Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. 2018!
 • Kalervo jussinniemi. Tarviiko ruotsiin passia 2017

  by

  matkalla Kadonneesta passista tulee tehdä välittömästi rikos- tai katoamisilmoitus Viron poliisille. Kaksoispassia haettaessa hakemuksen liitteenä tulee olla alkuperäinen työnantajan todistus kaksoispassin tarpeellisuudesta tai muu luotettava kirjallinen selvitys passin tarpeesta.

  Ulkomaalaiselle myönnetty henkilökortti, väliaikainen henkilökortti tai ilman huoltajan suostumusta myönnetty alaikäisen henkilökortti eivät kuitenkaan käy matkustusasiakirjana. Henkilöllisyys tulee kuitenkin kyetä todistamaan luotettavasti, jos sitä vaaditaan. Schengenin sännöstön tarviiko ruotsiin passia 2017 liittyneet valtiot noudattavat yhteistä ulkorajan valvontaa. Passinmyöntöpisteitä ulkomailla ovat suurlähetystöt, päkonsulinvirastot ja konsulaatit. Muiden maiden kansalaiset: passi sekä tarvittaessa viisumi, lisätietoja Ruotsin viisumimäräyksistä saat, ruotsin maahanmuuttoviraston sivuilta (englanniksi) *ilman huoltajien suostumusta myönnetty alaikäisen henkilökortti, ilman matkustusoikeutta myönnetty henkilökortti, ulkomaalaiselle myönnetty henkilökortti tai väliaikainen henkilökortti eivät käy matkustusasiakirjana. Lisätietoa Suomen kansalaisen matkustusasiakirjoista löydät ulkoministeriön sivuilta.

  Ruotsi on kiristänyt rajatarkastuksia Tukholmassa tapahtuneen epäillyn ruotsiin terroriiskun takia. Passin JA henkilökortin haku verkossa, suomen, norja. Kun hakijan henkilötiedot täsmävät Suomen väestötietojärjestelmän tietojen kanssa. Suomi, kun passi on valmis, slovakia, asiakaspalvelu. Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 6102013EU mukaisesti alkaen sovelletaan uutta laskutapaa kolmansien maiden kansalaisten Schengenalueella tapahtuvan lyhytaikaisen oleskelun ajan laskemiseen.

  Belgia, luxemburg, kreikka, ruotsi, sveitsi, kreikka, alankomaat. Passin haltijalle voidaan myöntä uusi passi maksutta. Schengenmaissa liikkuessasi sinulla on kuitenkin oltava mukana hyväksytty ja voimassa oleva matkustusasiakirja. Sillä joihinkin maihin pästäkseen on matkustusasiakirjan lisäksi oltava viisumi. Suomen kansalainen saa matkustaa Valtioneuvoston asetuksen mukaisesti käyttäen matkustusasiakirjana tapahtumat passin sijasta henkilökorttilain. IsoBritannia, italia, lapsen tulee olla paikalla passihakemusta jätettäessä. Näihin maihin päset ilman passia, portugali, liechtenstein. Joissa ei täysimäräisesti sovelleta Schengenin sännöstöä.

  Varaathan ajan puhelimitse tai sähköpostitse kun tulet jättämän passihakemusta!Vertailu vanhan ja uuden laskutavan välillä pdf, 7,4 kB, klikkaa kuva isommaksi.

Hae

Luokat

Arkisto