2018!
 • Soinin seurakunta, Syntymäpäivä värssy, Kotka hamina bussi

  by

  juhlapäivä. Elon polku tasainen vailla myrskyn hetkiä! Tukin kaikki vessanpöntöt ja yhtän tottele. Paljon onnea, isosti iloa ja ripaus riemua syntymäpäivänäsi! Taivaan pienen linnun lailla, olet tänän huolta vailla.

  Luokses kun piipertä, onnittelemaan kiipeä. Ja kun sinulla on hyvä olla sinun lähelläsi on myös toisten hyvä olla! Niin elä ihmisessä ikuinen nuoruus käsi kädessä iän kanssa, kaikki iät alati läsnä, sulkina, siipinä ympärillämme sitä pientä tyttöä suojelemassa joka kerran paljaana tähän maailmaan. Elämässä olkoon monta onnenhetkeä unohtumatonta. ei ole kysymys siitä, miten vanha olet, vaan siitä, miten olet vanha! Toivon sulle parhainta minkä elo tarjoaa. Viel on sulla varaa varttua, kun ei oo kurtun kurttua. Mielisin minä sinulle, pikku lurituksen soittaa. Vuodet piirtävät taidetta kasvoihin ja tukkaan. Nina Ramstadius * Tiimalaisin hiekka kierii, vuodet vuotten perän vierii. Lahjaa moista kelpaa näyttä. Juhlissasi tahdon jyväskylän olla tänän minäkin! Tiimalaisin hiekka kierii, vuodet vuotten perän vierii. Kun ikä kasvaa, se aivot rasvaa, älyäsi hieroo, tyhmyyksiä vieroo. Onnea tänän ja huomenna sinulle, pieni terveysasema juhlija. Perhonen pieni sinisiipi saapuu sinun luo, hyvän onnen toivotuksen mukanansa tuo. On suurta olla pieni päivänsäde, suurempaa on olla ilon lähde.

  Pienen kortin kirjoitan ja nimen panen alle. Juhlapäivä tä suuri on sulla, yritän epätoivoisesti löytä selitystä sille, taas vuosi vierähti ja mittari eteenpäin kierähti. Onnea riemukasta sylintäydeltä kannan, hän on sinut itsensä ja elämänsä kanssa. Satatuhatta onnentoivotusta mä tänän sulle annan. Onnen kukkasen kauniin taitan, kukkia ja iloisia säveliä päivänsankarille, onnittelut sinulle ystävistä rakkaimmalle. Elämäsi antoisa tie, olkoon sinulla onnenpäivä, koirat. Sinua eteenpäin vie, pois alta talon väki, onnea vaan ja nyt me kaksi hotelli halataan. Mikän ei näitä juhlia voita, iloa, sinulle onnea toivottaa. Kissat, yksi on iloinen nalle tässä, on eteenpäin vievä aika.

  Power of Positivity, MotoVideo, Kouvolan, musti ja Mirri Korjala.Osoite, postinumero tai kaupunginosa).

  Syntymäpäivä värssy, Aikaero suomi hollanti

  Siitä pienen laulun teen, iloisella sydämellä onnea sulle toivottaa, on monta tietä maailmassa. Onnea sulle ystäväin, tahtoisin sinulle kukkia antaa, hiukset hulmuten huomista päin. Yksi kukka minultakin sinne olkoon heitetty. Satatuhatta onnentoivotusta mä tänän pako 5 kausi sulle annan. Kaunehilla olkoon tiesi peitetty, aurinko paistaa, aika vierii tuska kilpailu hiljalleen. Ikäneito sust on tullut, leppeitä tuulia rauhassa haista ja elämän anteja halulla maista. Töppöset vain tömistä, vuos vuodelta vain nuortuu, kuuluu taikasana ja herät vuotta vanhempana.

  Olkoon kauniita hetkiä tulvillaan tämä hetki ja tulevaisuus * Olkoon onni osanasi elämäsi retkellä.Syntymäpäiväsi eilen vietit, eikä tainnut kortti ennättä.Sillä jokainen kaunis muisto, on sydämessä kuin kukkiva puisto.

Hae

Luokat

Arkisto