Ilmainen yli 20 kieltä tukeva kännössanakirja. 2019!
 • Helsinki islam keskus. Suomi saksa sanakirja! Thaimaan raha

  by

  asia mitä sinun tarvitsee vain valita kieli, jota haluat käntä tekstin. Kuinka luotettava ja tarkka käntäjä on? Avainsanat: käntäjä, kantaaja, sanakirja, ilmainen sanakirja, suomi-englanti, englanti-suomi, sanakirja. Kännösmuisti, glosben sanakirjat

  ovat ainutlaatuisia. Lisä kännös, sanakirja glosbe on tuhansien sanakirjojen koti. Glosbe on yhteistyöprojekti ja jokainen voi lisätä (ja poistaa) kännöksiä. Valitettavasti, koneet ja tietokoneet eivät voi tehdä tätä tällä hetkellä. Tästä huolimatta voimme ymmärtä kännetyn tekstin useimmissa tapauksissa, kiitos kehittyneen teknologian. Alussa käntäjä ohjelmistot tehtiin täsmälleen samalla tavalla kuin me opetamme joku kieli. Ongelmana on, että paljon erilaisia kieliä ja poikkeukset kännös niin monimutkaista, että se tuli hidas ja epätarkka. Voi nähdä paitsi sanan kännöksen, myös miten se käyttäytyy lauseessa. Näiden avulla he yrittävät löytä malleja annetaan tekstissä, ja he yrittävät löytä sopivin merkityksiä ja kielioppia avulla näistä malleista. Auta meitä kehittämän Glosben sanakirjoja ja näe kuinka tietosi auttavat ihmisiä kaikkialla maailmassa. Jos tarvitset Englanti, Saksa, jne., sanakirja, tekstin käntämistä, lauseen kännös, verkkosivuilla kännös tai online-kännös yli 60 kieltä, voimme auttaa. Ensinnäkin sanoja, lauseita varastoitiin sitten kieliopin säntöjä ja poikkeuksia. Tuhannet ihmiset ovat kiitollisia tästä. Tilastot, tällä hetkellä meillä on 139 621 kännettyä lausetta. Glosbessa voit tarkistaa ei vain kännöksiä kielille suomitai saksa: tarjoamme myös käyttötapoja esittämällä kymmeniä esimerkkejä kännetyistä lauseista. Tällaiset kännetyt lauseet ovat erittäin hyödyllinen lisä sanakirjoissa. Lisäksi vaikka ne käntä sanat oikein, he eivät voi luoda kieliopillisesti oikea lause. Nykyän meillä on paljon mahdollisuuksia käntä jotain avulla online-käntäjä, mutta nämä kännökset ovat vielä usein epätarkkoja. Englanti, saksa, ruotsi, eesti, tanska ja unkari. Yhdessä päivässä, satoja ihmisiä käyttä sivustomme sijaan sanakirja käntä tekstejä, lauseita ja sanoja. Tällä hetkellä meillä on 5729350 kännettyä lausetta. Meidän kännösmuistimme tulevat enimmäkseen rinnakkaisista korpuksista, jotka ovat ihmisten tekemiä. Käntäminen on prosessi, kun käntäjä uudelleenkirjoittaminen tekstiä lähteen kielestä kohdekielelle pitäen sen alkuperäinen merkitys.

  Tätä kutsutaan nimellä" tarjoamme ei vain sanakirjan suomi saksa. Kännös, ja älypuhelimet, kopioida tai kirjoittaa tekstiä haluat käntä oppikirja verkkosivuilla. Kännösmuist" vaan sanakirjoja jokaista olemassaolevaa kieliparia varten verkossa ja ilmaiseksi. Voit käntä kerralla 300 kirjainta haluan tai vähemmän.

  Tämän sivun teksti ja änitiedostot ovat.Tämän sivun teksti ja änitiedostot ovat käytettävissä Creative Commons Attribution/Share-Alike.Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.

  Tämä voi johtaa laajentaa, kun joku kuulee epämäräinen käsite, voit myös olla varma. Yhteistyö, kännös tuli laajalti levinnyt ympäri maailmaa. Tästä johtuen lisämällä yhden uuden kännöksen luodaan kokouimapuku tusinoittain uusia kännöksiä. Napsauta pikku suurennuslasia, kieli tunnustaa toiminto tekee sen automaattisesti.

  Kaikki mitä tarvitset on yhdellä klikkauksella.Se tekee sanakirjastamme suomi-saksa realistisen, koska sen ovat luoneet äidinkieltän päivittäin käyttävät ihmiset.

Hae

Luokat

Arkisto