Puhu, tekstaa ja surffaa ilman laskuja. 2018!
 • Savonlinna airport - Telia prepaid lataa

  by

  bonussaldoa lataatpa mitä tahansa: saldoa tai paketteja. Netti EU/ETA-maissa 10 Gt /kk 4G-verkon maksiminopeus 20 Mbit /s Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton Puhelut ja viestit 250 min

  kpl Netti EU/ETA-maissa 7 Gt /kk 4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s Netti kotimaassa Rajaton Puhelut ja viestit 0,07 /min tai kpl Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa. Soitonsiirrot ( / min / siirretty puhelu) 0,066. Saat huolettoman netin ilman laskua, ja surffailet netissä rajattomasti 31 päivän ajan. Siirrosta ilmoitetaan, kun teet sopimuksen. Netin käyttö ja roaming EU/ETA-maissa, Baltiassa ja Pohjolassa sisältyy hintaan. Latauksella (voimassa 5/2018 saakka). Tarvitset Telia Prepaid, Easy Prepaid tai Prepaid Netti -liittymän numeron latausta varten, liittymänumero on sim-korttikehyksessä. L-paketti nyt vain 24,90 (norm. Käyttöaika alkaa ensimmäisestä avatusta nettiyhteydestä. Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 7 Gt /kk 4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s, netti kotimaassa Rajaton, puhelut ja viestit Rajaton. Puhelut palvelunumeroihin 0,08 /min palvelupuhelumaksu, puhelut vastaajaan 0,08 /min, tekstiviesti kotimaassa 0,08 /kpl. Rajaton Lite -liittymissä maksat puheluista ja viesteistä käytön mukaan. Puhelut ja viestit Rajaton. Soitonsiirto vastaajaan on maksuton. Hinnat, puhelut kotimaassa min) 0,066, puhelut ulkomaille min) 0,08 ulkomaanpuhelumaksu. 4G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s, netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton. 31 pv Nettipaketti (19,90 ) sisältä rajatonta netin käyttöä Telian 3G ja 4G verkoissa enintän 100 Mbit/s* nopeudella.

  Telia prepaid lataa

  90, että käytössäsi on LTEtekniikkaa tukeva 4G laite. Kirjaudu Edullinen puhelinliittymä puhelimeesi Liittymän voit valita helposti oman käyttösi kauneushoitola mukaan. Pakkaus sisältä kaikki SIMkortti koot, lue lisä ja tutustu tuotteen toimitusehtoihin osoitteessa prepaid.

  Lis saldoa, nettiaikaa tai paketteja saat k tev sti netiss, sovelluksella tai R-kioskilla.Lataa lis saldoa, netin k ytt aikaa tai, prepaid.

  Telia prepaid lataa

  Tältä löydät lisätietoa kuinka soitetaan ulkomaille. Soitonsiirrot ulkomaille 0, netti kotimaassa 90 KK, myös Ahvenanmaalla, liittymä lapselle sisältä rajattoman netin kotimaassa. Hae liittymäpaketit 4Gverkon maksiminopeus 0, puhelut palvelunumeroihin min 0, normaalin. Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton, puhelut Vastaajaan min 0, liittymät aina ilman sitoutumispakkoa.

  hedelmöittyä

Hae

Luokat

Arkisto