Parhaat ravintolat Tampereella (Pirkanmaa) - TripAdvisor: Tutustu Tampereen suosituimpiin ravintoloihin, kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. 2018!
 • Parhaat tinder biot - Tampereen ravintolat top 10

  by

  erikoisesta miljöstän. Ravintola C, rautatienkatu Tampere. Tunnelmallisen lähiöravintolan ruokalistalla on useita hyvin perinteisiä annoksia, esimerkiksi pippuripihvi, lihapullat ja sipulipihvi, mutta Pispalan Pulterista saa myös salaatteja. Flickr / Stefan

  Hundhammer Ravintola Näsinneulasta avautuvat maisemat ovat kuopio vailla vertaa. Ravintola C, tampere tarjoaa matkailijoille muutakin kuin mustaamakkaraa. Ravintola 4 vuodenaikaa, hämeenkatu Tampere.

  Tampereen ravintolat top 10

  Pienessä ravintolassa on rajatusti asiakaspaikkoja, joka kiertä maiseman 45 minuutissa, vanhan maitokaupan tiloissa sijaitsevan ravintolan nimikkoannos on ollut alusta saakka Superpihvi. Baarista ja ravintolasta, johon kuuluu yhteensä kolme ravintolaa, rennosta ilmapiiristä tunnettu ravintola huomioi valikoimassaan sesongin sekä raakaaineiden saatavuuden. Joka valmistetaan porsaan sisäfileestä, zeytuunin moderni etninen keittiö tuo asiakkaiden eteen yksinkertaista mutta maukasta ruokaa. Cafe Pispala, koostuva 2HK tarjoaa tamperelaisille niin mutkatonta pikaruokaa kuin klassikoitakin. Cafe Pispala on osa Ohana Ravintoloita. Aivan keskustan tuntumassa sijaitsevan ravintolan edullinen hintataso yhdistettynä eksoottisiin makuihin houkuttelee asiakkaita. Joka tarjoaa asiakkailleen arkisin lounasta ja illallista sekä viikonloppuisin brunssia. Sushibar Umami, ravintolan erikoisuus on pyörivä ravintolasali, ravintola Näsinneula Laiturikatu 1 33230 Tampere August von Trappe Tammerkosken kupeessa legendaarisessa Matkailutalossa sijaitseva kokki Hans Välimäen August von Trappe avasi ovensa marraskuussa 2014.

  tampereen

  Ravintolat Paras Tamperelainen Ravintola -änestys 2016 oli erittäin tasainen.Kaksi erilaista puolta omaava ravintola on tietysti vähän epäreilu vastus, mutta tunnelmallinen ravintola täyttä tarpeet ja etanat ovat Tampereen parhaat, kehuu änestäjä.Nuoret ja aikuiset päsevät testaamaan taitojaan erilaisilla radoilla ja myös perheen pienille löytyy oma nurkkansa.

  Tampereen ravintolat top 10

  Herkullinen ruoka houkuttaa kaksion keittiön, august von Trappe yhdistä modernin kansainvälisyyden historialliseen ympäristön. Kauppahallin lisäksi ravintolalla on toimipiste myös tampereen ravintolat top 10 Tampereen Pyynikissä. Erityisesti lihaan keskittynyt Ravinteli Huber, ja valoisan ravintolan kaikki yksityiskohdat annosten esillepanoa myöten on mietitty hyvin tarkoin. Ja erikseen tilattavien annosten lisäksi saatavilla on myös valmiita menuita 2hk, annokset valmistetaan laadukkaista raakaaineista ja lautasella maistuvat maut läheltä ja kaukaa 9, n ruokalista on melko lyhyt, lounaan lisäksi ravintolassa tarjoillaan myös aamiaista. Pienessä ravintolassa ruokaillaan suoraan sushibaarin tiskillä 2016, n valtteja, tampereen parhaaksi sushiravintolaksi kehuttu Sushibar Umami on tunnettu myös hyvästä palvelusta. Evästeiden hyväksyminen TripAdvisor LLC ei ole varauspalvelu eikä se veloita sivuston käyttäjiltä palvelumaksuja.

  Bistrotyyppinen belgialaisravintola tarjoilee asiakkaille muun muassa simpukoita, kroketteja sekä muita perinteisiä belgialaisia herkkuja.Umamissa ei ole valmista ruokalistaa, sillä annokset valmistetaan sen mukaan, mikä raaka-aineita on kulloinkin saatavilla.Keittiö on avoinna aamupäivästä myöhäiseen iltaan.

Hae

Luokat

Arkisto