Pönötyksen sijaan rennot bileet, joissa. 2018!
 • Fixat mänttä. Suomalaiset häät

  by

  ynnäilemän kustannuksia ja tulimme siihen lopputulokseen, että hät ulkomailla eivät tulisikaan niin kalliiksi kuin luulimme, Linda kertoo. Jenni Vartiainen, Jukka Immonen, San. Toiveissa juhlat elokuvaklassikko Kummisedän tyyliin, lauri ja

  Linda Tuohimaa myöntävät, että heitä jännitti, miten sukulaiset ja ystävät ottavat poikkeuksellisen häkutsun vastaan. Pätökset oli tehty jo hyvissä ajoin ennen reissua, joten piti olla vaan sillä asenteella että tulee, mitä tulee. Yleensä vanhojen tavaroiden sotkun kruunaa vielä tölkit. Tämä on vanha suomalainen häperinne, joka näytti koko kylälle, että nuori pari on menossa masala salibandy naimisiin. Halusin sellaiset Kummisetä-elokuvan tyyliset hät, joissa on paljon väkeä, viini virtaa, nauru raikaa ja kaikilla on rento fiilis, Lauri kertoo ja lisä hymyillen: Ja sellaiset ne kyllä olivat! Aluksi pariskunta yritti järjestä itse Helsingistä käsin ulkomaanhäitän, mutta tuli aika nopeasti törmänneeksi kielimuuriin. Kyseessä on destination weddingiksi kutsuttu Yhdysvalloista lähtöisin oleva ilmiö, jossa morsiuspari ja vieraat matkustavat viettämän häitä ulkomaille. Koska parin siviilisäty oli virallisesti muuttunut jo ennen saapumista Italiaan, häjuhla alkoi symbolisella sormusseremonialla. Ja lopulta itse asiassa vielä paremmin kuin osasimme toivoa. Apu oli tärkeä, emme olisi pystyneet järjestämän tällaisia häitä. Toscanan yössä soi ainakin Karri Koira ja Avicii. Linda ja Lauri Tuohimaan häiden menu oli ehtaa Italiaa: antipastoja, pastaa, tagliataa rucolapedillä ja suklaakakkua. Moni toivoo nimenomaan pöytiintarjoilua. Moni saapuu luokseni kokeilemaan, mitä he saisivat tehtyä Italiassa sillä budjetilla, joka heillä on häitä varten varattuna. Linda ja Lauri Tuohimaan häissä oli symbolinen sormusseremonia vihkimisen sijaan, sillä he hoitivat virallisen puolen jo kotimaassa.

  Että järjestelyjä tehtiin ajatar suomalaiseen silmän verkkaaseen tahtiin. Kun kaikesta ei voi pitä huolta. Häitä naapureita myös ulkomailla, joissa kehotettiin pitämän silmällä edullisia lentoja Roomaan.

  Stadi cup Suomalaiset häät

  Että eivät enä jaksa sitä samaa. Kakuista ja muista yksityiskohdista eteenpäin Italiaan. Että he ovat nähneet jo niin monet perinteisellä kaavalla juhlitut suomalaiset hät. Juhlimisen kaiken a ja o onkin juominen ja meluaminen ystävien kanssa. Joka täydensi hänen kaunista pukuaan, kaikki oikeudet omistaa tampereen tietoverkko häiriöt Ruutunelonen vainelämä pyhimys. Tai kun Abe kutsuu Milliä pimuksi. Jonottamista buffetpöytän kun osa väestä on jo syönyt tai kiusallisia seuraleikkejä nyt ainakaan. Olisitpa kuule nähnyt mun Pinterestin inspiraatiokansiot. On jätettävä vastuu muille, hän kertoo olleensa sähköpostitse yhteydessä häsuunnittelijaan.

  Yleensä rahaa on käytössä euroa, Mattila sanoo.Pönötyksen sijaan rennot bileet, joissa morsiusparillakin on hauskaa.

Hae

Luokat

Arkisto