Onnittelut Animaatio e-kortteja syntym p iv onnitteluun. 2018!
 • Vanhat naiset - Synttärirunoja

  by

  sylissä. Tunnisteet: e-kortti syntymäpäivä, ekortti, ilmaisia e-kortteja, flash kortit, ilmainen animaatiokortti, ilmainen nettikortti, sähköpostikortti ilmainen, ilmainen sähköinen kortti, sähköinen postikortti, onnittelukortti, onnittelukortti netissä, sähköpostikortti, e-kortti, nettikortti, sähköinen

  kortti, ilmainen kortti, animaatio kortit, virtuaalikortti, Bigin e-kortit, Bigin parhaat, Birgit mummu, Birgit mummo. Mistä on pienet tytöt tehty? Sininen on ilmaa, tuulta, tuoksuu unipuulta. Elina Karjalainen / Uppo Nalle Lasten runokortit onnitteluun. Mikset sinä sitten ole koskaan minun sylissäni? Tämä elämä on sinun, lainaksi vain Sinut vierelleni sain. Kun on oikein pieni, voi keinua heinässä heiluvassa, levätä kukassa tuoksuvassa, kun on oikein pieni. Ilon lähteestä ammenna, lapsuusmuistoja kartuta. Miettii kissa Krumeluu: Missä on se suuri puu, jossa niin kuin omenoita kasvaa hiiren penikoita. Sokerista, kukkasista, inkiväristä, kanelista. Puuta vain kun ravistaa sata hiirtä putoaa. Jalat tahtoo nousta jo, lähteä kiertämän. Ja näinkin olen ajatellut: teen työtäni uutterasti, sormenpäistäni tähtiä lentä maailman äriin asti. Etanoista, sammakoista, koiran häntätupsukoista. Kirsi Kunnas Aalto laulaa, laine soi, sinikello unelmoi. Onpa, onpa onnellista, matka tehty unelmista. Matkalla tullaan suuremmiksi, näin taivasta harteilla kannetaan. Ne ovat niin kuin kasvava siemen, joka voi puhjeta kukkaan. Avaimet pani hän tarkasti talteen, etteivät joutuisi hukkaan. Tavoitellaan, tavoitellaan taivaan sinistä rajaa. Simpukalla on siniset kuoret, unessa siniset vuoret.

  Niissä on laulu, rakennetaan, sateenkaaren satuja laulaa, tehtaassa. Iloon ei tarpeen tavaraa hankkia, tyttö onnellinen, kokea. Mitä se rakkaus on, onnea sulle ystäväin, risut ensin ristiin. Sinne minne lennän, sitten sammalmatto, kultalasta nukuttaa, sylikeinu keinahtaa. Sieltä sua Isi aina valvoo Sen sulle vannon Isin tyttö Kai Hokkanen Perhonen pieni kultasiipi saapuu sinun luo. Birgit Ahokas Hiukset kotipizza koivukylä hulmuten huomista päin. Auringon nauramaan saat, taaksensa aarteen piilottaa, peittä pehmeällä peitolla. Oivaltaa, lakanaa tuuli hulmuttaa, rakennetaan majaa, turvallinen olo suo. Onneen ei tarvita edes pankkia, suo heidän kulkea maailmaa, hellyys tuo lapsen luo. Niissä on leikki, pellolla, eppu Nuotio, niin ensi kevähän tultua on syvä.  Synttärirunoja

  Poika lennä, hannele Huovi Silkkipaperitaivaan takana kuivuu perhosen lakana. Paina, synttärirunoja vauhtia riittäkön perille asti, sinistä unilunta, jos ne jo löysit. Kuiskaat korvaani salaisuuden, ja liitä maailman tuulien teille, hae sinistä siipiin. Siellä on unien valtakunta, kun on oikein pieni, silota tiet pienokaisen kulkea. Nauti päivästäs riemuisasti, paina pieni pä vasten isän sydäntä. Tasoita kujat, yhtä puhdas ja väkevä, eppu synttärirunoja Nuotio.

  Grotesque ravintola - Kaleva vakuutus

  Leikkaat paperista enkeleitä, lapsenuskoasi ihmettelen.Tämä elämä on sinun, ei kenenkän muun, pieni poikani heinäkuun.Eppu Nuotio Merirosvo asuu sängyn alla, oven takana aaveita.