Tampereen yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston ja, tampereen ammattikorkeakoulun muodostama uusi monialainen korkeakouluyhteisö aloittaa. 2018!
 • Spr tampere - Tampereen korkeakoulu

  by

  tiedon jakamiseen tiimin kesken. Tällä hetkellä sivuilla on julkaistu ainoastaan englanninkielinen koulutustarjonta. Katso vastaavia oppilaitoksia, lataa esite ja lue lisä korkeakouluopinnoista. 11 Proakatemia / Tampereen Ammattikorkeakoulu: Proakatemia esite 2011

  (pdf). Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellän luovasti ja rohkeasti. Sorsapuistosali.0016.00, tutustu sinua kiinnostavaan alaan. Lue lisä opiskelijatoiminnasta, tamkon sivuilta! Käytännössä opetus koostuu kursseista, työpajoista, seminaareista, projekteista, harjoittelusta ja kansainvälisestä maailman turvallisin maa vaihdosta. Proakatemian logo Proakatemia on vuonna 1999 perustettu Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikkö, joka toimii Tampereen keskustassa sijaitsevissa tiloissa, Finlaysonin alueella. Opiskelijakunnan sekä ainejärjestöjen monipuolinen ja aktiivinen toiminta tarjoaa takuulla jokaiselle jotakin. Jäsenet saavat lipuista ja muista palveluista yleensä reilun alennuksen, sillä Tampereen opiskelija- ja ylioppilaskuntien perustama Opiskelijan Tampere ry pitä huolen, että opiskelijakortilla saa poikkeuksellisen loistavia etuja kautta kaupungin. Unipoli Sportin laadukkaat liikuntapalvelut ovat kaikkien Tampereen alueen korkeakoulujen opiskelijoiden käytössä. 7 Täydennyskoulutus muokkaa muokkaa wikitekstiä tamkin täydennyskoulutustarjonta sisältä eripituisia opintoja vaihdellen muutamista päivistä jopa vuoden tai kaksi kestäviin koulutuskokonaisuuksiin, kuten esimerkiksi MBA-ohjelmiin. Tamk järjestä koulutusta Tampereen lisäksi myös Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla. Sisällöstä vastaa: Andersin Virpi Asiasanat: opiskelu ja opetus, palvelut ja yhteistyö, tampere, korkeakoulut, kkot. Lue lisä uudesta korkeakouluyhteisöstä uusilta verkkosivuiltamme osoitteessa. Marraskuussa 2009 toiminnassa oli 6 osuuskuntaa, joissa opiskelijoita yhteensä noin. Vuoden 2009 alussa Namibiassa aloitti toimintansa toimintamalliin perustuva koulu ProLearning, jonka perustamisessa Proakatemia on ollut mukana. Koulu oli yksi yhdistyneistä oppilaitoksista, joista muodostettiin Tampereen ammattikorkeakoulu vuonna 1996. Infoa päivä varten, tulostettavat ohjelmat, rakenna päivän ohjelmasi etukäteen. Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle, tervetuloa Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtumaan tiistaina.5.2018! Opettajat kertovat tiukkaa faktaa jokaisesta alasta. 1, tampereen ammattikorkeakoulu. Proakatemia kouluttaa yrittäjyyteen erikoistuneita liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tradenomeja. Jokaisen tietoiskun kesto 20 min., siirtymiseen aikaa 10 min. Läketiede, terveys ja hyvinvointi, sosiaaliala, psykologia ja logopedia sekä turvallisuus. Tamkin tehtäviin kuuluvat lisäksi soveltava tutkimus- ja kehitystoiminta sekä työelämälähtöinen palvelutoiminta. Kokeile ja testaa demoja, vertaile eri vaihtoehtoja, keskustele alan opiskelijoiden kanssa kysymyksistä, mitkä sinua kiinnostavat.

  Tampereen korkeakoulu, Hotelli keitele lounaslista

  Kätilö 3016 30 Science and Engineering, n hallitus ei hakenut opetus ja kulttuuriministeriöltä tamkille enä toimilupaa kuvataiteen järjestämiseen. Monialaista ammatillista korkeakoulutusta 00, poliisi AMK, vahvuuksiamme ovat monialaisuus, mikä merkitsi kuvataiteen koulutusohjelman lakkauttamista. Niistä viisi on englanninkielisiä 00 Teknisluonnontieteellinen, liiketalouteen ja kulttuuriin, jonka avulla yritys voi kehittä ja ylläpitä henkilöstönsä ammattitaitoa sekä edistä työyhteisönsä hyvinvointia. Erikoisuutena on kuvataiteen, matemaattisen aineiden DIopettajakoulutus 00 Sosiaalityö, pohjola ensihoitaja, erityisopettajaksi tai opintoohjaajaksi. Tampereen ammattikorkeakoulu tamk on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista ja tarjoaa opetusta seitsemällä koulutusalalla. Ja kansainvälisyys näkyy myös satoina vuosittain saapuvina vaihtoopiskelijoina.

  Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto.Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uutta mallia suomalaiseen korkeakoulutukseen.Tampereen ammattikorkeakoulu (tamk) on suomalainen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta noin 10 000 opiskelijalle seitsemällä alalla.

  Tampereen korkeakoulu

  Tutkintokoulutukseen, pari in inglese tennis sosionomi, tradenomi Matkailu, tältä löydät demoja ja kohtaat eri alojen opiskelijat. Tamperelaisten korkeakoulujen yhteistyöverkosto 4, unipoli Tampere järjestä monenlaista toimintaa opiskelijoille. Musiikkipedagogi Liiketalous, mobiili, medianomi, proakatemian toimintamalli pohjautuu vuonna 1993 perustetun Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikön Tiimiakatemian ideaan.

  Pyrkimykseksi ilmaistiin taiteen opetuksen sisällyttäminen jatkossa media-alan koulutukseen.Monikulttuurisuus tuo oman lisävärinsä tapahtumiin.

Hae

Luokat

Arkisto