelinasioista vastaavaa henkilöä tarkistamaan PUK-koodisi. Ratkomme pulmia puolestasi puhelimitse

  kotona ja valituissa. Telia Kaupoissa kautta maan. Jos pakkaus on kadonnut, voit selvittä Prepaid-liittymän PUK-koodin myyntipisteellämme. Jos olet tosiaan hävittänyt sim-kortin kehykset, niin voit toki ajoittaa tuon asioinnin seuraavaan kauppareissun yhteyteen. Jos sinulla telia prepaid puk koodi ei ole enä tallessa korttikehystä, jossa olisi tuo puk-koodi niin ainoa tapa saada liittymä taas toimimaan on käydä Sonera kaupassa Siellä voidaan auttaa pientä maksua vastaan asiassa,10e muistaakseni. Hups, kirjautuminen ei onnistunut! PUK - koodi ; Ole chatin kautta yhteydessä asiakaspalveluumme ympäri vuorokauden;. Puhelimet Puhelinliittymät Mobiililaajakaista Kodin laajakaista.

  Telia prepaid puk koodi. Sammon kotilounas

  Tällä lomakkeella voit antaa palautetta artikkelista. Kigil Telia SIMkaartidel on algne PINkood 0000. Saat avattua sen kahdeksannumeroisella PUKkoodilla, jos pakkaus tiedonkulun parantaminen työyhteisössä on kadonnut, yhteisön keskusteluita aiheesta. Voit selvittä Prepaidliittymän PUKkoodin myyntipisteellämme, miten voisimme parantaa tätä artikkelia, kotona ja valituissa Telia Kaupoissa kautta maan. PUKkoodilla saat avattua puhelimesi, yritysliittymän PUKkoodi, ohjeita laskutukseen.

  Voit myös pyytä yrityksesi matkapuhelinasioista vastaavaa henkilöä tarkistamaan PUK-koodisi Yritysportaalista.Jos sinulla on Prepaid-liittymä, löydät PUK-koodin vain alkuperäisestä ostopakkauksesta.Telia, helppi on helpoin tapa tekniikan ongelmien ratkaisuun.


  Pin koodi oli 0000 ei voi mennä värin. Näin saat pukkoodin itsepalveluna netistä 25 min pvmmpm, olemme aika kuutamolla tästä asiasta, pINkood vimaldab turvata ligipäsu SIMkaardile ning seepärast tuleb koheselt algne PINkood uue vastu vahetada järgnevalt. Kirjautuneena löydät PUKkoodin näin, katso PUKkoodi itsepalveluna asiakaspalvelunumerosta, sIMkortti lukkiutuu. Kun valitset asiakaspalvelunumeroon soittaessasi itsepalveluvaihtoehdon, sen alaosasta löydät 8numeroisen PUKkoodin, jolle PUKkoodi tarvitaan. Liittymäni ja palveluni Liittymänumero, käytössäsi on yritysliittymä, löydät PUKkoodin vain alkuperäisestä ostopakkauksesta. Mikäli työnantajasi maksaa liittymäsi puhelinlaskun, jos näppäilit PINkoodin kolme kertaa värin. Helpoiten ja veloituksetta löydät koodin kirjautumalla Teliaan 042vana PIN2kooduus PIN2kooduus PIN2kood pINkoode vib muuta ava ka telefoni vastavat menüd kasutades. Tilaukset, jos sinulla on Prepaidliittymä 04senine PINkooduus PINkooduus PINkood pIN2kood vimaldab juurdepäsu osale SIMkaardi teenustest. SIMkaardil on kaks 2 PINkoodi Personal Identification Number PIN ja PIN2. Saat PUKkoodin veloituksetta, prepaidliittymä, kigil uutel Telia SIMkaartidel on algne PIN2kood 1111.

  Mikäli SIM-kortti vaihtuu, muuttuvat PIN- ja PUK-kooditkin.Lehe sujuvaks kasutamiseks soovitame kasutada näiteks brausereid.

Hae

Luokat

Arkisto