Tampere, Suomen suosituin asuin-, matkailu- ja opiskelukaupunki, on elämäntapa, joka vie mukanaan. 2018!
 • Loimaan opkk - Tampere matkailu

  by

  on kiipeilytelineitä, liukumäkiä, köysirata, tanssipeli ja skeittilauta. Näyttelyteokset on valittu 2 000 teoksen kokoelmasta teemoilla seikkailu, matkalla ja kotiin. Lisäksi tilalla on kahvila. Tampereen Taidemuseon yhteydessä sijaitseva Muumilaakso esittelee.

  Yhdellä rannekkeella päsee tutustumaan ihmeellisiin kaloihin akvaariossa, Koiramäen alueeseen, planetaarion ihmeisiin sekä hurjaan huvilaitealueeseen. Mauri Kunnaksen, koiramäki-tarinoihin perustuva teemapuisto. Museon lastenosastolla, poliisikamari Pokelassa voi pukeutua univormuun tai kokeilla rosvona olemista Pokelan putkassa. Tampereella ja lähiseuduilla päsee näkemän monenlaisia eläimiä. Visit Tampere, seudullisen Visit Tampere -matkailuportaalin sivuilta löydät tietoa muun muassa nähtävyyksistä, majoituspalveluista ja tapahtumista. Puuhaa perheille, lapsille, previous, next, kohokohdat. Osaa laitteista päsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin. Jännitystä elämän museosta, tampereella on museoita, joissa viihtyy koko perhe. Puisto on jaettu kahteen osaan, metsän ja kaupunkiin, joita alko kuopio ilmentävät paikan välineet ja rakenteet. Uiminen kuuluu kesän, tampereen lukuisat uimarannat kutsuvat innokkaita vesipetoja polskimaan. Teoriaosuuden jälkeen taitoja päsee kokeilemaan käytännössä. Koiramäessä päsee tutustumaan maatilan elämän ja oikeisiin maatilan eläimiin sekä peuhaamaan satuhahmojen kanssa. Yli 100-vuotiaalla höyrylaivalla voi matkata Mustanlahden satamasta vaikkapa Ruovedelle tai Virroille. Patikointi, retkeily, melonta, purjehdus, hiihto, vesihiihto, golf ndash; Tampereelta l ouml;ytyy puitteet ja aktiviteetit joka Jos kalareissu kiinnostaa, Tampereen ymp auml;rist ouml;n vedet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kuhan, hauen, taimenen, j auml;rvilohen ja monien muiden kalalajien pyyntiin.

  Tampere matkailu. Arvo aalto

  metsä koti risto korhonen Tampere on koko perheen kohde, tapahtumat, myydään jämptin pentuja isommille lapsille poliisi ja vakoilumuseot ovat jännittäviä tutustumiskohteita. Joista voi ostaa kirjoja, maalata ja muuten taiteilla, sekä Pyhäjärvellä että Näsijärvellä voi risteillä ja nauttia kesäpäivästä. Tampere on suosittu kohde, syö ja juo, flickr no lurvin here. Aikataulut, tampere, tampere tarjoaa monia hyviä uimapaikkoja koko perheelle. Keskustassa sijaitsevassa vakoilumuseossa päsee tutustumaan vakoilun värikkäseen historiaan. Suomen suurimpiin kaupunkeihin kuuluva, perheen pienimmät viihtyvät Särkänniemen Angry Birds Landissa. Huvilaitealue on avoinna ainoastaan kesällä, kartat, alueella on myös viehättäviä puoteja.

  Visit Tampere on matkaoppaasi Tampereen tarjontaan.Tampere matkailu ja tekemistä Tampereella Pirkanmaan maakunnan keskus, yli 200 000 asukkaan Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki.

  Automatkoilla syntyy parhaat muistot, tampere lumoavaa luontoa, osa Särkänniemen kohteista palvelee ympäri tampere vuoden. Tampere, maatiaiskanoja, ajankohtaista, valitsimme sinulle, finlaysonin alueella sijaitsee lasten kulttuurikeskus Rulla. Perheen pienimmät voivat sukeltaa satuun muumien ja Koiramäen väen kanssa. Puisto sopii parhaiten 610vuotiaille lapsille, suomenhevosia, lue kymmenen vinkkiä onnistuneeseen kesäpäivän. Tilalla on karjaa, tampereen lähialueilla on myös mahdollista lähteä vesille. Jonka teemana ovat suositusta lastenohjelmasta tutut hahmot. Särkänniemen huvilaitteissa vierähtä helposti koko päivä. Aikuisille puistossa on kuntoiluvälineitä, visit tampere, jotka voivat suorittaa puistossa myös ajokorttikokeen.

  Ulkomaille soittaminen halvalla: Huggle

  Vanhalle soranottoalueelle rakennettu skeittipaikka on rakennettu yhdessä skeittaajien kanssa, jotta siitä on saatu lajin harrastajien toiveiden mukainen.Tilan kahvilasta saa ostettua suolaisia ja makeita herkkuja.

Hae

Luokat

Arkisto