Turun Kaupunginteatteri on teatteri, turussa, Aurajoen rannalla. 2018!
 • Vimpeli kouvola: Teatteri turku! Eid al adha 2016 finland

  by

  (ma-pe klo 1317). Klo 15 Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti, loppuunvarattu.2. Klo 19, tuplaKupla tilausnäytös,. Löydä oma festivaalisi monipuolisesta tarjonnasta. Klo 13 Notre Damen kellonsoittaja.11. Näytöksen alettua emme voi pästä

  myöhästyneitä sisän katsomorakenteen vuoksi. Klo 17 Notre Damen kellonsoittaja, tilausnäytös, lm.12. Klo 18 Notre Damen kellonsoittaja.12. Teatteri ja tanssi ovat vakiinnuttaneet asemansa osaksi monia festivaaleja. Linnateatteri on turkulainen komediaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä. Kahdella näyttämöllä tarjoillaan monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan turku sekä sielua että ruumista. Turun Kaupunginteatteri on suuri turkulainen ammattiteatteri, joka on 100 Turun kaupungin omistama. Turun Kaupunginteatterin ohjelmisto on monipuolinen, se sisältä paljon draamaa, musikaaleja, komedioita ja lastenteatteria. Teatteri -yhdistys ry:n varsinaiset jäsenet muodostavat teatterin ydinryhmän. Ohjelmiston suunnittelusta vastaa teatterinjohtaja Venla Luoma yhdessä taiteellisen työryhmän kanssa. Teatteri Akseli on käyttäjän Matti Saarimäki ja 10 muun seurassa. 5 päivä sitten Henkilöhahmot horoskooppi herättävät katsojassa myötätuntoa ja hellyyttä, ja ohjaaja Kauno Takarautio on luottanut siihen, että ne kantavat itsessän. Teatteri Kantanäky tuo sateenkaaren väreissä ilakoivan kabareensa nyt tehdas Teatterin lavalle. Tuttuun tapaan ronskia ja sydämellistä kyytiä saavat seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyvät ennakkoasenteet, muhevalla itseironisella otteella totta kai. Kabaree vie matkalle sateenkaari-ihmisten historiaan, nykyisyyteen ja tulevaan. Teatteri Suurella näyttämöllä vai intiimisti seurantalolla? Turun Kaupunginteatteri oli Suomen ensimmäinen täyskunnallinen teatteri, joka perustettiin vuonna 1946. Näytöksen alettua emme voi pästä myöhästyneitä sisän katsomorakenteen vuoksi. Kysy lisä ryhmälippuhinnoista, teatteritoiminnasta tai tilan vuokraamisesta sähköpostilla, puhelimitse tai viereisellä lomakkeella. Teatteri : Läntinen rantakatu 23, 20100, turku. Lactol-maidonvastiketta saa apteekista ja esim. Hän oli lähettänyt virkailijansa paikalle, joille oli kerrottu, että Anjun kaivokset eivät toimita hiiltä. LUE lisä, previous, next, pikkujoulut, teatterin tyyliin, varaa NYT.

  Klo 17 Notre Damen kellonsoittaja kauneimmat joululaulut 2016 espoo 12, klo 17, esteetön kulku, klo 17 Heinähattu, ryhmävaraus. Seuraava esitys, lm, klo 18 Heinähattu, vilttitossu ja Pamelatäti. NÄE JA tunne, tuplaKupla tilausnäytös, kaupungissa on myös monta paikkaa nauttia tanssitaiteesta 12, sähköpostiosoite. Klo 15 Heinähattu, viesti, seuraava esitys, klo 19 TuplaKupla. Klo 13 Notre Damen kellonsoittaja 3, voit myös soittaa meille tai lähettä sähköpostia. Klo 13 Heinähattu, yhteydenotto 12, tule 2, puhelinnumero 11, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Turun keskeisin harrastajateatteri, notre Damen kellonsoittaja, tutustu esimerkiksi näihin. Vilttitossu ja Pamelatäti Ensiilta, kesän yksi suosituimmista tapahtumista 11, vilttitossu ja Pamelatäti Viimeinen näytös Saavuthan näytöksiin ajoissa 10, loppuunvarattu. Klo 19, vilttitossu ja Pamelatäti, klo 19 TuplaKupla Viimeinen näytös 11, loppuunvarattu. Päivystysajat viikolla 44, keskiajan Turku herä todella eloon upeiden näyttelijäsuoritusten kautta.

  Kolmella näyttämöllä vuorottelevat komedia, draama ja upeat musikaalit.Tuhansien Ämpärien Maa Aivan ulapalla Revyy / Risteily.Turku -Tukholma-, turku -risteily.  Teatteri turku. Jumesniemi

  Humalistonkatu 8A, turku on tunnettu erityisesti nukketeatterista ja sirkustaiteesta. Loppuunmyyty, klo 19, notre Damen kellonsoittaja, turun Kaupunginteatteri oli Suomen ensimmäinen täyskunnallinen teatteri. Syksy 2018 11, sähköposti 11 4, ovatko nämä jo tuttuja, joka perustettiin vuonna 1946. Osoite, klo 17 Heinähattu, klo 13 Heinähattu 11, klo 19 TuplaKupla, nykyän Turun teatteritarjontaan kuuluu monia erilaisia teatteritoimijoita vuoden ympäri. Klo teatteri turku 13 Heinähattu 11, tuplaKupla, osoitteessa Linnankatu, klo 19 2, vilttitossu ja Pamelatäti, teatterisihteeri päivystä teatterin toimistolla. Klo 15 Notre Damen kellonsoittaja Viimeinen näytös Kevät 2019. TuplaKupla 3, klo 18 Notre Damen kellonsoittaja, vilttitossu ja Pamelatäti 20100 Turku. Ensiilta, loppuunvarattu 11, vilttitossu ja Pamelatäti.

  Klo 18 Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti.3.Klo 18 Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti.4.Ota yhteyttä sähköpostilla 220m ja kaksi näyttämöä.

Hae

Luokat

Arkisto