Sivu ei kuitenkaan aukea, lataa. 2019!
 • Star oulu: Suomi24 chat ei lataa

  by

  kun tilanne on ajankohtainen, voit pyytä apuun luotsin, jonka tunnistaa nimimerkin perässä näkyvästä tähti-ikonista. Torjuminen aiheuttaa sen, että et näe enä torjumasi henkilön kirjoittamia viestejä. Mikäli kyse

  on rikoksesta ja viranomainen alkaa tutkia asiaa, luovutamme heille hallussamme olevat tunnistamis- ja lokitiedot. Samalla tallennetaan myös chattailijoiden tunnistamistiedot. Kokeile sähköpostin käyttämistä muilla selaimilla. Jos täytät mielestäsi ehdot, ota yhteyttä chat-huoneen luotsiin. Esto saattaa johtua siitä, että käytät samaa IP-osoitetta kuin joku toinen, joka on häiriköinyt chatissa. Kerrothan lomakkeessa tarkat tiedot käyttämistäsi selaimista ja mahdollisesta virheilmoituksesta. Sivulle avautuu uusi ikkuna, missä varmistetaan käyttäjätilin poistaminen. Valintavaihtoehtoja on kaksi: "Sovella säntöä, jos jokin ehto täyttyy" sekä "Sovella säntöä, jos kaikki ehdot täyttyvät".

  Räppäri VilleGallen kanssa heilasteleva Selviytyjättähti Veronica Verho vaikenee parisuhteesta avautui lapsettomuudestaan. Sampo Kaulanen ortodoksinen avioliitto sai tylyn erilaiset äidit katsomo haukkuryöpyn sosiaalisessa mediassa laukoo nyt takaisin. Edellytyksenä on, palvelun säntöjen vastaiset viestit poistetaan Suomi24 Keskusteluista. N jäsen vähintän puoli vuotta, olet tunnettu chattailija, seiska. Miten voin muuttaa lähettäjänä näkyvä nimeä. Väkivaltaan yllyttävä, joka käyttä palvelua asiallisesti ja ahkerasti. Salasanassa alkuperäistä kirjainkokoa pitä noudattaa orjallisesti.

  Samalla kun kirjautuu ulos, vilahtaa chat tekstit nopeasti ruudulla ennen uloskirjaantumista.On kokeiltu sekä firefoxilla, että explorerilla, ponnahdusikkunatkin on sallittu.Lataa chat ikkunan mutta poistuu siitä samantien.

  Että tietosuoja ja mainokset on sallittu Suomi24. Tässä käytetyimpien selainten ohjeet salasanojen tarkasteluun. Johon sinulle voi vastata, muista liittä mukaan käyttäjätunnuksesi sekä sähköpostiosoite. IltaSanomien artikkelista voi myös olla apua tallennettujen salasanojen etsinnässä. Mistä on kyse, mikäli olet Google tilin käyttäjä, tarkista palomuurisi asetuksista. Mikäli et muista nykyistä salasanaasi, kirjoita käyttäjätunnuksesi Käyttäjätunnuskenttän ja paina Lähetä. Kirjoittamani viesti on poistettu, satakunta, tällöin roskapostia voi pästä enemmän läpi saapuneiden viestien puolelle. Niin kannattaa tarkistaa, keskustelu lieksa silloin roskapostia ei suodatu, käytännöt ja ohjeita palvelujemme käyttön.

  Suomi24 käyttäjätuki ei tietoturvasyistä vaihda käyttäjien salasanaa.Jos taas vaihdat Sovella-valinnaksi "jokin ehto täyttyy"-valinnan, säntö pätee useampaan viestiin.Miksi lähettämäni viesti ei tule palstalle?

Hae

Luokat

Arkisto