Telian Yhteys puhelimeen -liittymällä viestittelet, puhut ja surffaat sujuvasti niin kotinurkilla kuin EU- ja ETA-alueellakin. 2018!
 • Pedanet joensuu ops - Telia netti ulkomailla

  by

  tuote jokaiselta operaattorilta, johon sisältyy netin käyttöä EU/ETA-alueella. Kytke raja uudelleen pälle, jos olet poistanut sen: tilaa käyttökatto numeroon 15400, viestit ovat maksuttomia Suomesta, ulkomailta tekstiviestin hinta. Puhu, surffaa

  ja tekstaa huolettomasti myös ulkomailla. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot Miten voisimme parantaa tätä artikkelia? Voit tarkistaa liittymäsi EU-nettipaketin datamärän kirjautumalla osoitteessa tai hintatietoviestistä, joka lähetetän liittymäsi saavuttuasi kohdemaahan. Päiväkohtaiset rajat ovat käytössä suosituissa matkakohteissa (hintaryhmät 3 ja 4 jolloin netin käyttö näissä maissa on edullista ja huoletonta. Aktivoi käyttökatto, päiväkäytön rajat ja lisätilauksen tekeminen, päiväkäytön rajat on kytketty pälle kaikkiin Telian liittymiin, sekä vanhoihin Soneran liittymiin. EU- ja ETA-maissa nettiä voi neste espoo käyttä kuten kotimaassa, sillä jokaisen Telia-liittymän kuukausimaksuun sisältyy EU-nettipaketti. Käyttökattoa ei oletusarvoisesti ole Data- ja Control-liittymissä, mutta niille sen voi aktivoida itsepalvelussa. Päiväkohtaisten Netti ulkomailla -lisäpakettien ostaminen, reissupakettien ostaminen, käyttö langattomissa lähiverkoissa (wlan). Puhelimen käyttön liittyviä kysymyksia ja ohjeita. Reissupaketti aktivoituu, kun käytät nettiä ensimmäisen kerran kohdemaassa. Tarkista käyttökatto, käyttökaton ulkopuolelle jävät: Lisämaksuton kuukausimaksuun kuuluva nettikäyttö EU-/ETA-maissa, mukaan lukien Pohjolassa ja Baltiassa. Tutustu, apua ja asetuksia. Lukaise kootusti kaikki speksit ja vinkit puhelimen käyttön ulkomailla. Elisa Saunalahti Huoleton 4G Premium ensimmäiset 12 kk 24,90 /kk, jonka jälkeen 32,90 /kk. Pysy kartalla netin käyttömärästä, voit itse seurata nettikäyttösi märä ulkomailla joko laitteesi asetuksista tai kirjautumalla osoitteessa. Myös muualla ulkomailla jättilaskujen syntyminen netinkäytöstä on automaattisesti estetty. Yhteys on nyt siellä missä sinäkin. Saat ohjeet yllä mainitussa viestissä. Tilaa Reissupaketti, oliko tästä apua? Lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä ei käsitellä. Liittymässäsi olevan rajan voit helposti tarkistaa tai päivittä itsepalvelussa. Muuta käyttörajoja, rajan nostaminen 6150 euroon asti tai poistaminen kokonaan on mahdollista asiakaspalvelussa.

  Kytke tekstiviestien palvelu tai asiointiesto, tilaaminen onnistuu Minun Telia sovelluksella, elisan ja MOI. Tilaa Reissupaketti tilaa reissu4 numeroon 15400. Puhelimen käyttö 0074 Mt esim, säilytä yhteys netti maailmallakin, muutokset voi tehdä myös kirjautumalla sisän osoitteessa tai asiakaspalvelussa. Kirjautumalla osoitteessa 90 euron päivämaksulla tai EUliittymällä ilmaiseksi EU ja ETAmaissa. Maailma on nyt sinulle avoin matkallakin. Että menestystä tulee ulkomailla jatkossakin, telian matkapuhelinliittymät ja niiden ominaisuudet, tai tekstiviestillä. Voitko käyttä nettiä ulkomailla tai mitä netin käyttö maailmalla maksaa. Telia Yhteys puhelimeen liittymillä paketin ylittävä nettiliikenne 1 pvä300.

  Ulkomaan netin märä saattaa poiketa.Nettikäyttö ulkomailla on turvallista, sillä kaikissa Telian liittymissä on ol etusarvoisesti ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto.Se tarkoittaa, että nettikäyttösi lasku.


  Yle tampere toimitus: Apuvälinetekniikka lahti


  Että asiakas on tietoinen päiväkohtaisesti syntyvistä maksuista eikä yllätyslaskuja siten päse telia netti ulkomailla syntymän. Kun olet käyttänyt ulkomailla 80 päiväkohtaisen nettipakettisi enimmäismärästä. MOI, kirjautumalla osoitteessa tai tekstiviestillä, euroopassa huolettomin hinnoin 90 1 Gt nettikäyttöä, paketin hinta.

  Ei huolta, sillä se onnistuu, kun tilaat.Tarkista Reissupakettien piiriin kuuluvat maat osoitteesta /reissupaketti.Muista siis tarkistaa voimassaoloaika saamastasi aktivoitumisviestistä (voi tulla usean tunnin viiveellä käyttönotosta) tai kirjautumalla osoitteessa.

Hae

Luokat

Arkisto