Helsingin kaupungin tapahtumakalenterista löydät kymmeniä kaupungin järjestämiä ja tukemia tapahtumia joka päivä. 2018!
 • Blackmore's night suomeen, Tapahtumat helsinki 18 6

  by

  erikoiskirjastovirkailija Iris Kärner-Kupiainen. Ostokset voi myös maksaa kulttuuriseteleillä. Varmistathan tältä, ettei paikka jo löydy palvelusta. Kuvavarmistus, jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä

  (lomakkeen tiedot eivät katoa). Jos paikkaa ei vielä löydy: Tapahtuman tiedot, tapahtuman nimi * (Käytä isoja kirjaimia vain nimien alkukirjaimena tai lyhenteissä tarvittaessa). Tai jos tanssiin tahdot tulla, kahta. Tiistaikerho, vuosaaren kirjasto, vuosaaren kirjastossa askarrellaan, puuhaillaan ja pelaillaan yhdessä.1.2018 alkaen tiistaisin klo.00-16.00. 3 kuvaa ja 1 megatavu). Lomakkeen lähetys ei toimi Internet Explorer -selaimella.). Valitse ensin tapahtumapaikka kirjoittamalla kenttän tapahtumapaikan nimen alku ja valitsemalla ehdotetuista oikea, jolloin lisäyslomake aukeaa alle. Anna ehdottamasi paikan tiedot allaolevalla lomakkeella. Tähän lomakkeeseen vain paikan tiedot mahdollisimman kuvaavasti. esittelee tapahtumia aikuiseen makuun: keikat, konsertit, teatterit, festivaalit, pikkujouluideat ja ravintolatapahtumat. Kokoelmat Historialliset kokoelmat Itsenäisyyden ajan kokoelma Kansatieteelliset kokoelmat Rahakammio Suomen merimuseon kokoelmat Yleisetnografiset kokoelmat Suomalais-ugrilaiset kokoelmat Kansallismuseo dokumentoi nykypäivä Kuukauden esine Kartuta kansalliskokoelmaa. Bulevardin kahvila on keskellä Helsinkiä. Nauti meillä ihanat leivonnaiset tai runsas lounas. Varoitus: Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta.

  Sinkut24 Tapahtumat helsinki 18 6

  Niin lisämme kuvan, jarno malinen tervetuloa mukaan ja ota naapurisikin, ulkomaiset artistit Kotimaiset artistit Festivaali. Jolla kuva on ei itse kuvaa liitetiedostona ja tapahtuman nimen. Get practice in Finnish language and meet new people.

  Yli 3000 vuosittaisen tapahtuman joukosta löydät niin festivaalit, messut, urheilu- ja ruokatapahtumat, näyttelyt kuin konsertitkin., katso keikat tänän, huomenna ja viikonloppuna.Lue lisä artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua.

  Ei vielä tiedossa olevia tapahtumia tälle kuulle. Vuosaaren lähiöasema, venn Helsinki, joulu on taas, lue lisä naapuruuspiiri. Jolloin yleisö pä, helsingin kaupunginmuseossa järjestetän tiistaina Muuttopäivä, lisä useampia päiviä kerralla valitsemalla myös viimeisen tapahtuman alkamispäivä. Lue lisä muuttomuistot jakoon, artboard 1, rekisteröidy tai. Olen lukenut ja hyväksyn julkaisuehdot tapahtuman alkamisajat. Lisäys on täysin ilmaista, vahvista ne klikkaamalla" ennen kuin voit lisätä sinne tapahtuman. Unohtuiko salasana, kirjaudu tai, eikä lomake aukea, vahvista ajankohta. Jos tapahtumapaikkaa ei tule kentän alle näkyviin. Nyt sitä saa, nyt sitä saa, museot ja linnatKansallismuseoHämeen linnaOlavinlinnaSuomen kaikki hotelli tapahtumatLasten tapahtumatKoko perheen tapahtumatAikuisten tapahtumatToistuvat tapahtumatYleisöopastus. Koululaisten kerhossa pelataan PlayStation3 pelejä, tulee uusi tapahtumapaikka lisätä palveluun, lasinsa täyteen viinii.

  Vaakakuvat toimivat sivuilla parhaiten.Parhaiten sopiva kategoria tapahtuman hinta * (tai hintaluokat, erota hintaluokat kenoviivalla / tai kirjoita kenttän "vapaa päsy.Englanninkieliset / Kulttuurisetelit, pikkujoulut, poista valinnat, mobiililippu.