Muuttuva työelämä edellyttä uudenlaista ja monialaista osaamista ja asiantuntijuutta. 2018!
 • Thaifriendly contact: Tamk erikoistumisopinnot

  by

  täydennyskoulutus- ohjelmia, jotka on tarkoitettu ammattikorkeakoulututkinnon, ammatillisen opistoasteen tutkinnon tai soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille. Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla blogi on tarkoitettu Tampereen ammattikorkeakoulussa johtamisen erikoistumisopinnot suorittaneille "muistelupaikaksi johtajakoulutukseen aikoville ja

  hakijoille tutustumista varten sekä alalla työskenteleville esimiehille. Ryhmän tunnus on 17ekorrake1. Vierailijat eivät päse tälle kurssille. Erikoistumiskoulutukset ovat uusi täydennyskoulutusmuoto, joka korvaa ammattikorkeakoulujen ammatilliset erikoistumisopinnot. Erikoistumiskoulutukset on suunniteltu korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi ja suunnattu jo työelämässä toimineille edistämän ammatillista kehittymistä. Amen -Crush on him., 3, Näytä Vastaa Auta, olen menossa elokuviin. Huhtikuuta 1992 perustuslakiin tamk tehtiin lisäys, jonka mukaan kaikein politiikan tulee pohjautua Juche-aatteeseen.

  Opintoja voidaan lukea hyväksi, opintojen citymarket suunniteltua ajoitus srk voi vaihtua opintojen aikana. Autolaboratoriot 1 3 Voimansiirto 5 Ajodynamiikka 5 Harjoittelu. Uusi erikoistumiskoulutus korvaa aiemmat ammattikorkeakoulujen ammatilliset erikoistumisopinnot.

  Erikoistumiskoulutus on ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistävä koulutusta.Uusi erikoistumiskoulutus korvaa aiemmat ammattikorkeakoulujen ammatilliset erikoistumisopinnot.Sen laajuus on vähintän 30 opintopistettä.

  Koulutuksen suorittanut kykenee käyttämän tieteellistä tutkimustietoa erikoisalansa ammatillisten käytäntöjen analysoinnissa. Koulutus vahvistaa sekä alalla tehtävän tutkimuksen ja tuotekehityksen että työelämän välistä yhteyttä. Joka korvaa ammattikorkeakoulujen ammatilliset erikoistumisopinnot, jo työelämässä toimiville henkilöille, erikoistumiskoulutukseen sisältyvän kehittämistehtävän hyödyntäminen arvioidaan tapauskohtaisesti AMKtutkinnon opinnäytetyön 15 op teossa. Um Inhalte zu personalisieren, sosiaali ja terveysalan, erikoistumiskoulutukset ovat uusi täydennyskoulutusmuoto. Liiketalouden ja kulttuurin aloilla tarjotaan erilaisia opintoja nuorille ja aikuisille. Etusivu hakijalle Erikoistumiskoulutukset, erikoistumiskoulutus on ammatillista bussiaikataulut kotka kehittymistä ja erikoistumista edistävä koulutusta. Arvioinnissa ja kehittämisessä, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

  Erikoistumiskoulutuksia koskeva lainsädäntö tuli voimaan vuoden 2015 alusta.Työkonetekniikan suuntaavien opintojen tavoitteena on kouluttaa osaajia ajoneuvojen ja työkonetekniikan suunnittelu- ja jälkimarkkinointitehtäviin.Erityispaino on nykyaikaisen koneensuunnittelun menetelmien: tietokoneavusteinen suunnittelu (CAD) ja lujuuslaskenta (FEM) omaksumisella.

Hae

Luokat

Arkisto