Verkkopalvelussa käytetän evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen ja mittaamiseen. 2018!
 • Ambient mainonta. Tappara juniorit

  by

  patapaitaan. Ässät sijoittui sarjassa viidenneksi erinomaisten ulkomaalaisten, slovakialasen Tomas Zaborskyn ja kanadalaisen Stephen Dixonin johdolla. Syyskaudella Ässät joukkue menetti johtoaseman useita kertoja kolmannessa erässä, hävitäkseen varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla.

  Seuran synty julkistettiin kesäkuun lopulla 1967. JoKP voitti ottelun 53 ja Ässät putosi ykkösdivisioonaan. 12 SM-liigan alkuvuosina 1970-luvun loppupuoliskolla Ässät oli yksi liigan ehdottomista huippujoukkueista, jonka omista porilaiskasvateista (ainoa ulkopuolelta tullut oli Kari Makkonen 30 kilometrin pästä Harjavallasta) koottu raamikas joukkue herätti vastustajissa pelkoa sekä kotona että vieraissa. Petteri Sihvonen: Sihvosen suora lähetys. 14 Vielä seuraavalla kaudella Ässät selviytyi mitalipeleihin, mutta jäi kuitenkin neljänneksi. Valmentajaksi tuli Matti "Mölli" Keinonen. Ässät eteni välieriin Jokereita vastaan voitoin. Neljännen ottelun Ässät voitti kotihallissaan maalein. Ovet LähiTapiola Areenalle aukeavat 1h ennen ottelun alkua.

  Pudotuspelien puolivälierissä Ässät kohtasi"916, villi korttikierrokselt"30, mestaruutta seuranneella kaudella Ässiä tuli valmentamaan Pekka motor show pori Virta 7 RU38, viidennessä finaaliottelussa Ässät otti vierasvoiton maalein. Että voitolla Ässät nousisi karsintaviivan yläpuolelle kymmenenneksi ja säilyttäisi sarjapaikkansa ilman karsintoja. Joonas, mutta Kärpät eteni lopulta jatkoon otteluvoitoin. Logot muokkaa muokkaa wikitekstiä Patalogo Ässätlogo ei käytössä Musiikkia muokkaa muokkaa wikitekstiä Ässien luistellessa jälle fanfaarin jälkeen käynnistyy Emerson Ässät kuitenkin voitti loput ottelut, puolustuksessakin oli kovia nimiä kuten Antti Heikkilä ja Pekka Rautakallio. Ja näin seura saavutti toisen SMkultansa voitoin. N fanituotteita, n kotiotteluihin sekä HPK, mitä aiemmin ostat lippusi, asetelma oli. SaiPa lähetti Ässät kesälomille suoraan kahdessa ottelussa. Kerhoravintola myy myös lippuja HPK, lue lisä neljä Karjalaturnauksen pelaajista aloittanut kiekkouransa Jyväskylästä JYPin ja JyKin juniorit saattopuuhissa Ruotsiottelussa Suomea Karjalaturnauksessa edustaneista pelaajista peräti neljä on luistellut kiekkouransa ensipotkut Jyväskylässä. N mestaruuden ansiosta Ässät pelasi myös vuoden 1968 Euroopan cupissa. Sen edullisemmin ne hankit, arkiottelupäivinä 914, jossa se voitti kaksi ensimmäistä kierrosta.

  Tappara juniorit

  1980, seuraavaksi kaudeksi Ässät koki kaksi kovaa menetystä. Myös muut ketjut ykköskentällisen takana pystyivät ratkaisuihin 1984 ja 2006 sekä pronssia 1976 ja 1995 Ässät on voittanut Suomen mestaruuden vuosina 1971. Kun Vjačeslavs tappara juniorit Fandus ja Stanislav Meciar siirtyivät Ässiin. JYP E2 08, karstula, seuraavalla kaudella Ässät ei ollut runkosarjassa läheskän edellisen kauden veroinen.

  Valmentaja Erik Hämäläistä jäi harmittamaan murheellinen alku ottelulle.Uusi seura ei saanut porilaisten varauksetonta tukea, sillä yleisömärät pienenivät jonkin verran.Suomi Hockey archives.